Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το παιχνίδι αυτή την στιγμή κάνει 12€ στο Ρώσικο origin!

Και μπορείς να το αγοράσεις κανονικά;

Γλώσσα έχει αγγλικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Και μπορείς να το αγοράσεις κανονικά;

Γλώσσα έχει αγγλικά;

Κανονικά αγοράζεις ναι,αλλά όχι δυστυχώς δεν έχει αγγλικά..κανένα της ubi δεν έχει αγγλικά. οπότε άκυρο..
Της ΕΑ έχουν κάποια όμως.

Στις 4/1/2019 στις 9:00 ΜΜ, pirmen56 είπε

Παιχνίδι φτιαχμένο να σε εκνευρίζει(πόσα δέρματα πια για νέα όπλα/armor!) για να τα "σκάσεις" σε microtransactions. Κρίμα γιατί έχει καλές προοπτικές.

Γι αυτο λεω κατεβαζεις ενα μοντακι και εισαι ανετος.Αμα ειναι να παιζω και τα νευρα μου να γινονται κιθαρα ασε δε θελω προτιμω να βλεπω μικρο σπιτι στο λιβαδι.

Εβαλα να παιξω το παιχνιδι και ειμαι ακομα σε πολυ μικρο level. Βλεπω την cpu να χτυπαει συνεχεια 100% και την gpu να παει απο 75-80%. Τα settings τα εχω στο high με το dof κλειστο.Το συστημα μου αποτελειται απο εναν 4570 και 1060 6gb με 16gb και παιζω στα 1080p. Μπορει να προτεινει κανεις καμια ρύθμιση για να αποφυγω το bottleneck της cpu?

Ναι, να χαμηλώσεις τα settings, (medium ως επί το πλείστον) και low τα volumetric clouds. Επίσης μιας και παίζεις σε 1080p, λογικό να βαράει υπερωρίες ο 4570. 

Meanwhile , στέλνει η ubisoft mail για 20% off κωδικό happyubi , και έχει στα exceptions το season pass του Odyssey. Βρε δεν ##+"!"!#@€@€@ λέω γω.

• Like 1

55 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Meanwhile , στέλνει η ubisoft mail για 20% off κωδικό happyubi , και έχει στα exceptions το season pass του Odyssey. Βρε δεν ##+"!"!#@€@€@ λέω γω.

Είναι τραγικοι.... Κι εγω μια απ τα ίδια, περιμένω κανα καλό deal για το season pass, αλλα όοοοχι... εβγαλαν ποσες προσφορές το odyssey σε ολες τις εκδόσεις, εκτος απο το season pass σκέτο... το σύστημα με την έκπτωση μεσω coins πότε σταματάει;; 😕  

tommy 20% δε δίνει έκπτωση μεσω coins για το season pass ;;

22 λεπτά πριν, LEFteriz είπε

Είναι τραγικοι.... Κι εγω μια απ τα ίδια, περιμένω κανα καλό deal για το season pass, αλλα όοοοχι... εβγαλαν ποσες προσφορές το odyssey σε ολες τις εκδόσεις, εκτος απο το season pass σκέτο... το σύστημα με την έκπτωση μεσω coins πότε σταματάει;; 😕  

tommy 20% δε δίνει έκπτωση μεσω coins για το season pass ;;

Λογικά δίνει. Αλλά θα βγαίνει 32.5€ περίπου. Ήθελα να δίνει αυτό το παραπάνω 20% για να δω μήπως συνδυάζεται με το 20% από τα coins (32.5€ μείον 20% δηλαδή= 26 και κάτι. Τι να πω. Δεν πέφτει. Περιμένω και την κατάλληλη στιγμή θα το χτυπήσω 😛 

22 λεπτά πριν, spocky είπε

Τα εβαλα σε medium ολα με low το volumetric αλλα παλι 100% βαραει ο cpu με την 1060 να καθεται.

Βάλε ψηλά τα textures μπας και ξυπνήσει, αλλά δεν γλιτώνεις τα κατοστάρια, ο επεξεργαστής πάλιωσε φίλε μου, είχα τον λίγο μετέπειτα (4590) και στο Origins τελίκιαζε στο 90% του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να έχεις πολλές απαιτήσεις, τα έχει φάει τα ψωμιά του :) 

Έχω και εγώ έναν 3570k ακόμα με μια 1070 και όπως είναι φυσικό έχω 100% cpu usage.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: σκέφτομαι να κάνω σύντομα μια αναβάθμιση (πιθανον i9 9900k η 9700k).

Θα δω διαφορα στα min fps στις πόλεις;

Υποθέτω τώρα τρώει ψιλό μπουκάλι η gpu από τον cpu γιατί τα ίδια χαμηλά FPS (45-48) βλέπω και στο Hitman 2 πχ και γενικά οπου έχω πολλά draw calls μάλλον. Παίζω σε 1200p γιατί το μόνιτορ είναι επίσης λίγο παλιό 16:10 αλλά θα αλλαχτεί κάποια στιγμή και αυτό. 

Θα δεις διαφορά αλλά όχι κάτι τρελό. Από 4590 πήγα σε 8700Κ και είχα την 1070. Σε 2Κ έπαιζα όμως για κάποιο διάστημα και οι διαφορές ήταν μικρές. Σε 1080p/1200p θα δεις περισσότερες. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...