{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε The Witcher's Creed: Wild Odyssey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέσα στα top-selling παιχνίδια του 2018 το Odyssey σύμφωνα με το Steam. Ο κόσμος θέλει RPG witcher-style τελικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ο κόσμος θέλει ποιότητα/ποσότητα στα games του απλά αναγκάζεται να παίξει τις διαφημισμένες μετριότητες γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Τα Origins/Odyssey μόνο μετριότητα δεν τα λες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Σωστά κατωτερα από μέτρια συγκριτικά με τα παλιά AC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Το παιχνίδι άλλαξε σε RPG γιατί αν συνέχιζε στο ίδιο στυλ θα ήταν μία απ' τα ίδια..Είδαν την επιτυχία του Witcher και πήγαν την σειρά προς τα 'κει και μια χαρά παιχνιδάρες είναι..Ναι δεν είσαι ο Assassin με το hidden blade, απ' την άλλη μόνο του Ezio το story ήταν top σ' αυτό το στυλ και τα υπόλοιπα πολύ μέτρια. Απ' το να παίρνω μετριότητες σαν το Unity/Syndicate, χίλιες φορές αυτό το RPG στυλ. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ναι έλα όμως που η Ubi δεν το έχει χρονια τώρα. Το story, sides, chars είναι απλά για γέλια και το loot bombing άκρως κουραστικό. Το voice acting αστείο και είναι γεμάτο με ιστορικές ανακρίβειες. Το combat είναι καλύτερο σίγουρα αλλα τελείως arcade φάση, slowmo σε evade, lmao...απλά βάζουν ότι θεωρούν καλο από όλα τα games τους σε ένα και στο σερβίρουν απλά για να χορτάσεις. Δοκίμασε να παίξεις κάνα RDR2, W3 και καπάκι μετά βάλε αυτό...anyways εγώ έχω κουραστεί με το recycle copy paste busy work style της Ubi. Anyways δυστυχώς πολλοί λένε το ίδιο με σένα "μια χαρά παιχνιδάρες είναι" και για αυτό μάλλον η Ubi δεν πρόκειται να αλλάξει ποτε όσο αγοράζατε τέτοιου είδους games. Αργά η γρήγορα όμως θα βαρεθείτε και εσείς. Από εκεί και πέρα απλά κλαίω με το ότι θα βγει GOTY αυτό το game, φυσικά φαινόταν από την αρχή but still...tragic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ κοιτάω να περάσω μπόλικες ώρες και ευχάριστα με ένα παιχνίδι(Για να βγάλει και τα λεφτά του)..Μου τα προσφέρει αυτά το Origins/Odyssey ; Η απάντηση είναι ναι..Ιστορικές ανακρίβειες..Γιατί τα προηγούμενα AC είχαν ακρίβεια ; Assassins καθόριζαν την πολιτική ; Ας γελάσω.. Τα slow-mo, το κατευθυνόμενο arrow και τα υπερφυσικά δεν μου αρέσουν ούτε εμένα γιατί χαλάνε το immersion. Αν τα αφαιρέσουν αυτά θα έχουμε άριστα παιχνίδια. Με το copy-paste θα συμφωνήσω και αυτό θα ήταν αν δεν άλλαζε σε RPG το στυλ..Εάν μπορεί να προσφέρει AC σε στυλ Ezio, καλοδεχούμενο, αν όχι(Που απ' ότι φάνηκε δεν μπορεί), προτιμώ Origins/Odyssey. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ιστορικές ανακρίβειες..Γιατί τα προηγούμενα AC είχαν ακρίβεια ; Assassins καθόριζαν την πολιτική ; Ας γελάσω.. Καλά εννοείτε απλά επειδή είναι Ελλάδα χτυπάει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 To Ξεκίνησα χθες (κάνα δίωρο) . Μετά το RDR2 είδα κάποια πράγματα που με χάλασαν αρκετά στο μάτι, σαφώς και είναι διαφορετικού τύπου παιχνίδια αλλά από έναν ρεαλισμό "Α" πήγα σε έναν ρεαλισμό "Ω". Μιλάω για τα animations του χαρακτήρα, Οι ρεαλιστικές κινήσεις του χαρακτήρα στο RDR2 ήταν μεγάλο ατού , στο περπάτημα, στο τρέξιμο, στο Looting (ναι χρονοβόρο αλλά πολύ ωραίο), ακόμα και στα άλογα. Στο OC βλέπεις έναν χαρακτήρα που τρέχει σαν τρελός, στρίβει σαν τρελός (έχει καταργηθεί ο νόμος της φυγόκεντρος δύναμης) και πηδάει/σκαρφαλώνει πολύ ψεύτικα. Θα μου πείτε τώρα εντάξει, γιατί το συγκρίνεις με το RDR2 ; τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; να το συγκρίνω με παλιότερα Assasins Creed; έτσι έτρεχε ο χαρακτήρας; έτσι σκαρφάλωνε; πατούσε όπου νάναι και ανέβαινε; θυμάμαι παλιότερα που έψαχνες να βρεις την σωστή πέτρα για να βάλεις το χέρι/πόδι του να ανέβεις κάπου, και χθες ανέβηκα στο υψηλότερο τεράστιο άγαλμα του νησιού απλά πατώντας συνεχόμενα το κουμπί. Επίσης μου χάλασε που άκουγα συνέχεια την λέξη "ΜΑΛΑΚΑΣ" , δηλαδή για ποιόν λόγο; Υπήρχε αυτή η λέξη στην αρχαία Ελλάδα ; για να δείξουν στους ξένους το ελληνικό στοιχείο έπρεπε να το βάλουν αυτό; Εντάξει ξεκίνησα με γκρίνια γιατί αυτά μου χτύπησαν στο μάτι άσχημα. σε gameplay φαίνεται να είναι αρκετά καλό και τα επιπλέον RPG στοιχεία αρκετά καλά. Επίσης για κάποιους που είπαν ότι το RDR έχει καλύτερα γραφικά , θα συμφωνήσω αλλά οι χαρακτήρες του ACO έχουν πολύ καλύτερα γραφικά με τρομερή λεπτομέρεια. Και κάτι τελευταίο, Πολύ κακώς το ονόμασαν Assasins Creed. Και αυτό και το προηγούμενο (Origins), δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παλιότερα. Ας το ονόμαζαν πχ SPARTAN η bugs bunny ξέρω εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Kαι στο origins και στο odyssey ο χαρακτηρας σκαρφαλωνει παντου στην κυριολεξια. Στα πιο παλια μονο οπου σε αφηνε εβλεπες το σκαλοπατι κατι δηλαδη αλλιως δεν ανεβαινε με τιποτα. Η rockstar στην κινηση του χαρακτηρα παντα κανει απιστευτη δουλεια οπως και στα gta οπως και στο παλιο RDR. Μαζι με naughty dog οτι καλυτερο σε αυτο το θεμα. Τα origins/odyssey ειναι αλλο στυλ παιχνιδιων δεν σκοπευουν στον απολυτο ρεαλισμο. Για αυτο που ειναι ειναι κορυφαια δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε με παιχνιδια οπως το rdr που ειναι τελειως διαφορετικα. Παντως αυτο το volumetric στα συννεφα που ριχνει 17% performance δεν καταλαβαινω για πιο λογο. Παιζοντας το rogue ο ουρανος που εχει το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει σε παιχνιδι μεχρι στιγμης με μηδαμινες απαιτησεις. Δηλαδη στο odyssey που παιζει να φαινεται και χειροτερος ο ουρανος ζηταει τρελες απαιτησεις χωρις λογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Τα volumetric σύννεφα είναι volumetric σύννεφα. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν τόσο αληθοφανή σύννεφα, τι να κάνουμε τώρα..Αυτό έχει κόστος στις επιδόσεις. Το ότι πέτυχαν artistic πολύ καλά τον ουρανό στο rogue δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος από του Odyssey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα volumetric σύννεφα είναι volumetric σύννεφα. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν τόσο αληθοφανή σύννεφα, τι να κάνουμε τώρα..Αυτό έχει κόστος στις επιδόσεις. Το ότι πέτυχαν artistic πολύ καλά τον ουρανό στο rogue δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος από του Odyssey. Θα μπορούσαν να γίνουν πιο optimized όμως. Στο rogue απλά κάθομαι να χαζέψω τον ουρανό στο odyssey από λίγο που έχω παίξει απλά δεν ακόμα και volumetric very high να έχω. Για παράδειγμα. Σύγκρινε με το origins. Μόνο ουρανό. Και στο origins τα ίδια ο ουρανός δεν με εντυπωσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μας δουλεύεις ρε μλκ ; Αυτά είναι 2D σύννεφα..Του Odyssey έχουν αληθοφάνεια(3D), μην τα ξαναλέμε.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αδιαφορώ για τα συνεφα, το boost με high είναι πολύ μεγάλο. Δεν κοιτάω Επάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα