Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αυτο το καταραμενο bug που φορτωνει για παντα πως λυνεται ρε παιδια? Μεχρι reinstall to uplay εκανα και παλι τα ιδια μου εχει σπασει τα νευρα

Spoiler

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, έχει ξαναειπωθεί ότι πρέπει να το βάλουν στο δίσκο που είναι τα windows (C:\ ). Το ίδιο και στο Origins, έτσι λυνόταν.

Με λίγο google θα βρεις και ποια είναι η αιτία, το ρώτησες 2 φορές εδώ.

• Like 1

1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Για όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, έχει ξαναειπωθεί ότι πρέπει να το βάλουν στο δίσκο που είναι τα windows (C:\ ). Το ίδιο και στο Origins, έτσι λυνόταν.

Με λίγο google θα βρεις και ποια είναι η αιτία, το ρώτησες 2 φορές εδώ.

Τελικα το βρηκα, δεν ηταν αυτο στο ''c'' τα ειχα, απλως επρεπε να κανω το uplay να τρεχει με δικαιωματα διαχειρηστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους βρηκα τις ιδανικες ρυθμησεις για να εχεις σταθερο 60αρι σε αυτο το game. Εντελως smooth εμπειρια.

Spoiler

yY7FIkP.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποιο mod εκτος του παιχνιδιου για να κλεισω τα dynamic shadows και τα εφε της φωτιας και του πυρσου εντελως? Ειναι τελειως προβληματικο το perfomance, εχω 60αρι συνεχεια σε απαιτιτικα σημεια και με το που συναντησω φωτιες, reflections και λοιπα τετοια αχρηστα για μενα εφε τα fps πεφτουν στα 40-50, πως γινεται να τα κλεισω τελειως αυτα εστω με καποιο mod ή κατι τελως παντων? Προσπαθησα με το specialK αλλα ειναι too much για μενα και πρεπει να εχεις γνωση προγραμματιστη για να το σεταρεις οποτε δε το παλεψα γιατι δε το εχω και σε τετοιο σημειο.

EDIT: Τελικα με πολυ κοπο και ιδρωτα 😛 καταφερα να κανω modify καποια settings που δε μπορεις να πειραξεις με κανενα προγραμμα, με το specialK φυσικα, 20fps boost σε σχεση με πριν και το μονο που εριξα τα reflections (αντανακλασεις στις φωτιες) και τα dynamic shadows. Τωρα εχω τεραστιο boost ακομη και με ανεβασμενα settings.

Το προγραμματακι κανει παπαδες κυριολεκτικα, οταν και (αν) το μαθω καποια στιγμη θα ανεβασω εδω στο φορουμ οδηγο, θα βοηθησει πολλους γιατι ειναι το μονο προγραμμα που υπαρχει το οποιο μπορεις να επεμβεις in depth σε λεπτομερειες στα γραφικα και να πειραξεις τα παντα αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο και καθολου user friendly.

Ιδου 🙌

Spoiler

ak4nUKF.jpg

Spoiler

WPwcAVK.jpg

Spoiler

GVFygnc.png

Παρτε εδω μια γευση για να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε

Που καταληγουμε, πως ενα ''απλο'' software κανει τη δουλεια που θα επρεπε να ειχε κανει εξαρχης η ιδια η ubisoft, δλδ να σου δινει τη δυνατοτητα του συγκεκριμενου setting στο menu (εκτος αν θεωρει πως εχουμε ολοι gpu των 1500 ευρω) αλλα παρολα αυτα προτιμησε να βαλει ενα φθηνιαρικο AA ο Θεος να το κανει το οποιο οχι μονο κανει την εικονα θολη αλλα σου ριχνει και την αναλυση. Αλλη μια σημαντικη λεπτομερεια που αποδεικνύει πως η συγκεκριμενη εταιρεια δε το εχει με το gaming development.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Εξαφανίστηκαν τελειως τα reflections στην πιο πανω συγκριση με το specialik στο on. Λογικο το boost που πηρες αλλα η διαφορα στην εικονα ειναι τρομερη. Ειδικα στα βραχια δεξια και στην πανοπλια. Για μενα κλεινεις volumetric/dof/fog medium και εισαι κομπλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Εξαφανίστηκαν τελειως τα reflections στην πιο πανω συγκριση με το specialik στο on. Λογικο το boost που πηρες αλλα η διαφορα στην εικονα ειναι τρομερη. Ειδικα στα βραχια δεξια και στην πανοπλια. Για μενα κλεινεις volumetric/dof/fog medium και εισαι κομπλε. 

Και ολα στα low να τα βαλω αυτα τα reflection ναι μεν εντυπωσιακα απο τη μια αλλα παλι -20 fps απο την αλλη σε πολλα σημεια, προκειμενου να εχω τοσα fps boost δε με πειραζει καθολου να μην εχω reflections, αυτο που με ενδιαφερει ειναι πως μπορω να εχω στα high τα textures και διαφορα αλλα πιο ουσιαστικα με αυτο το mod χωρις να τρωω βουτιες στα 50 και 45 fps.

Σιγουρα θα παιξω και με αλλες ρυθμησεις και shader values και θα δοκιμασω και αλλα πραγματα. 

Spoiler

Οσα benchmark και αν εχω τρεξει τα τρεχω παντα στη πολυ αρχη στο ξεκινημα με το Λεωνιδα που ειναι τιγκα στα εφε, reflections, βροχες κτλπ, παντα με antiliasing στo high γιατι το παιχνιδι δεν βλεπεται με AA  low-medium. Ακομη και σε τερμα low ολα εκτος ΑΑ τρωω βροχη το stuttering, μεχρι στιγμης η μονη μεθοδος για σχεδον ακατεβατο 60αρι all the time ειναι η παραπανω μεθοδος με το specialK. Plus το οτι ανεβαζεις και high τουλαχιστον τις μισες ρυθμησεις α-ν-ε-τ-α. Συμφωνα με τα διαγνωστικα του software το game εχει ενα θεμα με τα reflections-dynamic shadows και δεν ειναι τοσο optimized οσο θα επρεπε ακομη και για τη δικη μου gpu. Δεν δικαιολογηται να τρωει τετοιο hitching.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

28 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Παιδιά με 2200g,rx580 και 8giga ram θα είναι υποφερτό το παιχνίδι?

Εξαρτάται το "υποφερτό". Η RX580 είναι οκ, ο 2200G πάλι, ακυρώνεται από την ύπαρξη discrete gpu μιας και είναι επεξεργαστής desktop δυνατοτήτων (και ελαφρού gaming) με την onboard gpu που έχει. Δεν είναι για πολλά πολλά :) 

Με lock στα 30 fps και medium preset ίσως να είναι κομπλέ, ίσως και να το αφήσεις να δεις πως θα πάει χωρίς κάποιο κλείδωμα, και ανάλογα πράττεις. 

Κλείνεις σίγουρα τα volumetric clouds που τρώνε πάρα πολλούς πόρους.

• Thanks 1

Τα Lost tales of Greece μου έμειναν, μόλις τα τελειώσω, θα δω πόσα μένουν στο χάρτη (όχι αυτά που βγάζει κάθε τόσο αλλά τα στάνταρ), και μετά τέλος. Στις 153 ώρες πλέον έφτασα :lol: 

Το lost tales of Greece ειναι καποια επεισοδεια που εχει δωσει δωρεαν αν δε κανω λαθος? Γιατι εμενα μου εμφανιζει μονο το fields of elysium που ειχε δωσει προσφατα.

dffdfd.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...