Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!Πάω να τα δοκιμάσω

42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κάτσε να μπω από υπολογιστή να στα γράψω αναλυτικά γιατί είμαι από κινητό. 

Θα κατεβασεις απο εδω το injector

http://goo.gl/W2kZQQ

Εφοσον εχεις x64 συστημα θα αντιγραψεις τα 2 αρχεια απο το φακελο x64 στον εξωτερικο φακελο και θα κανεις replace. Θα κατεβασεις το αρχειο sweetfx απο τη σελιδα που εβαλες πριν και θα το μετανομασεις SweetFX_settings και θα κανεις επισης replace στο αλλο που θα δεις μεσα στο injector. Τα κανεις αντιγραφη ολα μεσα στο φακελο που ειναι το exe του aciii και τρεχεις το exe. Δεν ειανι 100% σιγουρο οτι θα πιασει εγω πχ στο black flag δεν ετρεχε σε windows 10 στο unity πχ ετρεχε κανονικα. Αν δεν δουλεψει παμε σε reshade που εχει 100% επιτυχια σε windows 10 x64 συστηματα και ειναι αρκετα καλυτερο με την παραμετροποιηση που εχει μπορεις να το φερεις στα μετρα σου οπως θελεις.

Δεν δούλεψε δυστυχως...Οπότε πάμε με τον τρόπο reshade.Μπορείς να πεις τις οδηγίες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!Πάω να τα δοκιμάσω

Δεν δούλεψε δυστυχως...Οπότε πάμε με τον τρόπο reshade.Μπορείς να πεις τις οδηγίες?

Κατεβασε απο εδω το reshade

https://reshade.me/

Το τρεχεις και πας στο exe του aciii. Επιλεγεις dx11 και σε κατεβαζει ολα τα reshades. Απο αυτα διαλεξε αυτα που ανεφερα πιο πανω ωστε να μην στα κανει ολα install. Μολις τρεξεις το παιχνιδι θα δεις πανω αριστερα γραφει reshade εκδοση κτλ. Πατοντας το home θα σου ανοιξει η εφαρμογη και απο εκει φτιαχνεις τα παντα βλεποντας αμεσα πως αλλαζει η εικονα στο background. Ανοιγοντας το txt απο το sweetfx που θελεις θα δεις τα reshades που εχει βαλει και τις ρυθμισεις. Με alt tab βλεπεις τις ρυθμισεις και τις βαζεις αναλογα στο reshade μεσα στο παιχνιδι. Υποθεση 5 λεπτων ειναι αλλα μεχρι να το μαθεις θελει λιγη εξοικείωση.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατεβασε απο εδω το reshade

https://reshade.me/

Το τρεχεις και πας στο exe του aciii. Επιλεγεις dx11 και σε κατεβαζει ολα τα reshades. Απο αυτα διαλεξε αυτα που ανεφερα πιο πανω ωστε να μην στα κανει ολα install. Μολις τρεξεις το παιχνιδι θα δεις πανω αριστερα γραφει reshade εκδοση κτλ. Πατοντας το home θα σου ανοιξει η εφαρμογη και απο εκει φτιαχνεις τα παντα βλεποντας αμεσα πως αλλαζει η εικονα στο background. Ανοιγοντας το txt απο το sweetfx που θελεις θα δεις τα reshades που εχει βαλει και τις ρυθμισεις. Με alt tab βλεπεις τις ρυθμισεις και τις βαζεις αναλογα στο reshade μεσα στο παιχνιδι. Υποθεση 5 λεπτων ειναι αλλα μεχρι να το μαθεις θελει λιγη εξοικείωση.

Αυτά που δείχνω εδώ

image.jpg

θα επιλέξω?

1 λεπτό πριν, JTRGamer είπε

Αυτά που δείχνω εδώ

image.jpg

θα επιλέξω?

Οχι αυτα που ειναι στα settings.

Πχ το LumaSharpen sharp_strength ειναι στο 0.30 και το sharp_clamp στο 0.035

το hdr ειναι το HDRPower στο 1.30 και το radius2  στο 0.87

το TECHNICOLOR ειναι το TechniAmount στο 0.11 το TechniPower  2.8 και τα αλλα 3 στο 0.88

• Thanks 1

23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι αυτα που ειναι στα settings.

Πχ το LumaSharpen sharp_strength ειναι στο 0.30 και το sharp_clamp στο 0.035

το hdr ειναι το HDRPower στο 1.30 και το radius2  στο 0.87

το TECHNICOLOR ειναι το TechniAmount στο 0.11 το TechniPower  2.8 και τα αλλα 3 στο 0.88

Οκ πέτυχε ,ευχαριστώ και πάλι παρα πολύ.

Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

Οκ πέτυχε ,ευχαριστώ και πάλι παρα πολύ.

Χαίρομαι μπορείς να βάλεις κουμπι toggle και να το πατάς να βλέπεις live διαφορές stock reshade. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Έχει λύσει κάνεις το πρόβλημα με τα microstuters; σαν να μην δουλεύει σωστά το gsync αλλά ούτε το vsync. Όταν στρίβει η κάμερα δεν είναι τόσο Smooth. 

Έχω διαβάσει 10δες αναφορές αλλά καμιά λύση 

Αξίζει το impact του reshade. Εγώ έβαλα μόνος μου lumasharpen και ένα (fake) HDR που έχει (για καλύτερη αντίθεση και χρώματα) και η εικόνα άλλαξε πολύ. 

Έχω HDR οθόνη και βάζω fake HDR... Τόσο σ@ατα τα έκανε τα Windows. 

Έχει θέμα το παιχνίδι με το frame-pacing..Πρέπει να είσαι στα 80-90FPS+ για να είναι εντελώς smooth η κίνηση. Μπες σε μια σπηλιά που θα έχεις 90-100+FPS και παρατήρησέ το.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει θέμα το παιχνίδι με το frame-pacing..Πρέπει να είσαι στα 80-90FPS+ για να είναι εντελώς smooth η κίνηση. Μπες σε μια σπηλιά που θα έχεις 90-100+FPS και παρατήρησέ το.

Δηλαδή μετά από τόσο καιρό που κυκλοφόρησε ακόμα να μην μπορεί να στρώσει, την Ubisoft μου μέσα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

71 ώρες, 58 level, 98% progress. Έχω ανοίξει όλο το χάρτη(Και τα νησιά), έκανα όλα τα sidequests, η Adrestia είναι σχεδόν τέρμα upgraded(Μόνο 2 αναβαθμίσεις είναι ένα τικ πριν το legendary γιατί θέλουν ξύλο και πρέπει να κάνω κάποιες ναυμαχίες και βαριέμαι).

Έπρεπε να σε πηγαίνει το main quest του παιχνιδιού σε όλα τα μέρη, όχι να πρέπει να κάνεις εσύ discover..

Φαντάζομαι εσείς που φτάνετε τις 100+ ώρες το παίζετε χωρίς fast travel ή σε exploration mode, ήδη οι 71 ώρες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά..Τα λεφτά που κοστίζει τώρα(57 ευρώ ultimate edition που περιέχει το season pass) τα αξίζει και με το παραπάνω.

Περιμένω την συνέχεια του hidden blade.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Exploration Mode και Nightmare Difficulty προσωπικά το έπαιξα για αυτό άλλωστε έφτασα 100+ ώρες για το 100%.

Επεξ/σία από stavros750

33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

57 ευρώ ultimate edition που περιέχει το season pass

39.99 με 100 uplay coins η Gold η οποία επίσης περιέχει το season pass. Πολύ περισσότερο προσιτή έκδοση

• Like 3

καλησπέρα και από εμένα...

πόσο αξίζει η ultimate edition το παραπάνω κόστος σε σχέση με την gold (ουσιαστικά η ερώτηση είναι αν το extra περιεχόμενο του deluxe edition αξίζει τα 7 ευρώ...);

Η Deluxe δεν έχει season pass αλλά έχει deluxe digital pack. Η GOld έχει season pass αλλά όχι και το DDP. Η Ultimate έχει season pass + το Deluxe Digital Pack. Για μένα αυτά δεν αξίζουν και ιδιαίτερα, αλλά αν ενδιαφέρουν κάποιον να τα έχει, παίρνει την Ultimate.

https://support.ubi.com/en-GB/Faqs/000035550/Content-of-Assassin-s-Creed-Odyssey-editions-ACOD

Στις 25/12/2018 στις 9:52 ΜΜ, panos_0079 είπε

δεν εχει σχεση με καρτα γραφικων ο τιτλος...60 αμα βγαζεις ουτε στον παπα μη το πεις

με αυτον τον επεξεργαστη που εχεις ...μην το ξεκινας το παιχνιδι καν.

Intel 8ης γενιας θελεις και πανω...δεν εχει σημασια τι καρτα εχεις

και 4 καρτες να βαλεις το ιδιο ειναι

Μια χαρα το ξεκινησα το game και μια χαρα παιζει.Σιγα μη βαλω και xeon για να το παιξω.

Το θεμα μου δεν ειναι το πως θα τρεχει,αλλα αν αξιζει να ασχοληθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...