Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεω να το ξεκινησω παλι και θελω να μου πειτε αν εχει βελτιωθει καπως το perefomance απ το patch 1.0.6 και μετα γιατι απο τοτε εχω να παιξω και το παρατησα επειδη σερνοτανε ασχημα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Μόλις τερμάτησα το origins, 65 ώρες για 100% με ολα τα blips στο map (ναί, είμαι άρρωστος). Η αλήθεια κουράστηκα πάρα πολύ, βαρεμάρα. Να πάρω odyssey ή μία από τα ίδια και θα ξεράσω? Να κάνω διάλλειμα κανά τρίμηνο και να το παίξω μετά? :P 

Δημοσ.

H συνταγη της ubisoft ειναι ιδια σε ολα τα παιχνιδια της . Γεμισε το με τονους content που το 90% ειναι επαναλαμβανομενο, και σε πιανει βαρεμαρα μετα απο 5 φορες που θα κανεις το ιδιο πραγμα. 

Αντέγραψαν την ποσοτητα του witcher 3 αλλα οχι και την ποιοτητα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Μόλις τερμάτησα το origins, 65 ώρες για 100% με ολα τα blips στο map (ναί, είμαι άρρωστος). Η αλήθεια κουράστηκα πάρα πολύ, βαρεμάρα. Να πάρω odyssey ή μία από τα ίδια και θα ξεράσω? Να κάνω διάλλειμα κανά τρίμηνο και να το παίξω μετά? :P 

Αυτό το πράγμα με τα points of interest/busy work το είχε και το witcher 3. Με χάλαγε αφάνταστα γιατί με χτύπαγε στο OCD σαν completionist. Ευτυχώς όλο το υπόλοιπο game ήταν άψογο. Υποθέτω τα βάζουν για να επιμηκύνουν τον συνολικό χρόνο και να φαίνονται έτσι πιο appealing στις μικρές ηλικίες. Υπήρχαν ήδη σωστά loot quests με τα witcher gear έτσι και αλλιώς.

Υ.Γ. Μια φορά στις 1000 κάποια ελάχιστα chests μπορεί να είχαν κανένα legendary sword ....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Παίξε και το curse of pharaoh στο origins. Θα το αγαπήσεις για τους κόσμους που προσφέρει. 

Δημοσ.

Ειπα και γω να πατησω το play και ενω εκανε την εγκατασταση στo uplay και ολα καλα, φωρτωνει για παντα και μενει εκει, τι ειναι αυτο παλι με *** τη bugisoft, πως φτιαχνεται ξερει κανεις? 

Εκανα και verify files αλλα τιποτα

Δημοσ.

3 ρυθμισεις τρωνε πανω απο 50%. Volumetric στο ultra. DOF στο high. Fog στο high. High volumetric με ultra οι διαφορες ειναι ανεπαίσθητες εκτος απο καταιγιδα. Το dof με το θολωμα που προκαλει ποτε δεν μου αρεσε. Και fog high-medium μηδεν διαφορες. 50% παραπανω performance χωρις πρακτικα διαφορα στα γραφικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το παιχνίδι 2 μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνονται οι αναβαθμίσεις πχ για το "Discovery Tour: Ancient Greece".

Έχω το παιχνίδι ηλεκτρονικά απο ubisoft.

Άκυρο τώρα το είδα στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από tazio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...