Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μαλλον εχεις μπερδευτει και μιλας για διαφορετικο παιχνιδι.

δε νομιζω τα χω τερματισει και τα δυο στο 95%

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και γράψατε για 95%, έχει φτάσει κανείς 100% το main progression?

Τελείωσα όλα τα main(odyssey) quests, τερματίστηκαν όλοι οι cultists. Πρέπει να κάνω και όλες τις side quests? (δύσκολο, αφού όλο εμφανίζονται καινούργιες) ή μήπως κάτι παίζει με τα sychronization points (υπάρχει περίπτωση να τα θέλει όλα για να φτάσει 100άρι)?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε το δεύτερο μέρος του Fate of Atlantis. Μία απ' τα ίδια, τουλάχιστον τώρα έχει κάτι χαζογρίφους που δίνουν κάποιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Η Ubisoft πραγματικά καλό παιχνίδι δεν μπορεί να βγαλει , δυστυχώς την νοιάζει πιο πολύ να είναι diverge οι υπάλληλοι της παρά να έχουν πραγματικό ταλέντο . Από το far cry 3 έχει να βγαλει πραγματικά δυνατό παιχνίδι .

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Η Ubisoft πραγματικά καλό παιχνίδι δεν μπορεί να βγαλει , δυστυχώς την νοιάζει πιο πολύ να είναι diverge οι υπάλληλοι της παρά να έχουν πραγματικό ταλέντο . Από το far cry 3 έχει να βγαλει πραγματικά δυνατό παιχνίδι .

Μια χαρα ειναι το Odyssey, καλο gameplay, ωραιος κοσμος ζωντανος με λεπτομερεια, απειρο content.

Η κριτικη μου ειναι οτι θα ηθελα λιγο μικροτερο χαρτη και λιγοτερα αχρηστα quests, αν ηταν λιγο πιο περιεκτικό γενικα θα μιλαγαμε για ενα σχεδον αριστο παιχνιδι.

PS: Δεν ειμαι φαν των AC ειναι το πρωτο που παιζω σοβαρα.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει πολλά άχρηστα quests, αυτό είναι το πρόβλημα του Odyssey. Το Origins ήταν πολύ πιο ισορροπημένο.

Ναι ισχύει αυτό, ώρες ώρες νιώθεις λες και κάνεις τα πρώτα quests ενός MMO. :P 

Δημοσ.

θελει αγορά η καινούργια εκδοση του assassin creed odyssey  the fate of atladis?ειχα καιρο να παιξω αυτο το παιχνιδι και οταν μπηκα με εβγαλε update...αλλα σταματησε στο 3,2 απο τα 6.τοσο...

Δημοσ.
Στις ‎8‎/‎6‎/‎2019 στις 4:00 ΜΜ, nikjuve είπε

θελει αγορά η καινούργια εκδοση του assassin creed odyssey  the fate of atladis?ειχα καιρο να παιξω αυτο το παιχνιδι και οταν μπηκα με εβγαλε update...αλλα σταματησε στο 3,2 απο τα 6.τοσο...

dlc είναι προφανως πρεπει να το αγορασεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βγήκε και το τρίτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Πολύ όμορφη η νέα περιοχή, αλλά το performance είναι ακόμα πιο τραγικό από πριν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάλλον μου άρεσε καλύτερα το Origins. Σκέψου ότι εκεί είχες ασπίδα και στο Odyssey που θα 'πρεπε να έχεις, δεν έχεις..

Σαν παιχνίδι το Odyssey είναι καλύτερο απλά το origins μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση αφού ήταν το πρώτο assasisn Creed μετά από 2 η τρία χρόνια και ουσιαστικά έφτιαξαν άλλο παιχνίδι ,στο Odyssey ήξερα τι να περιμένω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 16/07/2019 at 21:21, Psycho_Warhead said:

Βγήκε και το τρίτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Πολύ όμορφη η νέα περιοχή, αλλά το performance είναι ακόμα πιο τραγικό από πριν.

Το σούρσιμο του αιώνα. Τρώω κάτι ντρόπες στα 45 fps στα 1200p που είναι όλες δικές μου. Οκ δεν έχω και state of the art GPU αλλά έλεος κάπου με το Denuvo+VM Protect POS της Nubi. Και με volumetric clouds στο High.

Επεξ/σία από Parapas
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...