Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, kgian είπε

Στο επίσημο store της ubi. Είναι καλή τιμή ή όχι; Να το τσιμπήσω για τον γιο που του αρέσει;

Μην το σκέφτεσαι καν! Είναι παιχνιδάρα! Θα φάει ώρες ο μικρός κι εσύ μαζί!

Παρόλα αυτά το gold edition είναι αυτό που θέλεις.

Δίνει το pass που περιεχέι όλα τα DLC.

Το ultimate δίνει in game items κτλ μαζί με το season pass. Αν η διάφορα τιμής βεβαία είναι αμελητέα, πάρε το ultimate

Επεξ/σία από Shibbu
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες σκαρφαλωσα πανω στον Χολωμοντα και χαζευα την Χαλκιδικη. Ενα μικρο δακρυ πρεπει να πω οτι παραλίγο να κυλήσει.

Χιλια στραβα εχει το παιχνιδι, απο αδιανοητο filler μεχρι κακιστη γραφή/ροή/τέλος, αλλά ειναι τοσο μεγάλη η χαρά να παιζεις ενα παιχνιδι στην αρχαια Ελλαδα που εχει σχεδον ολη τη χώρα μέσα, που οκ, αφήνεις την ubisoftomapcleanoσαβουρα στην ακρη και απλα απολαμβάνεις το περιβάλλον. 

• Like 6

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το game είναι για πάνω από 17, so you know.

Χαχαχαχα, το ξέρω. Παίζει ήδη πολύ καιρό, του το είχε φέρει ο θείος αλλά μια και έχει αφιερώσει τόσο χρόνο ήθελα να το έχει και αυτός κανονικά αγορασμένο. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Epic Store δίνει 10 ευρώ κουπόνι λόγω εορτών το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε ως 1η Μαίου 2020 για παιχνίδια που κοστίζουν πάνω από 14.99 ευρώ. Έτσι κατάφερα να αγοράσω την Standard Edition του Odyssey στα 13,99 αφού ισχύουν κανονικά οι εκπτώσεις της Ubisoft (συμφέρουν και οι gold/ultra editions με τον ίδιο τρόπο). Αφού κάνετε σύνδεση του account του Epic Store με αυτό της Ubisoft μπορείτε να εγκαστήσετε το παιχνίδι κανονικά χρησιμοποιώντας και το UPLAY. 

ΥΓ. Για την σύνδεση των accounts υπάρχει περίπτωση το Epic Store να μην ανοίγει αυτόματα τον browser για να συνδεθείτε στη Ubisoft. Σε μένα αλλά και σε άλλους όπως διάβασα δεν άνοιγε ο browser. Εν τέλει ήθελε να πάτε στις ρυθμίσεις των Windows και να επιλέξετε ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης τον Edge (ενώ είχα τον Chrome). Τότε θα μπορέσει να ανοίξει τον browser αυτόματα.

Επεξ/σία από Sethiros
  • Thanks 1

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Σκέφτομαι να το αγοράσω τώρα που είναι και σε έκπτωση στο steam (24€) αλλά είμαι σε δίλημμα μήπως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό στα

γραφικά με το σύστημα που έχω.. Δεν ξέρω αν έχει κάποιος κάτι παρόμοιο και έχει το παιχνίδι.

Απλά δεν είμαι και τόσο φανατικός gamer να πάρω άλλη κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή. Με το παρακάτω τα τελευταία σοβαρά

παιχνίδια που έπαιξα ήταν το Witcher 3 kai to Dying Light. Το σύστημα τα έβγαλε μια χαρά με  high στις περισσότερες παραμέτρους γραφικών.

cpu : https://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477

gpu : https://www.e-shop.gr/vga-msi-nvidia-geforce-gtx960-gaming-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514553

ram : 16gb

33 λεπτά πριν, Visehrad είπε

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Σκέφτομαι να το αγοράσω τώρα που είναι και σε έκπτωση στο steam (24€) αλλά είμαι σε δίλημμα μήπως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό στα

γραφικά με το σύστημα που έχω.. Δεν ξέρω αν έχει κάποιος κάτι παρόμοιο και έχει το παιχνίδι.

