_Xistenze Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μαλλον εχεις μπερδευτει και μιλας για διαφορετικο παιχνιδι. δε νομιζω τα χω τερματισει και τα δυο στο 95%
jeandoumpier Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μιας και γράψατε για 95%, έχει φτάσει κανείς 100% το main progression? Τελείωσα όλα τα main(odyssey) quests, τερματίστηκαν όλοι οι cultists. Πρέπει να κάνω και όλες τις side quests? (δύσκολο, αφού όλο εμφανίζονται καινούργιες) ή μήπως κάτι παίζει με τα sychronization points (υπάρχει περίπτωση να τα θέλει όλα για να φτάσει 100άρι)?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Βγήκε το δεύτερο μέρος του Fate of Atlantis. Μία απ' τα ίδια, τουλάχιστον τώρα έχει κάτι χαζογρίφους που δίνουν κάποιο ενδιαφέρον.
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η Ubisoft πραγματικά καλό παιχνίδι δεν μπορεί να βγαλει , δυστυχώς την νοιάζει πιο πολύ να είναι diverge οι υπάλληλοι της παρά να έχουν πραγματικό ταλέντο . Από το far cry 3 έχει να βγαλει πραγματικά δυνατό παιχνίδι . 1
ADHD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Η Ubisoft πραγματικά καλό παιχνίδι δεν μπορεί να βγαλει , δυστυχώς την νοιάζει πιο πολύ να είναι diverge οι υπάλληλοι της παρά να έχουν πραγματικό ταλέντο . Από το far cry 3 έχει να βγαλει πραγματικά δυνατό παιχνίδι . Μια χαρα ειναι το Odyssey, καλο gameplay, ωραιος κοσμος ζωντανος με λεπτομερεια, απειρο content. Η κριτικη μου ειναι οτι θα ηθελα λιγο μικροτερο χαρτη και λιγοτερα αχρηστα quests, αν ηταν λιγο πιο περιεκτικό γενικα θα μιλαγαμε για ενα σχεδον αριστο παιχνιδι. PS: Δεν ειμαι φαν των AC ειναι το πρωτο που παιζω σοβαρα. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Έχει πολλά άχρηστα quests, αυτό είναι το πρόβλημα του Odyssey. Το Origins ήταν πολύ πιο ισορροπημένο.
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει πολλά άχρηστα quests, αυτό είναι το πρόβλημα του Odyssey. Το Origins ήταν πολύ πιο ισορροπημένο. Ναι ισχύει αυτό, ώρες ώρες νιώθεις λες και κάνεις τα πρώτα quests ενός MMO.
nikjuve Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 θελει αγορά η καινούργια εκδοση του assassin creed odyssey the fate of atladis?ειχα καιρο να παιξω αυτο το παιχνιδι και οταν μπηκα με εβγαλε update...αλλα σταματησε στο 3,2 απο τα 6.τοσο...
_Xistenze Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 4:00 ΜΜ, nikjuve είπε θελει αγορά η καινούργια εκδοση του assassin creed odyssey the fate of atladis?ειχα καιρο να παιξω αυτο το παιχνιδι και οταν μπηκα με εβγαλε update...αλλα σταματησε στο 3,2 απο τα 6.τοσο... dlc είναι προφανως πρεπει να το αγορασεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Βγήκε και το τρίτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Πολύ όμορφη η νέα περιοχή, αλλά το performance είναι ακόμα πιο τραγικό από πριν.
pirmen56 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Gameplay odyssey>>>gameplay Origins. Η ubisoft ανακυκλώνει gameplay στοιχεία, αλλά τουλάχιστον εξελίσσεται. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μάλλον μου άρεσε καλύτερα το Origins. Σκέψου ότι εκεί είχες ασπίδα και στο Odyssey που θα 'πρεπε να έχεις, δεν έχεις.. 2
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μάλλον μου άρεσε καλύτερα το Origins. Σκέψου ότι εκεί είχες ασπίδα και στο Odyssey που θα 'πρεπε να έχεις, δεν έχεις.. Σαν παιχνίδι το Odyssey είναι καλύτερο απλά το origins μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση αφού ήταν το πρώτο assasisn Creed μετά από 2 η τρία χρόνια και ουσιαστικά έφτιαξαν άλλο παιχνίδι ,στο Odyssey ήξερα τι να περιμένω
Parapas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) On 16/07/2019 at 21:21, Psycho_Warhead said: Βγήκε και το τρίτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Πολύ όμορφη η νέα περιοχή, αλλά το performance είναι ακόμα πιο τραγικό από πριν. Το σούρσιμο του αιώνα. Τρώω κάτι ντρόπες στα 45 fps στα 1200p που είναι όλες δικές μου. Οκ δεν έχω και state of the art GPU αλλά έλεος κάπου με το Denuvo+VM Protect POS της Nubi. Και με volumetric clouds στο High. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Parapas 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλά με 1070 πόσα ήθελες να 'χεις..Είσαι για GPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα