zvarthangalos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το παιχνίδι το έχω αγορασμένο εσύ μου λές για την πειρατική version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, zvarthangalos είπε Το παιχνίδι το έχω αγορασμένο εσύ μου λές για την πειρατική version Δες το edit και δε αναφέρομαι για πειρατική έκδοση. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΕΜΊΖΕΙ Ο SSD ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ DOWNLOADS ΣΟΥ. Δεν ξερω αν πρέπει να ζωγραφίσω ότι λέω για να γίνει κατανοητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι το έχω ρε μαν η ερώτησή μου είναι για το installation του παιχνιδιού - Origin επειδή έχω διαβάσει σε κάποια forums πως το παιχνίδι δεν ξεκινάει αν δεν το εγκαταστήσεις στον δισκο που είναι τα Windows 10, πόσο ελεύθερο χώρο στον σκληρό (εφόσον έχουμε εγκαταστήσει το παιχνίδι) πρέπει να έχουμε για να τρέξει; Αυτήν είναι η ερώτησή μου. Συγγνώμη αν δεν έχω γίνει κατανοητός απο την αρχή. Εdit: Για να μην παρεξηγηθώ το PC ακόμη είναι στο στήσιμο και δεν μπορώ να κάνω δοκιμή απλά θέλω να ξέρω πριν το κάνω εγκατάσταση να μου πείτε αν ισχύουν αυτά που διάβασα η όχι Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Βλέπω ότι το game χρειάζεται 46 gb. Το αν θα τρέξει η όχι από το σκληρό με τα Windows, δεν νομίζω να ισχύει. Έχω games μέσα και έξω (origin games) από τον ssd στα οποία δεν έχω θέμα (δεν ξέρω αν το ac αποτελεί εξαίρεση). Αν δεν κάνω λάθος, ο 120αρης θα σου αφήσει ελεύθερα 110 (-Windows - εφαρμογές) πάμε στα 85-90. Οπότε αρχικά θα ορίσεις το Origin να σου κάνει download τους installers σε άλλον σκληρό ώστε να έχεις χώρο για το game. Αυτό που έλεγα πριν για το download location του browser (και αν κατεβάζεις torrents, τότε και από το πρόγραμμα τους), να ορίσεις επίσης download location εξωτερικά του ssd ώστε να μην γεμίζει σιγά σιγά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπάρχει λόγος το παιχνίδι να είναι στον δίσκο του λειτουργικού. Έχω σε άλλο SSD το παιχνίδι και δεν έχω πρόβλημα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τελείωσα το Odyssey χωρίς να σκοτώσω την Kassanda (deimos) και άρα σώζοντας και την Myrrine και τελικά γίνονται lieutenant στο πλοίο . Αυτό που θέλω να δω στο επόμενο AC είναι το main story, αφού έχει τόσα πολλά lvls το παιχνίδι, να σε αναγκάζει να παίζεις πιο πολλά side ώστε να να ανεβαίνεις κάποια lvl πριν τελειώσει το στόρι. Σίγουρα, μέχρι 75 έγινε μετα από update αλλά έφτασα τελευταίο quest στα 42, ενώ το requirement πχ για τον ghost of kosmos είναι 50. Anyway, δεν είναι ότι θα το παρατήσω τώρα, εδώ κάποια νησιά πχ Λέσβος κτλ δεν έχω πατήσει καν ακόμα, αλλά ακόμα και για αυτό θεωρώ ότι θα μπορούσαν τουλάχιστον να βάλουν όλες τις τοποθεσίες στο main story. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ έχω φτάσει στο 85% main progression, είμαι 51lvl και έχω ακόμα κάποια quests μέχρι να κλείσω το main story. Σε γενικές γραμμές εγώ έπαιρνα την απόφαση να κάνω side quests γιατί συνήθως το παιχνίδι δε με ανάγκαζε. Έχω μια ερώτηση, τα dlc πόσες ώρες είναι περίπου; Προσπαθώ να δω αν θέλω να τα παίξω, και αν αξίζει για τα χρήματα τους. Γενικά έχω πλέον την αίσθηση ότι είναι λίγο repetitive το παιχνίδι, γι αυτό το ψάχνω λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το legacy of the first blade αξίζει αλλά μέχρι εκει..μη φανταστεις τρέλα πράματα σχεδόν μία από τα ίδια. Απλά εάν σου άρεσε όλο το σκηνικό σου προσθέτει λίγες ώρες παραπάνω. Κανά τρίωρο πάνω-κατω τα δύο πρώτα επεισόδια μαζί με τα side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το τρίτο επεισόδιο έχουν πει πότε θα βγει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέσα στο Μάρτη πήρε το αυτί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Φοβερό παιχνίδι, πάρτε και ενα screenshot απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gourniee Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Assassins Creed Odyssey δεν ανοίγει Αγόρασα το παιχνιδι απο ενα παιδι εδω στο insomnia το εκανα κανονικα εγκατάσταση μεσω Uplay αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει με τιποτα και κρασαρει Τα specs μου ειναι: i5 7600k 1050ti 8gb ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πολλα μπορεί να φταίνε. Τι εννοείς δεν ανοίγει και κρασαρει? Μπορείς να δώσεις επιπλέον πληροφορίες? Κάποιο μύνημα ίσως? Ο σκληρός δουλεύει? Η οθόνη μαύρη? Κολλάει το pc? Run as admin έκανες? Το ετρεξες μέσα από το Uplay? Από drivers VGA είσαι οκ? Κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gourniee Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ο σκληρος δουλευει κανονικα απλως οταν παταω να τρεξει το παιχνιδι ειτε σαν διαχειριστης είτε κανονικά εμφανιζεται στο κεντρο της οθονης ενα εικονιδιο του παιχνιδιου και μετα τιποτα..αν δεν το κλεισω απο το task manager θα μεινει εκει για παντα..το pc δεν κολλαει καθολου..και απο drivers ειμαι οκ το ετρεξα και απο το uplay και απο τον φακελο της εγκαταστασης αλλα καθε φορα ειχα το ιδιο αποτελεσμα Δοκιμασα να απενεργοποιησω το antivirus, να το ξανακανω εγκατασταση κλπ αλλα δεν αλλαζει κατι Κολλαει σε αυτο εδω το σημειο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Κάποια προγράμματα κάποιες φορές προκαλούν προβλήματα στην εκκίνηση παιχνιδιών. 1. Αντιβιοτικά 2. Teamvier, anydesk κτλ 3. Προγράμματα διαμοιρασμού Keyboard - mouse όπως για παράδειγμα το synergy 4. Προγράμματα που κάνουν overlay πράγματα πάνω απ το fullscreen πχ εδώ είχε υπήρχε πρόβλημα με το discord overlay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα