giorgosmcmc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Εγώ για download βλέπω να λέει, όχι ότι λείπει απ' το account σου. Δεν είναι εγκατεστημένο δηλαδή (για κάποιο λόγο). Λειπει απ το account, το γνωριζω, ειναι καινουριο account μου αυτο, το παλιο μου εχω χασει το κωδικο αλλα anyway βρηκα καποια αλλη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Λειπει απ το account, το γνωριζω, ειναι καινουριο account μου αυτο, το παλιο μου εχω χασει το κωδικο αλλα anyway βρηκα καποια αλλη λυση. Δεν ανέφερες ότι είναι καινούριο, δηλαδή έκανες άλλο και αγόρασες ξανά το game επειδή ξέχασες τον κωδικό στο παλιό?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Δεν ανέφερες ότι είναι καινούριο, δηλαδή έκανες άλλο και αγόρασες ξανά το game επειδή ξέχασες τον κωδικό στο παλιό?? Ναι και απο οτι φαινεται αν εχεις προηγουμενο save με αγορασμενο dlc και πας να παιξεις σε καινουριο account χωρις το dlc τρως ακυρο. Οποτε τσιμπησα και μια εκδοση gold με το fate of atlantis και ολα τα dlc και ησυχασα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pip1908 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 οκ, μπορεί κάποιος να με διευκολύνει ολίγον; με έχει μπερδέψει λίγο η όλη κατάσταση , τι ακριβώς γίνεται με την πληθώρα τον οπλον;(σπαθιά τόξα) κρατάω κάποια κ τα αναβαθμίζω απο blacksmith ή αλλάζω συνέχεια ψάχνοντας κ ανεβαίνοντας level ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, pip1908 είπε οκ, μπορεί κάποιος να με διευκολύνει ολίγον; με έχει μπερδέψει λίγο η όλη κατάσταση , τι ακριβώς γίνεται με την πληθώρα τον οπλον;(σπαθιά τόξα) κρατάω κάποια κ τα αναβαθμίζω απο blacksmith ή αλλάζω συνέχεια ψάχνοντας κ ανεβαίνοντας level ; Καθε οπλο που παιρνεις ασχετως με το ποσα level εισαι πρεπει να πας καθε φορα στο blacksmith και να το αναβαθμισεις στο δικο σου level. Για παραδειγμα μπορει να εισαι level 50 και να πεσει στο Inventory σου ενα οπλο 5 level, πηγαινεις blacksmith και το φερνεις 50 level, ενοειται με το αζημιωτο παντα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικα δεν αναβαθμιζα τπτ γιατι σου πεταει το παιχνιδι τοσα πολλα συνεχεια πoυ δεν αξιζε να xαλασω υλικα και χρημα.. Οταν αρχισεις να περνεις χρυσα και σετακια τοτε κανε εαν σου αρεσουν τα perks.. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από optimus prime 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fankavo78 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, pip1908 είπε οκ, μπορεί κάποιος να με διευκολύνει ολίγον; με έχει μπερδέψει λίγο η όλη κατάσταση , τι ακριβώς γίνεται με την πληθώρα τον οπλον;(σπαθιά τόξα) κρατάω κάποια κ τα αναβαθμίζω απο blacksmith ή αλλάζω συνέχεια ψάχνοντας κ ανεβαίνοντας level ; Βασικά αυτό που έκανα εγώ από ένα σημείο κ μετα, ήταν να κρατάω μόνο τα χρυσά κ τα μωβ, κ τα μπλε με τα μαύρα τα πούλαγα ή τα έλυνα για να πάρω πόρους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Αν καταλαβαίνω σωστά τις εκδόσεις, αξίζει να πάρω την Gold edition που έχει μέσα το season pass έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Nαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενοειται η gold γιατι παιρνεις αυτοματως ολα τα dlc τα οποια αξιζουν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Nαι.. 12 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ενοειται η gold γιατι παιρνεις αυτοματως ολα τα dlc τα οποια αξιζουν. Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 H ultimate στα 32,2€ είναι καλή τιμή ή έχει παίξει και φτηνότερα; Δεν το έχω παρακολουθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, kgian είπε H ultimate στα 32,2€ είναι καλή τιμή ή έχει παίξει και φτηνότερα; Δεν το έχω παρακολουθήσει... που το βρηκες τοσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, GlyfadaTech είπε που το βρηκες τοσο; Στο επίσημο store της ubi. Είναι καλή τιμή ή όχι; Να το τσιμπήσω για τον γιο που του αρέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 ναι αφου εχει και ολο το season pass μεσα, ειναι πολυ καλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα