Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Τυχερός είναι. Δεν θα χρειαστεί ποτέ μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ειρωνεία μάλλον πήγαινε στο ότι είσαι άσχετος και προσπαθείς να το παίξεις σχετικός και μάλιστα το συνεχίζεις λες και υπάρχει κάποιος λόγος να ανεβάσει κάτι που δεν έχει καμια διαφορα. Για να το αποφύγεις στο μέλλον αυτό ξανά μπορείς απλά να γραφεις "δεν βλέπω διαφορα" όχι " δεν υπάρχει διαφορα". Aνοιξε τα screens full size σε διαφορετικές καρτέλες η dl τες και κανε ανάλλαγη μεταξύ τους και θα την δεις την διαφορα. no offence as always buddy αν πω ότι και εγώ βρίσκω μικρές διαφορές. δλδ η θολούρα που λέμε δεν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά από default στο επόμενο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τέλος και τα έξτρα quests, αναμονή για το DLC της Ατλαντίδας και επιτέλους να τελειώσει αυτό το AC..
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τέλος και τα έξτρα quests, αναμονή για το DLC της Ατλαντίδας και επιτέλους να τελειώσει αυτό το AC.. Σαν αγγαρεία ε; κάπως έτσι ένοιωσα και εγώ. Σκέψου ότι μόνο το nain story έκανα. Και έκανα το λάθος και το έπαιξα μετά το Read Dead...
thanasis00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Τερμάτισα χθες και το DLC LOTFB... Αρκετά ωραίο μπορώ να πω, το story γενικά κάπως σε έκανε enforce να πάρεις κάποιες αποφάσεις, αλλά γενικά κύλησε πολύ ευχάριστα. Αναμονή για το Atlantis DLC αν και δε ξέρω τι παραπάνω μπορώ να περιμένω, σαν να είναι πλέον ίδια τα mechanics παντού, οπότε δεν έχω να περιμένω κάτι φρέσκο από gameplay. Όσον αφορά το επερχόμενο story, λογικά θα χει αρκετό ενδιαφέρον, οπότε θα το παίξω απλά για να κλείσω και αυτό το κεφάλαιο... Πάντως πέρασα αρκετά ευχάριστα 87 ώρες με το παιχνίδι, και μου χουν μείνει κάποια πραγματάκια ακόμα (κάποια mythic creatures), που δε ξέρω αν θα τα πιάσω κάποια στιγμή.
_Xistenze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, thanasis00 είπε Τερμάτισα χθες και το DLC LOTFB... Αρκετά ωραίο μπορώ να πω, το story γενικά κάπως σε έκανε enforce να πάρεις κάποιες αποφάσεις, αλλά γενικά κύλησε πολύ ευχάριστα. Αναμονή για το Atlantis DLC αν και δε ξέρω τι παραπάνω μπορώ να περιμένω, σαν να είναι πλέον ίδια τα mechanics παντού, οπότε δεν έχω να περιμένω κάτι φρέσκο από gameplay. Όσον αφορά το επερχόμενο story, λογικά θα χει αρκετό ενδιαφέρον, οπότε θα το παίξω απλά για να κλείσω και αυτό το κεφάλαιο... Πάντως πέρασα αρκετά ευχάριστα 87 ώρες με το παιχνίδι, και μου χουν μείνει κάποια πραγματάκια ακόμα (κάποια mythic creatures), που δε ξέρω αν θα τα πιάσω κάποια στιγμή. καμια σχεση ...το Atlantis θα είναι εξαιρετικο. τα 3 dlc Μεχρι τωρα ητανε αρμεγμα
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Αχ και να μην είχε φάει μπαν αυτός ο Πανος και να έβλεπε τι κακά πράγματα γράφετε για το υπερπαιχνιδι της χιλιετίας...θα σας είχε δαγκώσει
thanasis00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ξέρετε αν έχει ανακοινωθεί πότε βγαίνει το dlc με την Ατλαντίδα; Να πω τη πικρή ιστορία μου, μετά το AC:O, έπιασα να παίξω το Rise of the Tomb Raider, και με χαλάει αρκετά το gameplay... Δε μου αρέσει το fighting mode, και φαίνεται λίγο "βεβιασμένη" η κίνηση, σε αντίθεση με το AC:O που μου φαινόταν αρκετά φυσική. Ίσως είμαι ακόμα λίγο biased βέβαια, αλλά δε με ψήνει να το προχωρήσω τώρα. 1
Kontinho Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Λογικά προς το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να βγει το patch με το πρώτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος θα βγει το δεύτερο επεισόδιο και αντίστοιχα το τρίτο και τελευταίο.
_Xistenze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 18/3/2019 στις 5:01 ΜΜ, thanasis00 είπε Ξέρετε αν έχει ανακοινωθεί πότε βγαίνει το dlc με την Ατλαντίδα; Να πω τη πικρή ιστορία μου, μετά το AC:O, έπιασα να παίξω το Rise of the Tomb Raider, και με χαλάει αρκετά το gameplay... Δε μου αρέσει το fighting mode, και φαίνεται λίγο "βεβιασμένη" η κίνηση, σε αντίθεση με το AC:O που μου φαινόταν αρκετά φυσική. Ίσως είμαι ακόμα λίγο biased βέβαια, αλλά δε με ψήνει να το προχωρήσω τώρα. δεν εχει σχεση το ένα με το άλλο...και τα δυο είναι κορυφαια στο ειδος τους
Cygnus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 18/3/2019 στις 8:25 ΜΜ, Kontinho είπε Λογικά προς το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να βγει το patch με το πρώτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος θα βγει το δεύτερο επεισόδιο και αντίστοιχα το τρίτο και τελευταίο. Εδώ πάντως λέει για τέλος Απριλίου. Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο 😁
noFEARgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 τελος Μαρτιου θα βγει το remaster του 3 , η ατλαντιδα θα βγει τελη Απριλιου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα