seithan Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Πολύ ωραίο στόρυ, βελτιώσεις γενικά και παντού, όμως καλό θα ήταν να περίμενες λίγο να σβήσει το κάψιμο του Origins πριν ξεκινήσεις το Odyssey. Λέει με τα χίλια πάντως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Τέλος το πρώτο επεισόδιο, μεγαλούτσικο ήταν..Ελπίζω και τα επόμενα έτσι.
noFEARgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τέλος το πρώτο επεισόδιο, μεγαλούτσικο ήταν..Ελπίζω και τα επόμενα έτσι. Καλυτερο απο το προηγουμενο dlc ? γιατι το legacy of the first blade με απογοητευσε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Θα περιμένω να ολοκληρωθεί για να σου πω. Πάντως είναι σε νέα περιοχή και ήταν αρκετά μεγάλο για πρώτο επεισόδιο.
overpower Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ ωραίο το νέο region, δεν λέω. Αλλά: Η μετακίνηση θα μπορούσε να γίνει και καλύτερη. Αυτό με τα teleports Meh, ειδικά όταν κάποια δεν είναι καν τέρμα κάτω. Προτιμώ να είμαι πάνω στο άλογο για 1 km πάρα να σκαρφαλωνω 100 μέτρα. Μονο εγώ βρέθηκα σε αρκετές φάσεις τα σκαλωνω σε βράχια, να μην μπορώ να βγω από το νερό, να μην μπορώ να πηδηξω πα ω από κορμούς? Οκ γενικά τα είχε αυτά, αλλά στο νέο region πάρα έγιναν τυχαία αρκετές φορές. Τα σεντούκια στην τοποθεσία ruins κάτι, θα μπορούσαν να είναι πιο κοντά. Επίσης στην ίδια τοποθεσία, εκεί που είναι το ostraka δνε μπορούσα να σκαρφαλωνω με τίποτα και να ανέβω στις κολόνες. Έπρεπε να πέσω, να ανέβω σε άλλον βράχο και να πάω στο ostraka με ένα από τα σκοινιά. Το νέο skin που δίνει για το άλογο στο 3ο-4ο mission πολύ Meh. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από overpower
overpower Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και.... Σκάλωσα στο ίδιο σημείο με το αυτόν στο βίντεο. Βαριέμαι να κάνω μόνος troubleshooting, οπότε θα περιμένω το fix. Ουσιαστικά μετά το beacons are lit quest, δεν μου εμφανίζει το no good deed quest, αν και η Περσεφόνη είναι στην θέση της Hekate όπου ξεκινάει. Λίγο πολύ στο βίντεο προτείνει να ξεκινήσω από λίγο μετά την αρχή του dlc, και μόλις τελείωσα με όλα τα region και achievements, οπότε δεν παίζει. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από overpower
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 12:17 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Ήδη ξεκίνησε η αρχή για την Ατλαντίδα με το τελευταίο patch. Επίσης έχουμε leak για το επόμενο AC και μάλλον θα είναι με vikings. Easter egg στο Division 2. Κρατάει το Apple of Eden και γράφει Valhalla. θα προτιμουσα το επομενο παιχνιδι να ηταν στην αρχαια Ιαπωνια η Κινα, but anyways
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εβαλα να παιξω λιγο origins να το θυμηθω ξανα και εφαγα τετοιο ''χαστουκι'' τι να προτοπω καλυτερα και πεντακαθαρα γραφικα, καλυτερο perfomance (πολυ πολυ καλυτερο perfomance) καλυτερο gameplay, καλυτερη ατμοσφαιρα, καλυτερο lod (το Odyssey εχει το χειροτερο lod που εχω δει ποτε σε παιχνιδι κατα τη γνωμη μου), πραγματικα δεν θα ηθελα να βγαλει αλλο ac η ubisoft αν ειναι να παρει τη γραμμη και το τεχνικο τομεα του Odyssey καλυτερα να ασχοληθει με καποιο αλλο τομεα και οχι με το gaming. Δε λεω καλη η ιδεα της αρχαιας Ελλαδας και τα σχετικα αλλα αυτο απο μονο του δε κανει ενα παιχνιδι ''διαμαντι''. