Parapas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 39 minutes ago, Psycho_Warhead said: Καλά με 1070 πόσα ήθελες να 'χεις..Είσαι για GPU. Το ξέρω αλλά μάλλον θα πάω για μόνιτορ πρώτα και μετά για Ampere κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 5:42 ΜΜ, Parapas είπε Το σούρσιμο του αιώνα. Τρώω κάτι ντρόπες στα 45 fps στα 1200p που είναι όλες δικές μου. Οκ δεν έχω και state of the art GPU αλλά έλεος κάπου με το Denuvo+VM Protect POS της Nubi. Και με volumetric clouds στο High. μια χαρα είναι η καρτα σου...με αυτόν τον επεξεργαστη θα επρεπε να στο τρεχει νερακι. κατεβασε τα volumetric sto low 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Με το ασύρματο xbox controller που παιζω τα πάντα απροβλημάτιστα,σήμερα στο odyssey είχα delay στο χειρισμό μετά από κάποια λεπτά παιχνιδιού. Μόλις το έκανα αποσύνδεση-επανασύνδεση,επανερχόταν για λιγο κα ιμετά ξανα τα ίδια. Έχει κανεις καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/7/2019 στις 11:48 ΜΜ, Parapas είπε Το ξέρω αλλά μάλλον θα πάω για μόνιτορ πρώτα και μετά για Ampere κατευθείαν. Για τι οθόνη θα πας 4k; Κάτσε με την GTX 1070, μια χαρά κάρτα είναι που παίζει άνετα τα πάντα όλα. Θα σου πρότεινα να περιμένεις την νέα σειρά της nvidia (δεν εννοώ τις super) και μετά να προβεις σε αναβάθμιση πρώτα κάρτας και μετά και οθόνης αν το θέλεις.Το να αλλάζουμε κάρτα για λιγα ισως κακογραμμένα παιχνίδια ή για να βάλουμε RTX σε ελάχιστα παιχνιδια, που ειναι ισως και μέτρια, δεν είναι και ότι πιο ορθολογικό. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Anuminas 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2019 στις 11:55 ΜΜ, mcrae13 είπε Με το ασύρματο xbox controller που παιζω τα πάντα απροβλημάτιστα,σήμερα στο odyssey είχα delay στο χειρισμό μετά από κάποια λεπτά παιχνιδιού. Μόλις το έκανα αποσύνδεση-επανασύνδεση,επανερχόταν για λιγο κα ιμετά ξανα τα ίδια. Έχει κανεις καμιά ιδέα? Εγώ με το Xbox Elite που το έπαιξα δεν αντιμετώπισα ποτέ αυτό που λες. Έχεις κάνει firmware update το controller ; Λέω μια ιδέα.. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 53 minutes ago, Anuminas said: Για τι οθόνη θα πας 4k; Κάτσε με την GTX 1070, μια χαρά κάρτα είναι που παίζει άνετα τα πάντα όλα. Θα σου πρότεινα να περιμένεις την νέα σειρά της nvidia (δεν εννοώ τις super) και μετά να προβεις σε αναβάθμιση πρώτα κάρτας και μετά και οθόνης αν το θέλεις.Το να αλλάζουμε κάρτα για λιγα ισως κακογραμμένα παιχνίδια ή για να βάλουμε RTX σε ελάχιστα παιχνιδια, που ειναι ισως και μέτρια, δεν είναι και ότι πιο ορθολογικό. Όχι 4k. Μάλλον 1440p 144Hz με βλέπω. Καλά ναι δεν πάω για Super, Ampere θα πάω άμα πάρω άλλη κάρτα. To "κακό" είναι ότι η τωρινή ψιλομάπα οθόνη μου είναι 1200p και όχι 1080p οπότε τη ζορίζει λίγο παραπάνω την 1070 πλέον (τρώει και τα reshade filters και βλέπω +5-7% παραπάνω usage από το νορμάλ για να κρατήσω 60 fps). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ με το Xbox Elite που το έπαιξα δεν αντιμετώπισα ποτέ αυτό που λες. Έχεις κάνει firmware update το controller ; Λέω μια ιδέα.. Μωρέ και εμένα πρώτη φορά το έκανε, έχω τερματίσει origins και έχω καμία 50αρια ώρες στο odyssey. Χθες έπαιξα μια ώρα και ήταν οκ.. Θα δείξει, Firmware έχω το τελευταίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Επιτέλους, το Season Pass, στα 19.99€. Με 100 Uplay Coins, 15.99€. Το πήρα και ώρα να ξανακατέβει το game... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της Ατλαντίδας μέχρι 1 Σεπτεμβρίου για όποιον ενδιαφέρεται. https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-gb/news-updates/354291/Get-The-Fate-of Atlantis–Episode1-for-free 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της Ατλαντίδας μέχρι 1 Σεπτεμβρίου για όποιον ενδιαφέρεται. https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-gb/news-updates/354291/Get-The-Fate-of Atlantis–Episode1-for-free Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια Θελω να αγορασω το ac odyssey και δεν ξερω ποιο πρεπει να αγορασω standard η gold edition Τι προσφερει το καθενα; Συγνωμη που ρωταω απλα τα αγγλικα μου ειναι κακα και δυσκολευομαι να καταλαβω Επισης θελω να ρωτησω τα dlc ειναι κατι που αγοραζω extra; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Telumetar είπε Αξίζει; Μαν, στο δίνουν δωρεάν και ρωτάς αν αξίζει; Αν έχεις το παιχνίδι σαφώς. Αν δεν το έχεις, αξίζει να πάρεις την gold με 40€ (μείον 100 Uplay coins και επιπλέον 20% έκπτωση, βγαίνει 32€ ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Μαν, στο δίνουν δωρεάν και ρωτάς αν αξίζει; Αν έχεις το παιχνίδι σαφώς. Αν δεν το έχεις, αξίζει να πάρεις την gold με 40€ (μείον 100 Uplay coins και επιπλέον 20% έκπτωση, βγαίνει 32€ ) To εχω και η ερώτηση ήταν αν αξίζει με την έννοια μιας περιγραφής του τύπου " θα σου προσφέρει Χ παραπάνω ώρες παιχνιδιου" ή " θα εχεις την ευκαιρια να δεις την ατλαντίδα" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Η ultimate το έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Telumetar είπε To εχω και η ερώτηση ήταν αν αξίζει με την έννοια μιας περιγραφής του τύπου " θα σου προσφέρει Χ παραπάνω ώρες παιχνιδιου" ή " θα εχεις την ευκαιρια να δεις την ατλαντίδα" . Ώπα., άκυρη η απάντηση η προηγούμενη. Το Atlantis δεν δίνουν; Νόμιζα το Legacy of the first blade. Θα σε βάλει λίγο στο κλίμα, στο πρώτο είμαι κι εγώ, ωραίος κόσμος. 4 ώρες πριν, Silverage είπε Η ultimate το έχει; Η ultimate έχει και κάτι έξτρα, δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά. Κάπου είχα ένα λινκ με τις εκδόσεις και τι περιέχει η κάθε μία αλλά μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο σάιτ της ubi Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα