Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τα γουστάρω αυτά. Δηλαδή αν πέσει στα 55FPS τι θα πάθεις ; Γιατί να θολώσει η εικόνα ; Σαχλαμάρες για κονσόλες είναι αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε Low το ΑΑ ρίχνει την ανάλυση..Με λίγα λόγια δεν το έπαιξες σε native 2560*1440..

Γιαυτο κάτι δεν μου άρεσε στην ποιότητα της εικόνας αλλά είχα Επικεντρωθεί  πολύ στο παιχνίδι  και δεν έδωσα σημασια στα visuals, θα τρέξω μετά ένα bench με το ΑΑ off και στο high 

5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν τα γουστάρω αυτά. Δηλαδή αν πέσει στα 55FPS τι θα πάθεις ; Γιατί να θολώσει η εικόνα ; Σαχλαμάρες για κονσόλες είναι αυτά.

Εγώ δεν βάζω adaptive αλλά σαν λειτουργία τη βρίσκω πολύ χρήσιμη. 

Να σε ρωτήσω. Όταν είμαστε με vsync πάντα παίζουμε με triple buffering? Γιατί συγκεκριμένα στο origins όταν πήγαινε 58 πχ σε σημεία ήταν λες και ήταν στα 30fps. Γίνεται με vsync όταν πέφτει στα 58 59 να είναι 58 59 και όχι 30?

• Thanks 1

ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι.. (έπαιξα 37 μαρτυρικές ώρες στο ps4)

(Πάνο μου,μην μου αρχίσεις να μου γράφεις πάλι,σε παρακαλώ)

4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι.. (έπαιξα 37 μαρτυρικές ώρες στο ps4)

Πως αντεξες? Δραμα η κατασταση. Στο pro ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κρίμα δε παίζω pes.. Αλλά δες παραλογισμό,εαν είχα παίξει 2 ώρες θα μου γράφατε "με 2 ώρες δεν είδες τίποτα,δε ξέρεις" ...τώρα έπαιξα αρκετό χρόνο ώστε να δω το παιχνίδι και παίρνω αυτή την απάντηση,οκ,τα λέγαμε!
καλά νταξ το text2speech το χρησιμοποιούν για χίλιους δυο λόγους,αλλά όχι και ότι χάνει αυτό εαν έχει ένα βίντεο..(σε κάποιους αρέσει,σε μένα και ίσως σε σένα δεν αρέσει)

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Γιατι σκατε;Παιξτε και χαλαρωστε.Κατεβασα το wemod και ετσι δε χρειαζεται να τρεχω σα το παλαβο περα δωθε για τα quest.Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι επαναλαμβανομενα,δεν αλλαζει κατι.God mode και σφαζεις οποιον βρεθει στο διαβα σου αμα βαρεθεις.😁

• Like 3

7 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Γιατι σκατε;Παιξτε και χαλαρωστε.Κατεβασα το wemod και ετσι δε χρειαζεται να τρεχω σα το παλαβο περα δωθε για τα quest.Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι επαναλαμβανομενα,δεν αλλαζει κατι.God mode και σφαζεις οποιον βρεθει στο διαβα σου αμα βαρεθεις.😁

Οχι φιλε μου τι mod και god mode. Δεν εχουν νοημα τα παιχνιδια με cheats. Βεβαια οτι ευχαριστει τον καθενα. 

• Confused 1

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι φιλε μου τι mod και god mode. Δεν εχουν νοημα τα παιχνιδια με cheats. Βεβαια οτι ευχαριστει τον καθενα. 

Στα online ποτε.Σ αυτα ομως λιγος χαβαλες οταν αρχιζει και σε κουραζει δε κανει κακο.

Μόλις τώρα, LeonV12 είπε

Στα online ποτε.Σ αυτα ομως λιγος χαβαλες οταν αρχιζει και σε κουραζει δε κανει κακο.

Απλα δεν υπαρχει ευχαριστηση οταν εισαι overpower απο ολους. Η ικανοποιηση ερχεται οταν καταφερεις κατι χωρις βοηθεια κτλ. Τωρα οπως εγραψα εφοσον κατι αρχιζει να σε κουραζει απλα τελειωνεις το main story και το αφηνεις. Υπαρχουν εκατονταδες παιχνιδαρες εκει εξω δεν χρειαζεται να παιδευουμε τον εαυτο μας για να τελειωσουμε κατι που μας εχει κουρασει.

• Like 1

5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Παιχνίδι φτιαχμένο να σε εκνευρίζει(πόσα δέρματα πια για νέα όπλα/armor!) για να τα "σκάσεις" σε microtransactions. Κρίμα γιατί έχει καλές προοπτικές.

18 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγώ δεν βάζω adaptive αλλά σαν λειτουργία τη βρίσκω πολύ χρήσιμη. 

Να σε ρωτήσω. Όταν είμαστε με vsync πάντα παίζουμε με triple buffering? Γιατί συγκεκριμένα στο origins όταν πήγαινε 58 πχ σε σημεία ήταν λες και ήταν στα 30fps. Γίνεται με vsync όταν πέφτει στα 58 59 να είναι 58 59 και όχι 30?

Με το triple buffering θεωρητικά αντί να πέφτεις στα 30 πέφτεις στα 45.

Αλλα το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει προβλήματα. Εδώ  με gysnc και στα 60-70fps οταν στρίβει η κάμερα κάνει μικρά στουτερακια. Εντελώς smooth δεν γίνεται ότι και το κάνεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν το game engine εχεις stutter τελειωσες θα το φας...

Αν περιμενεις σε single card να σε σωσει απο το stuttering το gsync εχεις κανει μεγαλο λαθος. Το gsync κανει eliminate το stuttering/tearing σε SLI και σε single card μονο το tearing.

Ναι το marketing λεει μπλα μπλα μπλα....για να αγορασεις! Θα δεις πιο smooth 30 fps λενε με το gsync 😁

Τα χαιρετισματα μου στον πετσινο....

Επεξ/σία από ROG-X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...