Vasilis 07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1η φορά πιάνω Assassin’s Creed. Έχω ολοκληρώσει όλα τα quests αλλά δεν βλέπω να προχωράει. Έχω παραμείνει στην Κεφαλλονιά. Να μου έχει διαφύγει κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε 1η φορά πιάνω Assassin’s Creed. Έχω ολοκληρώσει όλα τα quests αλλά δεν βλέπω να προχωράει. Έχω παραμείνει στην Κεφαλλονιά. Να μου έχει διαφύγει κάτι ? Προφανώς για να είσαι ακόμα εκεί. Βγάλε κάνα screen το map να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε 1η φορά πιάνω Assassin’s Creed. Έχω ολοκληρώσει όλα τα quests αλλά δεν βλέπω να προχωράει. Έχω παραμείνει στην Κεφαλλονιά. Να μου έχει διαφύγει κάτι ? Πάρε μια βάρκα και φύγε μόνος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Παιζει ρόλο αν πάιξω πρώτα το Odyssey και μετά το Origin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, zvarthangalos said: Παιζει ρόλο αν πάιξω πρώτα το Odyssey και μετά το Origin; Nope 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Παιζει ρόλο αν πάιξω πρώτα το Odyssey και μετά το Origin; Όχι από άποψη story αλλα από άποψη gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τέλος και το δεύτερο part του Hidden Blade. Κλασικά έχει ξανά cultists. Αναμένουμε το τρίτο μέρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε όχι ρε Ubi. Μη προκαλείς και άλλα εγκεφαλικά: https://www.pcgamer.com/assassins-creed-odysseys-latest-dlc-forces-you-into-a-heterosexual-romance/ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Despotas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Despotas είπε Ε όχι ρε Ubi. Μη προκαλείς και άλλα εγκεφαλικά: https://www.pcgamer.com/assassins-creed-odysseys-latest-dlc-forces-you-into-a-heterosexual-romance/ Ωρε πού πάααααααμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 hours ago, Despotas said: Ε όχι ρε Ubi. Μη προκαλείς και άλλα εγκεφαλικά: https://www.pcgamer.com/assassins-creed-odysseys-latest-dlc-forces-you-into-a-heterosexual-romance/ Choose Kassandra Profit! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Despotas είπε Ε όχι ρε Ubi. Μη προκαλείς και άλλα εγκεφαλικά: https://www.pcgamer.com/assassins-creed-odysseys-latest-dlc-forces-you-into-a-heterosexual-romance/ μα καλα τι ανωμαλοι ειναι εκει στην Ubisoft? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε μου θυμιζει το φιασκο με το τελος του ME3. μετα βγαλανε το dlc να το συμμαζέψουν. αναρωτιεμαι γιατι το εκανε η Ubi, πηραν το memo απο το focus group; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Τράμπ-Πούτιν, πατήστε τα κουμπιά να τελειώνουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα