tommybertsen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έχω ιδέα. Τα είδα και τα ξεκίνησα. Δεν μπορείς να τα κάνεις track από την λίστα των quest παρά μόνο από το χάρτη. Επόμενος, τελευταίος μάλλον, στόχος, να ανοίξω όλες τις τοποθεσίες στο χάρτη (έχουν μείνει μερικά ερωτηματικά), αν και λέει ότι είμαι στο 100% completion, πλέον.
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε μπορω να βρω καμια λογικη στο οτι ενω εχει παρει τοσα patch απο τοτε που κυκλοφορησε γιατι ειναι κλειδωμενα ακομα στα 30 fps τα cutscenes. Δεν ειναι βεβαια εντελως σπασμενα σαν του origins αλλα και παλι ενοχλει στο ματι το ''30'' Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι κλειδωμένα τα cutscenes. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι κλειδωμένα τα cutscenes. Δλδ? Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανεις να τρεχουν 60 fps? Και με vsync και με fast sync ξεκλειδωτα fps που εχω δοκιμασει 30αρι εχω παλι. (???) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
giannisag17 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά τρώτε και εσείς crashes στο παιχνίδι?Με έχει πεθάνει τρεις μέρες τώρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον έχεις αστάθεια στο σύστημά σου.
giannisag17 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλα λογικα δεν συμβαδιζει η cpu με την gpu..Εχω τον 2200 με την gtx 980..Σε κανα μηνα θα παρω τον 2600.Εβαλα την εικονα απο fullscreen σε borderless και επαιξα κανα 2ωρο χωρις προβλημα.
giannisag17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει..Τελικά ξανακρασαρε το παιχνίδι και στα καπάκια αφού βάζω να παίξω ξανά μου πετάει blue screen..Σε witcher 3 fifa 19 forza horizon όλα καλά..Δεν ξέρω τι φταίει..Τα settings τα έχω στα high με χαμηλωμένα shadows και volumetric fog..
tommybertsen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Σε μένα, παρόμοιο πρόβλημα, λύθηκε απενεργοποιώντας το msi afterburner. Δούλευε και της ubi το osd σιωπηρά και κράσαρε. Μετά ξαφνικά δεν το ξανάκανε (μετά από update του msi ab ΚΑΙ του uplay). Ψάξε και στα ubisoft forums και ίσως βρεις κάτι. Επίσης, για να δεις αν όντως φταίει ο launcher, βάλε κάτι άλλο να παίξεις, τόσα έχει. Έχει δώσει πόσα free, δεν έχεις πάρει κάτι; Αν όχι, δοκίμασε κάνα demo (πχ trials rising)
giannisag17 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σε μένα, παρόμοιο πρόβλημα, λύθηκε απενεργοποιώντας το msi afterburner. Δούλευε και της ubi το osd σιωπηρά και κράσαρε. Μετά ξαφνικά δεν το ξανάκανε (μετά από update του msi ab ΚΑΙ του uplay). Ψάξε και στα ubisoft forums και ίσως βρεις κάτι. Επίσης, για να δεις αν όντως φταίει ο launcher, βάλε κάτι άλλο να παίξεις, τόσα έχει. Έχει δώσει πόσα free, δεν έχεις πάρει κάτι; Αν όχι, δοκίμασε κάνα demo (πχ trials rising) Το afterburner το έχω εγκατεστημένο αλλα δεν ήταν ενεργοποιημένο κατά το crashing..Στο uplay έχω όλα τα assassin's watchdogs far cry 5..Μου το έκανε και στο unity.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι συζήτηση για "θείους" και συναφή στο thread παρακαλώ. 1
Coscas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι Είναι η αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλαδας με λεπτομέρειες που ούτε οι ίδιοι οι Ελληνες γνωρίζουν. Ως λάτρη της Αρχαίας μου πατρίδας, με καταπλήσσει όλο και περισσσότερο. Το πρώτο σοκ το έπαθα όταν είδα στην Νάξο την Πορτάρα (πιθανότατα προς τιμήν του θεού Απόλλωνα) Είναι ακριβώς η ίδια με το πρωτότυπο. Ακόμα και η βάση και τα πάντα Μετά η Αθήνα με τις Καρυάτιδες και το Ερεχθείον ακριβώς στην ίδια θέση που βρίσκεται. Και όλοι οι ναοί της Αθήνας και τα μνημεία που δεν υπάρχουν πλέον. Το Κυνόσαργες (ο Νεος Κόσμος σήμερα), η Πνύκα, ο Αρειος Πάγος, με διαλέξεις σε άπταιστα αρχαία ελληνικά. Και μέσα στην Αθήνα ακούς ολόκληρες νομικές διαλέξεις. Οι Κεχριές, το λιμανι που σήμερα ελάχιστα αρχαία υπάρχουν, τα Ισθμια, η Δίολκος κλπ Η Αμφίπολις!!! Που ακόμα και η ελληνική wiki γράφει και αναπαριστά ελάχιστα Τα ηφαιστειακά νησιά μας γύρω από την Σαντορίνη Εκεί που έπαθα πλάκα, ήταν όταν ανακάλυψα ότι το νησί νότια της Αίγινας (Foundry of Hephaistos) είναι τα Μέθανα (από το μεθάνιο που βγάζουν τα ηφαίστεια) Τι να πούμε από άγνωστα ιστορικά ονόματα! Εμαθα τον Ασκάλαφο (και τόσους άλλους)! Πολλές φορές γκουγκλάρω για να δω την ιστορική ακρίβεια και πάντα είναι σωστή. Σήμερα έπεσα στην αρχαία επιγραφή στην Δήλο που πολλά παιδιά (δυστυχώς όχι ελληνόπουλα) ψάχνουν με αγωνία τι γράφει https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2010249-What-s-actually-written-on-Message-Boards Θα μπορούσα να γράφω γιά μήνες όλα τα εκπληκτικά που είδα (και θα δω) στο "παιχνίδι". Διαφωνώ βέβαια με πολλά. Οσοι όμως ανέλαβαν το κομμάτι της αναβίωσης, γλώσσας και αναπαράστασης της Αρχαίας Ελλάδας, έκαναν κάτι παραπάνω από καταπληκτική δουλειά Τέτοια "games", θα 'πρεπε να βγαίνουν από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού (τι λέω τώρα....) Τουλάχιστον, θα ' πρεπε να βραβεύσουν τους δημιουργούς. Εστω να στείλουν συγχαρητήρια Πρέπει κάποτε η Ελλάδα και οι Ελληνες να απεμπλακούν από το σύνδρομο του "ένα παιχνιδάκι είναι". Αν ανοίξουν τα μάτια τους θα δούν ότι πλέον το gaming , ο προϋπολογισμός και οι εισπράξεις του, ξεπερνούν κατά πολύ το Χόλλυγουντ Και η επιρροή που έχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την ανούσια λειτουργία του εκάστοτε Υπουργείου Πολιτισμού μιας χώρας με τον μεγαλύτερο και ποιοτικότερο Πολιτισμο που υπήρξε (και θα υπάρξει) 11
noFEARgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Οι ubisoft έχει τρομερούς 3d artists και φτιάχνει πανέμορφους χάρτες, με πολύ καλή ατμοσφαίρα. Κάνεις δεν λέει το αντίθετο. Το πρόβλημα είναι στο επαναλαμβανόμενο gameplay και στο άθλιο story/διάλογους που έχει. 1
Anuminas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φανταστική αναπάρασταση και όχι ρεαλιστική αναπαράσταση και όπως ειπώθηκε παραπάνω οσο καλους 3d artists έχουν τόσο κακή γραφη, σενάριο και επαναλαμβανομενο gameplay έχουν τα παιχνιδια τους. Προσωπικά τετοια καψιματα 100 και ωρών που στο 90% αυτου του χρονου κανεις τα ίδια και τα ίδια, πλέον δεν τα κάνω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas 2
nikos5800 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Οι ubisoft έχει τρομερούς 3d artists και φτιάχνει πανέμορφους χάρτες, με πολύ καλή ατμοσφαίρα. Κάνεις δεν λέει το αντίθετο. Το πρόβλημα είναι στο επαναλαμβανόμενο gameplay και στο άθλιο story/διάλογους που έχει. Συμφωνώ μόνο στο επαναλαμβανόμενο 😉 το story και οι διάλογοι είναι μια χαρά , μην ξεχνάς ότι πλέον τα assassin Creed έχουν γίνει casual rpg games, το τελευταίο πραγματικό assassin Creed ήταν το unity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα