azazil1190 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοι μου ανθρωποι😀 Ερώτηση... Σας τσιμπαει παραπάνω θερμοκρασιες ο cpu στο συγκεκριμένο παιχνιδι σε σχεση με αλλα παιχνιδια? Χτες εβλεπα τα temps μου και αγχωθηκα. Στον 5960χ στα 4.4/1.24v με aio corsair h100i Πετυχα στιγμιαία να βαραω 75αρες. Μεσος όρος θερμοκρασιών επαιζα στα 62c εω 68c.Εκτος κάποιων σημειων που ο cpu εδινε πονο και εφτανα στα 75c Μετα παω για καθάρισμα ψυγείου και εαν βρω, παστα αλλαγη. Ελπιζω να μην παραδίδει πνευμα η corsair Cinebench απανωτά πανω απο 68-70c δεν παω Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καλοι μου ανθρωποι😀 Ερώτηση... Σας τσιμπαει παραπάνω θερμοκρασιες ο cpu στο συγκεκριμένο παιχνιδι σε σχεση με αλλα παιχνιδια? Χτες εβλεπα τα temps μου και αγχωθηκα. Στον 5960χ στα 4.4/1.24v με aio corsair h100i Πετυχα στιγμιαία να βαραω 75αρες. Μεσος όρος θερμοκρασιών επαιζα στα 62c εω 68c.Εκτος κάποιων σημειων που ο cpu εδινε πονο και εφτανα στα 75c Μετα παω για καθάρισμα ψυγείου και εαν βρω, παστα αλλαγη. Ελπιζω να μην παραδίδει πνευμα η corsair Cinebench απανωτά πανω απο 68-70c δεν παω Λογικό, αυτό και το Battlefield V τεζαρουν τους 6core.
azazil1190 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λογικό, αυτό και το Battlefield V τεζαρουν τους 6core. Φαντασου εκλεισα τα threads. Και ετσι επεσα σε 8core με θερμοκρασίες μεχρι 67c max
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Φαντασου εκλεισα τα threads. Και ετσι επεσα σε 8core με θερμοκρασίες μεχρι 67c max Πιστεύω κάτι άλλο φταίει (από παλιά μου εμπειρία) επειδή είναι παιχνίδι που θέλει και gpu και cpu, στο κουτί εγκλωβίζεται πολύ ζέστη. έχει καλό airflow το κουτί; Για άνοιξε το πλαϊνό από το κουτί και πες μας αποτελέσματα... 2
kti23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Δεν μιλάω για τα quests αλλά για τα υπόλοιπα, πχ τα loot και το να σκοτώσεις τους αρχηγούς σε κάτι περιοχές. Ίσως να φταίει και η ηλικία μου πλέον ... Δεν είσαι ο μόνος. Μετά απο 70+ ώρες με τον τίτλο παρατήρησα κάπου στα μισα οτί τα περισσότερα side είναι επαναλαμβανόμενα και ανέπνευστα. Το ίδιο συνέβη δυστυχώς από ενα σημείο και μετά με τους cultists που έγιναν αγγαρεία ενώ το συγκεκριμένο arc παρέδωσε ένα τέλος κατώτερο των προσδοκιών. Μετά το 500ο fort ή camp clear είναι λογικό και αναμενόμενο.
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kti23 είπε Δεν είσαι ο μόνος. Μετά απο 70+ ώρες με τον τίτλο παρατήρησα κάπου στα μισα οτί τα περισσότερα side είναι επαναλαμβανόμενα και ανέπνευστα. Το ίδιο συνέβη δυστυχώς από ενα σημείο και μετά με τους cultists που έγιναν αγγαρεία ενώ το συγκεκριμένο arc παρέδωσε ένα τέλος κατώτερο των προσδοκιών. Μετά το 500ο fort ή camp clear είναι λογικό και αναμενόμενο. Πιστεύω για όλα φταίει που έπαιξα πρίν το RDR2 😛
kti23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πιστεύω κάτι άλλο φταίει (από παλιά μου εμπειρία) επειδή είναι παιχνίδι που θέλει και gpu και cpu, στο κουτί εγκλωβίζεται πολύ ζέστη. έχει καλό airflow το κουτί; Για άνοιξε το πλαϊνό από το κουτί και πες μας αποτελέσματα... Καλά έτσι θα έχει χειρότερο airflow αλλά είναι μια προσωρινή λύση που έκανα και εγώ με τον FX8320 προ ψύκτρας
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kti23 είπε Καλά έτσι θα έχει χειρότερο airflow αλλά είναι μια προσωρινή λύση που έκανα και εγώ με τον FX8320 προ ψύκτρας Χειρότερο; Δεν νομίζω, για SLI δεν μιλάμε; 1
kti23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Πιστεύω για όλα φταίει που έπαιξα πρίν το RDR2 😛 Καλά εκεί λογικά είναι το χάος αλλά νομίζω γενικώς τα fetch quests και το κυνήγι markers είναι πάγια τακτική μετά τα trailing missions παλιότερα προ origins εποχής. Είναι κανονικό map clear και δεν συνεισφέρει σε κάποια ουσιαστική αλλαγή ή αλληλεπίδραση με τον κόσμο του παιχνιδιού αφού μάλιστα spawnαρουν ακριβώς μετά. Σαφώς και υπήρχαν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις για να μην είμαι άδικος αλλά αν θυμηθώ ειδικά και το σημείο με τους ολυμπιακούς αγώνες που είχε μεγάλο potential , είχα φάει μεγάλη νίλα. Το Witcher 3(το οποίο είναι φως φανάρι ότι συντέλεσε στην RPGοποιηση των AC) είχε πέσει στην ίδια παγίδα με κάποια side missions(contracts) αλλά έστω και εκεί το έντυνε κάπως όμορφα όπως το κυνήγι πλασμάτων που ήταν μια ξεχωριστή ιστοριούλα το καθένα. Πολύ απλά η Ubi έδωσε έμφαση στην ποσότητα και την δημιουργία ενός πελώριου χάρτη με markers και πάλι παρά στην ποιότητα 2
azazil1190 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Πιστεύω κάτι άλλο φταίει (από παλιά μου εμπειρία) επειδή είναι παιχνίδι που θέλει και gpu και cpu, στο κουτί εγκλωβίζεται πολύ ζέστη. έχει καλό airflow το κουτί; Για άνοιξε το πλαϊνό από το κουτί και πες μας αποτελέσματα... Αστο το σενιαρα.😆 Καθάρισα το ψυγειο της aio. Ενώ ειχα καθαρισεο το pc,αυτο ηταν το μονο που δεν ειχα κανει. Τωρα μαξ θερμοκρασιες βλεπω 60c. Απο Δευτερα θα παρω και καινουρια παστουλα και ετοιμος. 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Χειρότερο; Δεν νομίζω, για SLI δεν μιλάμε; Οχι ρε στον 5960χ δεν εχω sli.Εχω την 2070. Ο 5820 της υπογραφής με το slι δεν ισχυει.
Sprou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Επανερχομαι για το θεμα των torches -flames-shadows. Δεν υπαρχει κατακορυφη πτωση των fps μονο στις σπηλιες εαν αναψεις δαυλο,αλλα και σε ορισμενα σημεια στις πολεις το βραδυ και χωρις δαυλο.ορθων; Η κατοχοι των 2080 εχουν παρατηρησει το εν λογω;μιλαμε για under 60fps. 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Sprou είπε Επανερχομαι για το θεμα των torches -flames-shadows. Δεν υπαρχει κατακορυφη πτωση των fps μονο στις σπηλιες εαν αναψεις δαυλο,αλλα και σε ορισμενα σημεια στις πολεις το βραδυ και χωρις δαυλο.ορθων; Η κατοχοι των 2080 εχουν παρατηρησει το εν λογω;μιλαμε για under 60fps. Εχεις βαλει fog και volumetric στο medium και συνεχιζει να στο κανει?
Sprou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Max settings. Απλα η απορια μου ειναι αν συμβαινει σε ολους ή μονο σε μενα, κυριως για τις πολεις το βραδυ χωρις δαυλο..
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Sprou είπε Max settings. Απλα η απορια μου ειναι αν συμβαινει σε ολους ή μονο σε μενα, κυριως για τις πολεις το βραδυ χωρις δαυλο.. Κατεβασε λιγο το fog και πες αν εχεις το ιδιο θεμα. 1080 εχεις θεμα optimized ειναι 100% εκτος αν βαραει η cpu 100% σε εκεινα τα σημεια και πεφτει το gpu usage. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1
FORIS78 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 πριν λίγο το τελείωσα, έπος το παιχνίδι.. ψήνομαι να ξεκινήσω και το origins τώρα απο setings μόνο το AA είχα στο low και έτρεχε με 80-90 fps περίπου σε 1440p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα