Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ για download βλέπω να λέει, όχι ότι λείπει απ' το account σου. Δεν είναι εγκατεστημένο δηλαδή (για κάποιο λόγο).

Λειπει απ το account, το γνωριζω, ειναι καινουριο account μου αυτο, το παλιο μου εχω χασει το κωδικο αλλα anyway βρηκα καποια αλλη λυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

46 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Λειπει απ το account, το γνωριζω, ειναι καινουριο account μου αυτο, το παλιο μου εχω χασει το κωδικο αλλα anyway βρηκα καποια αλλη λυση.

Δεν ανέφερες ότι είναι καινούριο, δηλαδή έκανες άλλο και αγόρασες ξανά το game επειδή ξέχασες τον κωδικό στο παλιό?? :blink:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δεν ανέφερες ότι είναι καινούριο, δηλαδή έκανες άλλο και αγόρασες ξανά το game επειδή ξέχασες τον κωδικό στο παλιό?? :blink:

Ναι και απο οτι φαινεται αν  εχεις προηγουμενο save με αγορασμενο dlc και πας να παιξεις σε καινουριο account χωρις το dlc τρως ακυρο. Οποτε τσιμπησα και μια εκδοση gold με το fate of atlantis και ολα τα dlc και ησυχασα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

οκ, μπορεί κάποιος να με διευκολύνει ολίγον;  με έχει μπερδέψει λίγο η όλη κατάσταση ,

τι ακριβώς γίνεται με την πληθώρα τον οπλον;(σπαθιά τόξα) κρατάω κάποια κ τα αναβαθμίζω απο blacksmith ή αλλάζω συνέχεια  ψάχνοντας κ ανεβαίνοντας level ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, pip1908 είπε

οκ, μπορεί κάποιος να με διευκολύνει ολίγον;  με έχει μπερδέψει λίγο η όλη κατάσταση ,

τι ακριβώς γίνεται με την πληθώρα τον οπλον;(σπαθιά τόξα) κρατάω κάποια κ τα αναβαθμίζω απο blacksmith ή αλλάζω συνέχεια  ψάχνοντας κ ανεβαίνοντας level ; 

Καθε οπλο που παιρνεις ασχετως με το ποσα level εισαι πρεπει να πας καθε φορα στο blacksmith και να το αναβαθμισεις στο δικο σου level. Για παραδειγμα μπορει να εισαι level 50 και να πεσει στο Inventory σου ενα οπλο 5 level, πηγαινεις blacksmith και το φερνεις 50 level, ενοειται με το αζημιωτο παντα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα δεν αναβαθμιζα τπτ γιατι σου πεταει το παιχνιδι τοσα πολλα συνεχεια πoυ δεν αξιζε να xαλασω υλικα και χρημα..

Οταν αρχισεις να περνεις χρυσα και σετακια τοτε κανε εαν σου αρεσουν τα perks..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3

7 ώρες πριν, pip1908 είπε

Βασικά αυτό που έκανα εγώ από ένα σημείο κ μετα, ήταν να κρατάω μόνο τα χρυσά κ τα μωβ, κ τα μπλε με τα μαύρα τα πούλαγα ή τα έλυνα για να πάρω πόρους....

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...