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εβαλα να παιξω λιγο origins να το θυμηθω ξανα και εφαγα τετοιο ''χαστουκι'' τι να προτοπω καλυτερα και πεντακαθαρα γραφικα, καλυτερο perfomance (πολυ πολυ καλυτερο perfomance) καλυτερο gameplay, καλυτερη ατμοσφαιρα, καλυτερο lod (το Odyssey εχει το χειροτερο lod που εχω δει ποτε σε παιχνιδι κατα τη γνωμη μου), πραγματικα δεν θα ηθελα να βγαλει αλλο ac η ubisoft αν ειναι να παρει τη γραμμη και το τεχνικο τομεα του Odyssey καλυτερα να ασχοληθει με καποιο αλλο τομεα και οχι με το gaming. Δε λεω καλη η ιδεα της αρχαιας Ελλαδας και τα σχετικα αλλα αυτο απο μονο του δε κανει ενα παιχνιδι ''διαμαντι''. Το Origins δεν πιανετε απο το λιγο που εχω ασχοληθει με το odyssey ειναι λιγο δραμα κυριως στα textures. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Το Origins δεν πιανετε απο το λιγο που εχω ασχοληθει με το odyssey ειναι λιγο δραμα κυριως στα textures. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ναι ρε συ τι να λεμε τωρα παιχνιδαρος για μενα εκει σταματησε η σειρα και ετρεχε και πολυ πολυ καλα συγκριτικα με το odyssey Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ναι ρε συ τι να λεμε τωρα παιχνιδαρος για μενα εκει σταματησε η σειρα και ετρεχε και πολυ πολυ καλα συγκριτικα με το odyssey Το origins ηταν cpu bound το odyssey ειναι gpu bound. Ιδια μηχανη γραφικων τρεχουν.
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Arkin είπε Το origins ηταν cpu bound το odyssey ειναι gpu bound. Ιδια μηχανη γραφικων τρεχουν. Παντως το origins προσωπικα στο συστημα μου τουλαχιστον ετρεχε 1000 φορες πιο καλα απο οτι το odyssey και εχω ριξει και τα offset στα ρευματα του 6700 συν το turbo που εχω επισης κλεισει αλλα παρολα αυτα τρεχει νερακι. Το odyssey ειναι ελλατωματικο γενικα με το perfomance, εκανα χθες το βραδυ το εξης τεστ, ετρεξα στη χαμηλοτερη αναλυση το game σε 1280x720, εριξα τερμα low τα γραφικα και μεσα στην περιοχη της Αθηνας ετρωγε κατι lag spikes στο Θεο! Οποτε ναι το παιχνιδι ειναι σιγουρα ελλατωματικο για να ετρωγε stuttering με τετοια settings. Σιγουρα οι developers της ubisoft εχουνε σοβαρο θεμα σε αυτο το κομματι οταν εχω παιξει παιχνιδια κλασεις ανωτερα σε οπτικο τομεα που τρεχουν στη 1070 μου νερακι. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
_Xistenze Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Εβαλα να παιξω λιγο origins να το θυμηθω ξανα και εφαγα τετοιο ''χαστουκι'' τι να προτοπω καλυτερα και πεντακαθαρα γραφικα, καλυτερο perfomance (πολυ πολυ καλυτερο perfomance) καλυτερο gameplay, καλυτερη ατμοσφαιρα, καλυτερο lod (το Odyssey εχει το χειροτερο lod που εχω δει ποτε σε παιχνιδι κατα τη γνωμη μου), πραγματικα δεν θα ηθελα να βγαλει αλλο ac η ubisoft αν ειναι να παρει τη γραμμη και το τεχνικο τομεα του Odyssey καλυτερα να ασχοληθει με καποιο αλλο τομεα και οχι με το gaming. Δε λεω καλη η ιδεα της αρχαιας Ελλαδας και τα σχετικα αλλα αυτο απο μονο του δε κανει ενα παιχνιδι ''διαμαντι''. δεν ισχυει τιποτε από όλα αυτά...το Odyssey είναι καλυτερο και σε γραφικα, και σε ιστορια και σε gameplay. σε θεμα αποδοσης είναι περιπου τα ιδια ...ο επεξεργαστης κανει τη διαφορα στο παιχνιδι
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, _Xistenze είπε δεν ισχυει τιποτε από όλα αυτά...το Odyssey είναι καλυτερο και σε γραφικα, και σε ιστορια και σε gameplay. σε θεμα αποδοσης είναι περιπου τα ιδια ...ο επεξεργαστης κανει τη διαφορα στο παιχνιδι Μαλλον εχεις μπερδευτει και μιλας για διαφορετικο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα