Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Πηρα και εγω την Gold Edition στα 7 ευρω

Μπορω να ρωτησω απο που το πηρατε στα 7 ευρω? Σας ευχαριστω προκαταβολικα, Γιαννης.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Mr.Cornflakes είπε

Μπορω να ρωτησω απο που το πηρατε στα 7 ευρω? Σας ευχαριστω προκαταβολικα, Γιαννης.

Γιαννη το πηρα με VPN (Βραζιλια) απο Epic Games Store με -10 ευρω επιπλεον απο το κουπονι που δινει η Epic. Χρειαζεται καινουργιο λογαριασμο παντως. 

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 2:19 ΜΜ, starmanwarz είπε

Γιαννη το πηρα με VPN (Βραζιλια) απο Epic Games Store με -10 ευρω επιπλεον απο το κουπονι που δινει η Epic. Χρειαζεται καινουργιο λογαριασμο παντως. 

Και Ubi θελει new account?

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου εξηγηση πως μερικοι αγοραζουν 7-8 ευρω το assasin ? αν ειναι ευκολο εξηγηστε μου μπας και παρω και εγω κανενα εξτρα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GlyfadaTech είπε

μπορει καποιος να μου εξηγηση πως μερικοι αγοραζουν 7-8 ευρω το assasin ? αν ειναι ευκολο εξηγηστε μου μπας και παρω και εγω κανενα εξτρα

Το πηρα και εγω τελικα και εγινε σωστα η ενεργοποιηση, τρεχοντας το okayfreedom vpn σε free εκδοση. Χρειαζεται ενα νεο Epic store account (Brazil) και ενα νεο ή υπαρχον Ubisoft account. Πληρωσα με Paypal. Ευχαριστω τον φιλο starmanwarz για την βοηθεια του!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fou είπε

Το πηρα και εγω τελικα και εγινε σωστα η ενεργοποιηση, τρεχοντας το okayfreedom vpn σε free εκδοση. Χρειαζεται ενα νεο Epic store account (Brazil) και ενα νεο ή υπαρχον Ubisoft account. Πληρωσα με Paypal. Ευχαριστω τον φιλο starmanwarz για την βοηθεια του!

Σε άφησε το PayPal? Άλλαξες και εκεί τη διεύθυνση σου;Έβαλες μια βραζιλιάνικη η άφησες την ελληνική; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σας πρότεινα να το παίξετε ξανά και ξανά και ας το τελειώσετε. Από τις σπάνιες φορές που το έπαιξα 2η φορά με τη Κασσάνδρα αυτή τη φορά.

Μάλιστα, πολύ αργά και χωρίς το άγχος να τελειώσω αποστολές. Χάρμα οφθαλμών και ιστορικής ακρίβειας 

Μόνο στη Μεσσήνη γιά παράδειγμα, έμαθα τον Απόλλωνα Κορύθου (θεραπευτής), τον Αφαρέα, τον Αριστομένη και την Ανδανία, την Αιπεία που αργότερα ονομάστηκε Κορώνη, την Πήδασο, τις Κολονίδες, αναφορές στον Νέστορα της Πύλου, την Ιθώμη ( αρχαίο οχυρό όπως και στο game), την Στενύκλαρο, τις Φαρές (σημερινή Καλαμάτα). Η μόνη ανακριβεια είναι που τοποθετεί τον Καιάδα στη Μεσσηνία. Αλλά με τόση ακρίβεια, δεν αποκλείεται τότε να ανήκε στη Μεσσηνία (είναι κοντά στα συνορα με την Λακωνία). Εκεί έρριξαν τον Αριστομένη και 50 Μεσσήνιους. Ο Αριστομένης σώθηκε και υπήρχε το Επος "Αριστομενιάδα" 

