Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να κάνουμε, το μαραφέτι των 1400 ευρώ που έχεις για GPU δεν είναι αρκετό :D

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μας δουλεύεις ρε μλκ ; Αυτά είναι 2D σύννεφα..Του Odyssey έχουν αληθοφάνεια(3D), μην τα ξαναλέμε..

Για εντυπωσιασμο έγραψα που αυτο μετράει κυρίως. Στο origins odyssey τα σύννεφα είναι όμορφα και ρεαλιστικά αλλάγια αυτά που ζητάνε σε hardware δεν αξίζουν. Όπως και τα textures τους. Το θέμα εδώ είναι το ποσο unoptimized είναι σαν παιχνίδι και ότι αναλογικά με τις απαιτήσεις θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Και σε draw distance και σε textures. Όταν παίξω 10 20 ώρες θα έχω καλύτερη άποψη. 

8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αδιαφορώ για τα συνεφα, το boost με high είναι πολύ μεγάλο. Δεν κοιτάω Επάνω :P

17% είναι το boost. 

Ε τι σε εντυπωσίασε, το σουρεαλιστικό χρώμα τους ; Μάπα είναι και last-gen μέχρι αηδίας. Μέχρι και το Crysis 1(2007) είχε volumetric clouds..

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ε τι σε εντυπωσίασε, το σουρεαλιστικό χρώμα τους ; Μάπα είναι και last-gen μέχρι αηδίας. Μέχρι και το Crysis 1(2007) είχε volumetric clouds..

Είναι εντυπωσιακά απολαμβανεις να τα βλεπεις αυτό με φτάνει. Στο origins κυρίως με χάλασαν πολλά. Μάπα λέω ότι είναι του Odyssey τα σύννεφα για τις απαιτήσεις που ζητάνε όχι του rogue. 

Βέβαια γούστα είναι αυτά στο τέλος. 

Ξαναλέω, volumetric clouds είχε το Crysis του 2007..Δεν είναι δυνατόν να 'χουμε φτάσει στο 2018 και να μην είναι ενεργοποιημένα by default τα volumetric clouds..

23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξαναλέω, volumetric clouds είχε το Crysis του 2007..Δεν είναι δυνατόν να 'χουμε φτάσει στο 2018 και να μην είναι ενεργοποιημένα by default τα volumetric clouds..

Το θέμα είναι βάζεις very high volumetric και παίζεις με 50 55fps η τα βγάζεις και παίζεις σαν άνθρωπος στα 60 σταθερά? 

Εγώ μια χαρά σαν άνθρωπος με 60+ έπαιξα, τώρα στα cutscenes σε κάποια κοντινά πλάνα πέφτει αλλά είναι ακίνητη η κάμερα οπότε κλάιν..

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ποια η διαφορά πρακτικά game Mode guided με exploration ;

Στο ένα σου δείχνει που να πας κτλ στο exploration πρέπει να βρεις εσύ το quest. Έτσι ξέρω τουλάχιστον από λίγο που το έχω παίξει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αν είχαν όλοι 900 ευρώ gpu θα έλεγα οκ. Αλλά το 90% είναι με 1060 580 και το πολύ 1070. 

Γι' αυτό τα παιχνίδια έχουν settings. Προφανώς αυτός με 1060/580 θα ρίξει κάμποσα..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Μπήκα στην διαδικασία να κάνω τα πάντα στον χάρτη αλλά νομίζω πως θα είναι το ίδιο βαρετό με του origins. Εσείς τα ανοίγετε όλα; 

36 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μπήκα στην διαδικασία να κάνω τα πάντα στον χάρτη αλλά νομίζω πως θα είναι το ίδιο βαρετό με του origins. Εσείς τα ανοίγετε όλα; 

Δεν ηταν βαρετο το origins ρε συ γιατι? Και το main και τα 2 dlc τα πηγα 100% και το ευχαριστηθηκα. Και στο odyssey το ιδιο ακριβως θα κανω προφανως. 

Ενα τιπ ειναι παντα να κανουμε πρωτα side missions και looting και μετα main missions. Ταυτοχρονα δηλαδη γιατι αν κανουμε πρωτα main missions και αφησουμε για τελος τα υπολοιπα τοτε ναι θα βαρεθουμε. Με αυτο τον τροπο παω 100% ολα τα AC που ειναι τεραστια παιχνιδια για 100% και δεν βαριεμαι λεπτο. Δοκιμασε το.

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτό τα παιχνίδια έχουν settings. Προφανώς αυτός με 1060/580 θα ρίξει κάμποσα..

Απλα θα μπορουσε να ειναι πιο optimized και μια καρτα των 250-300 ευρω να μπορει να το τρεξει πιο ανετα σε 1080p τουλαχιστον. Ενω φτιαχνει πολυ καλα παιχνιδια και κοσμους η ubisoft στο optimization μας το χαλαει λιγο. Το rogue εχει ισως το καλυτερο optimization που εχω συναντησει μεχρι στιγμης. Μετα το syndicate μετα black flag unity origins. Το odyssey καπου στο τελος το βλεπω ολα ultra παντα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ηταν βαρετο το origins ρε συ γιατι? Και το main και τα 2 dlc τα πηγα 100% και το ευχαριστηθηκα. Και στο odyssey το ιδιο ακριβως θα κανω προφανως. 

Ενα τιπ ειναι παντα να κανουμε πρωτα side missions και looting και μετα main missions. Ταυτοχρονα δηλαδη γιατι αν κανουμε πρωτα main missions και αφησουμε για τελος τα υπολοιπα τοτε ναι θα βαρεθουμε. Με αυτο τον τροπο παω 100% ολα τα AC που ειναι τεραστια παιχνιδια για 100% και δεν βαριεμαι λεπτο. Δοκιμασε το.

Δεν μιλάω για τα quests αλλά για τα υπόλοιπα, πχ τα loot και το να σκοτώσεις τους αρχηγούς σε κάτι περιοχές. 

Ίσως να φταίει και η ηλικία μου πλέον ... 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Δεν μιλάω για τα quests αλλά για τα υπόλοιπα, πχ τα loot και το να σκοτώσεις τους αρχηγούς σε κάτι περιοχές 

Κοιτα τα loot θα σε βοηθησουν να εχεις χρηματα για αναβαθμιση των οπλων σε οτι level θελεις και δινει και μια ευχαρίστηση η ολη εξερευνηση. Με το πουλι ειναι ευκολο το looting. Τωρα προφανως αν ξεκινησεις να το βαριεσαι τελειωνεις το main και Unistall δεν χρειαζεται να παιδευεσαι αδικα οταν υπαρχουν εκει εξω απειρες παιχνιδαρες. Οτι ευχαριστει τον καθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...