Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, xtrmsnpr said:

είναι πολύ κρίμα που δεν με έβαλαν στην Λέσβο, ολόκληρος Τέρπανδρος!
τους είχα στειλει και μήνυμα με ιστορικές πληροφορίες για το ποιος ήταν!

Στη  Μυτιλήνη, έπαθα πλάκα με το Απολιθωμένο δάσος! Αμ η Σχολή της Σαπφούς!

Είσαι σίγουρος ότι κάπου δεν αναφέρεται;

Αλλά καλά να πάθεις. Μετοίκησες στην Σπάρτη και σε τιμωρήσανε :P

Επεξ/σία από Coscas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, Coscas είπε

Στη  Μυτιλήνη, έπαθα πλάκα με το Απολιθωμένο δάσος! Αμ η Σχολή της Σαπφούς!

Είσαι σίγουρος ότι κάπου δεν αναφέρεται;

Αλλά καλά να πάθεις. Μετοίκησες στην Σπάρτη και σε τιμωρήσανε :P

δεν το έπαιξα τόσο το παιχνίδι οπότε δε ξέρω.. νομίζω την Σαπφώ την αναφέρει (ίδια εποχή ρε τσκτσκ ζήσαμε, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΤΕ??)
περίμενα να με βάλουν με κάνα DLC αλλά μπα :P

22 ώρες πριν, chrisde είπε

2700X, δεν έχω μπουκάλι συν ότι παίζω σε 3440x1440. Η κάρτα (Vega56 πριν, RadeonVII τώρα) εννοείται είναι συνεχώς στο 100%.

volumetric clouds εχει μεγαλη επιπτωση στην αποδοση ...το εχεις Low?

4 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

volumetric clouds εχει μεγαλη επιπτωση στην αποδοση ...το εχεις Low?

Medium. Τα ξέρω βρε συ, δεν είχα (δεν το παίζω πια) ιδιαίτερο πρόβλημα εγώ, απλά σχολίασα το κακό optimization.

• Like 1

Ψιλοξεδιάντροπο σελφ-προμο, αλλά είχα ξεκινήσει μια σειρά άρθρων όπου συγκρίνω την απεικόνιση διαφόρων αρχαιολογικών χώρων στο Odyssey και στην πραγματικότητα. Σκοπός δεν είναι να "ξεναγήσω" ή να παραθέσω στυγνές πληροφορίες όπως θα κάνει το Discovery Tour, αλλά να συγκρίνω με βάση τα υλικά κατάλοιπα και, όπου υπάρχουν, τις πηγές.

Ξεκίνησα την Ακρόπολη και έφτασα στο παρτ 2 από τα 3 (το 3 under construction αυτή τη στιγμή).

https://ragequit.gr/specials/item/assassins-creed-archaeology-acropolis-part-one/

https://ragequit.gr/specials/item/assassins-creed-archaeology-acropolis-part-two/

Πάει κάπως αργά η συγγραφή η αλήθεια είναι λόγω υποχρεώσεων και της δουλειάς που απαιτείται, αλλά που θα πάει, θα τελειώσει κάποτε.

• Like 9
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο και μόνο που έχει αναπαράσταση της αρχαίας Ελλάδας, αξίζει να το παίξει κάποιος το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 7
  • Thanks 1

6 hours ago, HellionKal said:

Ψιλοξεδιάντροπο σελφ-προμο, αλλά είχα ξεκινήσει μια σειρά άρθρων όπου συγκρίνω την απεικόνιση διαφόρων αρχαιολογικών χώρων στο Odyssey και στην πραγματικότητα. Σκοπός δεν είναι να "ξεναγήσω" ή να παραθέσω στυγνές πληροφορίες όπως θα κάνει το Discovery Tour, αλλά να συγκρίνω με βάση τα υλικά κατάλοιπα και, όπου υπάρχουν, τις πηγές.

Ξεκίνησα την Ακρόπολη και έφτασα στο παρτ 2 από τα 3 (το 3 under construction αυτή τη στιγμή).

https://ragequit.gr/specials/item/assassins-creed-archaeology-acropolis-part-one/

https://ragequit.gr/specials/item/assassins-creed-archaeology-acropolis-part-two/

Πάει κάπως αργά η συγγραφή η αλήθεια είναι λόγω υποχρεώσεων και της δουλειάς που απαιτείται, αλλά που θα πάει, θα τελειώσει κάποτε.

Πολύ καλή δουλειά και μπράβο σου! Θα μπορούσαν να σε έχουν σύμβουλο οι developers γιά μιά πιό λεπτομερειακή απεικόνιση (ειδικά στο Discovery Tour) 

Εμείς οι Ελληνες έπρεπε να έχουμε βγάλει αυτό το αριστούργημα και εννοείται να έχουμε αναστηλώσει όλα τα αρχαία μας σε όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Να συνεχίσεις με όλους τους ναούς και τα Εργα Τέχνης σε όλη την Αρχαία Ελλάδα

Εγώ, θα συνεισφέρω λίγο στην προσπάθεια σύγκρισης αληθινού - in game, του Ανθέμιου ( του κορυφαίου ακρωτηρίου της στέγης) του Παρθενώνα.

Η απεικόνιση είναι στο 100%. Εκεί είναι που κάθεσαι ( ανατριχιάζεις) και λές "έκαναν τελικά καταπληκτική δουλειά οι δημιουργοί"

Ανθέμιο: Ακρωτήριο της στέγης του Παρθενώνα

spacer.png

Ανθέμιο: Ακρωτήριο της στέγης του Παρθενώνα Assassin's Creed Odyssey in game

20190930181412.jpg

6 hours ago, Psycho_Warhead said:

Μόνο και μόνο που έχει αναπαράσταση της αρχαίας Ελλάδας, αξίζει να το παίξει κάποιος το παιχνίδι.

Να προσθέσω: "αξίζει να το παίξoυν όλοι οι Ελληνες το παιχνίδι"

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/10/2019 at 00:25, xtrmsnpr said:

καλά νταξ :P
σταυρώστε με

Ε μα κι΄εσύ...τον 7ο αιώνα πχ πήγες και γεννήθηκες; Θα μου πείς...εμείς γεννηθήκαμε σε χειρότερη εποχή...

Σε αδικούν όμως και πάλι. Εχει έναν Τύμβο η Μυτιλήνη του Ορφέα. Θα μπορούσε κάλλιστα, να τον λένε του Τέρπανδρου

Ρε συ! Τι μορφάρα ήταν ο Τέρπανδρος! Αν κρίνω από την Τέχνη σε όλες της τις εκφάνσεις των Αρχαίων, αδυνατώ να φανταστώ το μέγεθος του μεγαλείου της Μουσικής σύνθεσης που θα είχαν.

Τι να πρωτοβάλουν μωρε; Ούτε το 1/10000 δεν έβαλαν από ιστορικές μορφές (την Μυθολογία την θεωρώ και αυτή Ιστορία)

Αντε...να σου αφιερώσω εικόνες από την Ερεσό μιάς και δεν βρήκα την Άντισσα που γεννήθηκες

Λογικά, είναι δυτικά του Απολιθωμένου δάσους κι΄εκεί που υπάρχει το Seaside Cavern ή το φρούριο του Αλκίδα) 

2019103205042.jpg

2019103205328.jpg

2019103205415.jpg

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 3

Πηρα νεα GPU και μονιτορ και ψαχνομαι για single player games για να τα χαρω, το Odyssey να φανταστω οτι αξιζει για αγορα? Το βρισκω στα 22 ευρω στα κλειδαδικα.

• Like 1

5 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Πηρα νεα GPU και μονιτορ και ψαχνομαι για single player games για να τα χαρω, το Odyssey να φανταστω οτι αξιζει για αγορα? Το βρισκω στα 22 ευρω στα κλειδαδικα.

Ανετα...μια χαρα τιμη ειναι...αν και το optimization του ειναι κακο,παραυτα αξιζει σαν game και ειδικα σε αυτη τη τιμη...εχουν κανει καλη δουλεια

• 1 μήνα μετά...

Ρε παιδια δε με αφηνει να φορτώσω το save μου γιατι λεει πως λειπει τo content που ειχα και τωρα δε το εχω και δε θελω να πληρωσω φυσικα, πως γινεται να το προσπερασω αυτο?

Screenshot_20191117-124757_Gallery.jpg

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Ρε παιδια δε με αφηνει να φορτώσω το save μου γιατι λεει πως λειπει τo content που ειχα και τωρα δε το εχω και δε θελω να πληρωσω φυσικα, πως γινεται να το προσπερασω αυτο?

Πως γίνεται να χάσεις DLC? Το είχαν τίποτα free weekend και έληξε? Και τώρα είναι tied το savegame με αυτό και δε σε αφήνει?

Απλά κλάμα με nubi. Πληρώνεις και για τα saves.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, ilos είπε

Πως γίνεται να χάσεις DLC? Το είχαν τίποτα free weekend και έληξε? Και τώρα είναι tied το savegame με αυτό και δε σε αφήνει?

Απλά κλάμα με nubi. Πληρώνεις και για τα saves.

Δεν νομιζω οτι γινεται και δεν εχω δει προσωπικα dlc να μπαινει free weekend ποτε.. Προσεξε το μυνημα δεν λεει οτι εξαφανιστηκαν τα saves αλλα οτι λειπουν τα add on. Αν καταλαβα καλα λεει οτι δεν θελει να το πληρωσει, αν το ειχε πληρωσει εξ αρχης θα εστελνε ticket για να το δουν.. Αν παλι το ειχε  πληρωσει και απλα εξαφανιστηκε μαγικως (δεν βλεπω πως μπορει να εχει γινει αυτο) αλλα αν υποθεσουμε οτι εγινε, απλα στελνεις ticket στην εταιρεια και τσεκαρουν αφου πρωτα εχεις κανει verify integrity το παιχνιδι για missing content..Shit happens 

Και ειναι απολυτα φυσιολογικο ενα open world game οταν λειπει μερος απο το DLC να σου ζηταει το περιεχομενο αυτο για πολλους και διαφορους λογους οπως xp gained,loot,perks,bonuses κτλ..

Δεν ξερω μηπως εγινε επισης κανα conflict με physical και cloud save και οταν ρωτηθηκε το αντικατεστησε παιζει και αυτο το σεναριο και τωρα ψαχνει αλλα save αλλα αυτο δυσκολο να συμβαινει γιατι μιλαει για  missing add on. 

Αλλα να χαθει το DLC απο το πουθενα το βλεπω ακραιο σεναριο επιστημονικης φαντασιας ετσι στα καλα του καθουμενου, μονο να γινει corrupted παιζει..Για τα saves ναι μπορει να χαθουν ειδικα αν ειναι μονο cloud based αλλα εδω οπως το εξηγει δεν συμβαινει αυτο μαλλον..

Ειπαμε να κατηγορουμε μια εταιρεια αλλα οκ .. 😛

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Εγώ για download βλέπω να λέει, όχι ότι λείπει απ' το account σου. Δεν είναι εγκατεστημένο δηλαδή (για κάποιο λόγο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...