Πόσες πληροφορίες σε όλο αυτό το μνημείο αναφοράς στην Ελλάδα μας που πήγαν χαμένες επειδή έτυχε να είναι ένα game. Στενοχωριέμαι να βλέπω να προσπαθούν κάποιοι απλά να το τελειώσουν ή να κρίνουν γραφικά ( άσχετα αν είναι από τα πιό απίστευτα γραφικά με θέμα την Αρχαία μας Ιστορία) και gameplay (από τα καλύτερα που έχω δεί). Καλά έκανα και πήρα τον Ryzen 2600 μόνο γιά αυτό το game

Προτείνω σε κάθε τοποθεσία να ανοίγετε και την Wiki ή ιστορικά ελληνικά sites. Θα εκπλαγείτε πόσα παραπάνω είναι αυτό το Εργο Τέχνης. Οκ. Δεν είναι τέλειο, αλλά μπροστά σε οποιαδήποτε "ελληνική προσπάθεια" ( ο θεός να την κάνει) απεικόνισης της Ιστορίας μας είναι αιώνες μακρυά. Ελπίζω κάποιοι να επηρεαστούν απ' αυτη τη δημιουργία και να υπάρξουν και άλλες (και καλύτερες αν γίνεται) αναπαραστάσεις με την ανεξάντλητη Ιστορία μας που μόνο ελάχιστα καταδείχτηκε στο Odyssey

21 hours ago, giorgosmcmc said:

9X1TvyW.jpg

Σόρρυ, αλλά αυτό δεν είνaι Odyssey. Πιό πολύ με πόλεμο των άστρων μοιάζει. Υπάρχουν πολλά games που μπορούν να είναι έτσι

Να το πραγματικό Odyssey!

Ο Θεαγένης ο Θάσιος. 2 νίκες στους Ολυμπιακούς, 3 νίκες στα Πύθια, 9 στα Νέμεα και 10 στα Ίσθμια. Υπάρχει το ίδιο άγαλμα και στους Δελφούς (λογικό αφού νίκησε στα Πύθια 3 φορές). Ενας λέει που δεν μπορούσε να τον νικήσει, πήγαινε το βράδυ και μαστίγωνε το άγαλμα που τελικά έπεσε πάνω του και τον σκότωσε

Εδω στη Θάσο20191230020651.thumb.jpg.e50bccf3a23be910c74b671a1fc14682.jpg

Κι' εδώ στους Δελφούς

20191211043646.thumb.jpg.90d362daa817b9475dab39e92c7ad364.jpg

20191126041354.thumb.jpg.3a3132ce61078fc053777754da3f0574.jpg

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αξιζει γενικα να παρει κανεις την Gold Edition; Δεκα ευρω επιπλεον εχει περιπου η διαφορα με την απλη εκδοση. Θα αξιοποιησω μαλλον αυτο το χριστουγεννιατικο κουπονι απο το Epic Store. Δεν θελω να μπλεξω με VPN και καινουργιους λογαριασμους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, simaras είπε

Σε άφησε το PayPal? Άλλαξες και εκεί τη διεύθυνση σου;Έβαλες μια βραζιλιάνικη η άφησες την ελληνική; 

Τιποτα δεν αλλαξα, κανονικα περασε...

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε δεν χρειάζεται νέο account στην Ubi, Πάτρα μόνο Epic; Και το παιχνίδι να φανταστώ μπορεί να εκκινηθεί κανονικά μέσω Ubi Launcher? 

Χρειάζεται Paypal ή και η πιστωτική γίνεται δεχτή; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Οπότε δεν χρειάζεται νέο account στην Ubi, Πάτρα μόνο Epic; Και το παιχνίδι να φανταστώ μπορεί να εκκινηθεί κανονικά μέσω Ubi Launcher? 

Χρειάζεται Paypal ή και η πιστωτική γίνεται δεχτή; 

Ευχαριστώ

Σωστα, εμφανιζεται κανονικα στον παλιο σου Ubi account (μετα την συνδεση του καινουργιου epic account με τον παλιο σου Ubi). Απλα η συνδεση των λογαριαμων πρεπεινα γινει με vpn. Για πιστωτικη δεν ξερω, πιστευω θα περασει αλλα δεν το εκανα. Εγω ξεκινησα εγκατασταση μεσω του Ubi Launcher.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...