Απλά δεν είμαι και τόσο φανατικός gamer να πάρω άλλη κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή. Με το παρακάτω τα τελευταία σοβαρά

παιχνίδια που έπαιξα ήταν το Witcher 3 kai to Dying Light. Το σύστημα τα έβγαλε μια χαρά με  high στις περισσότερες παραμέτρους γραφικών.

cpu : https://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477

gpu : https://www.e-shop.gr/vga-msi-nvidia-geforce-gtx960-gaming-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514553

ram : 16gb

To παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ και αυτή η GPU, ειδικά με 2GB, είναι αδύναμη. Μόνο αν ρίξεις ανάλυση-ρυθμίσεις και κλειδώσεις στα 30fps για να είναι playable.

Κατά τη γνώμη μου πάρτο όταν αλλάξεις GPU.

Δες και εδώ:

https://www.overclock3d.net/reviews/software/assassin_s_creed_odyssey_pc_performance_review/14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για το βιντεο δεν είχα καταφερει να το βρω! Πάντως να πω την αλήθεια όπως το βλέπω εγώ στο medium είμαι ΟΚ. Χάνεις μεν κάποια ποιότητα γραφικών αλλά είμαι σε καλό επίπεδο στα fps (35-40 νομίζω δεν κολλάει ) και δεν είμαι σε κατάσταση γραφικών low που εκεί όντως ίσως δεν αξίζει να το παίξεις το παιχνίδι. ΟΚ υποκειμενικά είναι όλα αλλά εγώ το  βλέπω έτσι επειδή ενα τετοιο παιχνιδι θα κανω 1 χρονο να το τελειωσω λογω μειωμενου χρόνου και δεν θα παίζω και κάτι άλλο παράλληλα. Το βλέπω πέταμα λεφτών να σκάσω 200€ στην περίπτωση μου..Πάντα μιλάμε αν δεν κολλάει. Αλλιώς δεν αξίζει όντως.

Επεξ/σία από Visehrad

2 ώρες πριν, Visehrad είπε

Ευχαριστώ πολύ για το βιντεο δεν είχα καταφερει να το βρω! Πάντως να πω την αλήθεια όπως το βλέπω εγώ στο medium είμαι ΟΚ. Χάνεις μεν κάποια ποιότητα γραφικών αλλά είμαι σε καλό επίπεδο στα fps (35-40 νομίζω δεν κολλάει ) και δεν είμαι σε κατάσταση γραφικών low που εκεί όντως ίσως δεν αξίζει να το παίξεις το παιχνίδι. ΟΚ υποκειμενικά είναι όλα αλλά εγώ το  βλέπω έτσι επειδή ενα τετοιο παιχνιδι θα κανω 1 χρονο να το τελειωσω λογω μειωμενου χρόνου και δεν θα παίζω και κάτι άλλο παράλληλα. Το βλέπω πέταμα λεφτών να σκάσω 200€ στην περίπτωση μου..Πάντα μιλάμε αν δεν κολλάει. Αλλιώς δεν αξίζει όντως.

άκυρο..τώρα είδα ότι η κάρτα είναι 4gb εγώ έχω την 2gb οπότε χαιρετίσματα, έχεις δίκιο..

7 ώρες πριν, Visehrad είπε

άκυρο..τώρα είδα ότι η κάρτα είναι 4gb εγώ έχω την 2gb οπότε χαιρετίσματα, έχεις δίκιο..

Με δυο δεν γίνεται δουλίτσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα και εγω την Gold Edition στα 7 ευρω, θα το ξεκινησω οταν τελειωσω το RDR2. Ελπιζω να μου κρατησει το ενδιαφερον και να μην ειναι σαν τα αλλα Ubisoft games που τα βαριεμαι μετα απο λιγο.

Εαν κανω μονο τα main quests και τα βασικα side quests (μαζι με τα dlc) ποσες ωρες gameplay να περιμενω περιπου?

Επεξ/σία από starmanwarz

4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Πηρα και εγω την Gold Edition στα 7 ευρω, θα το ξεκινησω οταν τελειωσω το RDR2. Ελπιζω να μου κρατησει το ενδιαφερον και να μην ειναι σαν τα αλλα Ubisoft games που τα βαριεμαι μετα απο λιγο.

Εαν κανω μονο τα main quests και τα βασικα side quests (μαζι με τα dlc) ποσες ωρες gameplay να περιμενω περιπου?

https://howlongtobeat.com/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...