Gourniee Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Aπενεργοποιησα το discord overlay αλλα το προβλημα παραμενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Σε ποιόν δίσκο το έχεις εγκαταστήσει; δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει κάποιος στο reddit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχει αρκετό χώρο στον ssd γιατί του είναι 120 γιγα μόνο δε θα μπορέσει να το μετακινήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο ανιψιός μου ο ssd που έχει τα windows είναι μικρός και αναγκαστικά το εγκαταστήσαμε στον 2ο SSD όμως και πάλι δεν το τρέχει κάπου έχω διαβάσει πως πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον ίδιο δίσκο με τα windows 10 (χωρίς να είναι τεκμηριωμένο ότι φταίει μόνο αυτό) στο δικο μου pc το έχω στον 120αρι SSD που έχω με τα windows και παίζει κανονικά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τότε θα συνιστούσα και εγώ πρώτα να δοκιμάσει reinstall στον c που είναι και τα Windows να σβήσει ότι έχει να κάνει χώρο ώστε να χωρέσει έστω και για δοκιμή να δούμε αν θα παίξει. Άλλο διάβασα θέλει unplug όλες τις USB συσκευές όπως gamepads μπορεί να εμποδίζει κάποια θύρα bug. Δεν έχει και πολλές λύσεις στο ίντερνετ μόνο reddit και θέλει αρκετό ψάξιμο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Από video που είδα το πρώτο που κάνει είναι sync με το cloud. Για κλείσε το ίντερνετ (disable network adapter) και δες τι γίνεται . Επίσης κάπου είδα ότι μπορεί να φταιει τυχόν setup για δεύτερη οθόνη. Έχεις κάτι τέτοιο? Καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Επίσης κάπου είδα ότι μπορεί να φταιει τυχόν setup για δεύτερη οθόνη. Έχεις κάτι τέτοιο? Καλή επιτυχία. Κι εγώ δυο οθόνες έχω και τρέχει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gourniee Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε..τελικά έπρεπε να το εγκαταστησω στον ίδιο σκληρό με τα windows 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Επιτέλους φίλε μπράβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μου κάνει τρομερή εντύπωση παιδιά. Το έχω σε 2ο ssd και το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα. Το παραμικρό πρόβλημα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Μου κάνει τρομερή εντύπωση παιδιά. Το έχω σε 2ο ssd και το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα. Το παραμικρό πρόβλημα μάλιστα. Και εγω το ιδιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως ήθελε απλά reinstall? Και εγώ σε 2ο ssd το έχω, 3 οθόνες έχω, και γενικά παίζει αρκετά καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gourniee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το έκανα reinstall 2 φορές αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα πάντα..και τελικά έφτιαξε με τον τρόπο που ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Latest patch για odyssey με Legacy of the first blade episode 3 😉 https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/345052/assassins-creed-odyssey-patch-notes-1-1-4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα