Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς δεν χρειάζεται reshade; έβαλα ήδη ένα δικό μου lumen και βελτιώθηκαν πολύ οι λεπτομέρειες. 

Όλο το μυστικό είναι να βάλετε τα συνεφα στο medium η high. Έχοντας κλείσει και το AA βγάζω σε 4K ανάλυση 70+fps με ultra στα υπολοιπα μέσα στις πόλεις! 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Lumasharpen και λίγο curves θέλει για την ασπρίλα.

Μην λες αυτή την λέξη, βγάζει φλύκταινες ο Πάνος 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Μην λες αυτή την λέξη, βγάζει φλύκταινες ο Πάνος 😛 

εμαθες καινουριες λεξεις βλεπω...

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Τι εννοείς δεν χρειάζεται reshade; έβαλα ήδη ένα δικό μου lumen και βελτιώθηκαν πολύ οι λεπτομέρειες. 

Όλο το μυστικό είναι να βάλετε τα συνεφα στο medium η high. Έχοντας κλείσει και το AA βγάζω σε 4K ανάλυση 70+fps με ultra στα υπολοιπα μέσα στις πόλεις! 

4K ανάλυση 70+fps με ultra ...μεσα σε πολεις δεν υφισταται.

Περιμενω να δω scr

Επεξ/σία από panos_0079
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, panos_0079 είπε

εμαθες καινουριες λεξεις βλεπω...

10 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Αφού να φανταστείς, η προηγούμενη καινούρια λέξη που έμαθα, ήταν η ασπρίλα :lol: 

Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου. Θα πάθεις τίποτα.

8 ώρες πριν, panos_0079 είπε

4K ανάλυση 70+fps με ultra ...μεσα σε πολεις δεν υφισταται.

Και scr να δεις τι θα καταλάβεις δηλαδή; Μπορεί να έχει για 3 sec 70fps. Βίντεο χρειάζεται. Ωστόσο είναι εφικτό με τα σύννεφα χαμηλωμένα και την 2080ti που έχει ο φίλος

Δημοσ.

Ε εντάξει. Μέσα στην Αθήνα μερικές φορές πέφτει και στα 60. Δεν φταίω εγώ. Φταίει ο μαγαζάτορας που εκείνη την στιγμή άνοιξε την πόρτα και οι σκιές έπνιξαν τον ταπεινό i5 μου 😛

Πάει όμως και συχνά 75fps.

Δημοσ.

Σε 2κ το ίδιο με την 1080ti. Αυτά χωρίς κάποιο reshade. Δεν δοκίμασα ακόμη με reshade, έχει κάποιο performance impact της τάξεως των 5-10 FPS όπως έχουν πει τα παιδιά εδώ.

ΥΓ: περιμένω το season pass με έκπτωση. Θα το γράφω μέχρι να αποσυρθεί το game από το store :lol: (και στο τέλος θα το πάρω με τα ubi coins γιατί θα τα αποσύρουν κι αυτά 🤣)

8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Φταίει ο μαγαζάτορας που εκείνη την στιγμή άνοιξε την πόρτα και οι σκιές έπνιξαν τον ταπεινό i5 μου 😛

Το νέφος της Αθήνας φταίει , αμέσως να κατηγορήσεις τον μαγαζάτορα 😆

Δημοσ.

Έχει λύσει κάνεις το πρόβλημα με τα microstuters; σαν να μην δουλεύει σωστά το gsync αλλά ούτε το vsync. Όταν στρίβει η κάμερα δεν είναι τόσο Smooth. 

Έχω διαβάσει 10δες αναφορές αλλά καμιά λύση 

23 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Σε 2κ το ίδιο με την 1080ti. Αυτά χωρίς κάποιο reshade. Δεν δοκίμασα ακόμη με reshade, έχει κάποιο performance impact της τάξεως των 5-10 FPS όπως έχουν πει τα παιδιά εδώ.

ΥΓ: περιμένω το season pass με έκπτωση. Θα το γράφω μέχρι να αποσυρθεί το game από το store :lol: (και στο τέλος θα το πάρω με τα ubi coins γιατί θα τα αποσύρουν κι αυτά 🤣)

Το νέφος της Αθήνας φταίει , αμέσως να κατηγορήσεις τον μαγαζάτορα 😆

Αξίζει το impact του reshade. Εγώ έβαλα μόνος μου lumasharpen και ένα (fake) HDR που έχει (για καλύτερη αντίθεση και χρώματα) και η εικόνα άλλαξε πολύ. 

Έχω HDR οθόνη και βάζω fake HDR... Τόσο σ@ατα τα έκανε τα Windows. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω... Σε έναν τέτοιο τίτλο να πάει "χαμένη" η HDR οθόνη... Μεγάλη βλακεία... Μεγάλο θέμα τα windows, αφού να φανταστείς ανησυχώ που δεν έχω κανένα πρόβλημα :lol: 

Spoiler

Θα κάνω μία ερώτηση, χαζή και έχει απαντηθεί στάνταρ. Πως στην ευχή βάζουμε reshade? Γιατί ήθελα να το δοκιμάσω και δεν το επιχείρησα εν τέλει.
Τελευταία φορά είχα βάλει κάτι σε SweetFX σε παλιότερο τίτλο, θυμάμαι το ενεργοποιούσα με κάποιο hotkey αφού είχα βάλει κάποιο αρχειάκι στο φάκελο του Game. Εδώ τι ισχύει; 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε

Πω... Σε έναν τέτοιο τίτλο να πάει "χαμένη" η HDR οθόνη... Μεγάλη βλακεία... Μεγάλο θέμα τα windows, αφού να φανταστείς ανησυχώ που δεν έχω κανένα πρόβλημα :lol: 

Απόκρυψη περιεχομένων

Θα κάνω μία ερώτηση, χαζή και έχει απαντηθεί στάνταρ. Πως στην ευχή βάζουμε reshade? Γιατί ήθελα να το δοκιμάσω και δεν το επιχείρησα εν τέλει.
Τελευταία φορά είχα βάλει κάτι σε SweetFX σε παλιότερο τίτλο, θυμάμαι το ενεργοποιούσα με κάποιο hotkey αφού είχα βάλει κάποιο αρχειάκι στο φάκελο του Game. Εδώ τι ισχύει; 

Τα είχα γράψει αναλυτικά πιο πίσω. Θέλει την εφαρμογή reshade έκδοση 4 τρέχεις το exe επιλέγεις το παιχνίδι στο program files και σε κατεβάζει 50 60 shaders. Τα καλύτερα που βάζω συνήθως είναι lumasharpem clarity colorfullness technicolor vibrance levels curves. Τα φτιάχνω μόνος μετά μέσα στο παιχνίδι. Αν θες έτοιμο πέρνεις από εδω

https://sfx.thelazy.net/games/game/2147/

Και το κάνεις ini το αρχείο. Μέσα στο παιχνίδι πατάς το home και στο path επιλέγεις το ini που κατέβασες και μπαίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα είχα γράψει αναλυτικά πιο πίσω. Θέλει την εφαρμογή reshade έκδοση 4 τρέχεις το exe επιλέγεις το παιχνίδι στο program files και σε κατεβάζει 50 60 shaders. Τα καλύτερα που βάζω συνήθως είναι lumasharpem clarity colorfullness technicolor vibrance levels curves. Τα φτιάχνω μόνος μετά μέσα στο παιχνίδι. Αν θες έτοιμο πέρνεις από εδω

https://sfx.thelazy.net/games/game/2147/

Και το κάνεις ini το αρχείο. Μέσα στο παιχνίδι πατάς το home και στο path επιλέγεις το ini που κατέβασες και μπαίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις. 

Καλημέρα.Προσπαθω να βάλω το sweet fx στο Assassins creed III με αυτό το Preset

https://sfx.thelazy.net/games/preset/371/

αλλά δεν τα καταφέρνω .τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Καλημέρα.Προσπαθω να βάλω το sweet fx στο Assassins creed III με αυτό το Preset

https://sfx.thelazy.net/games/preset/371/

αλλά δεν τα καταφέρνω .τι πρέπει να κάνω?

Το συγκεκριμένο είναι η παλιά έκδοση του sweetfx σε Windows 10 δουλεύει μόνο με injector που είναι λίγο παίδεμα. Θα κατεβάσεις το αρχείο settings από τη σελίδα είδα ότι παίζει με luma Bloom και μερικά ακόμα και θα βάλεις κανονικό reshade με τα shaders που βλέπεις στο sweetfx που θες να βάλεις. Ρυθμίζετε πολύ εύκολα έπειτα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το συγκεκριμένο είναι η παλιά έκδοση του sweetfx σε Windows 10 δουλεύει μόνο με injector που είναι λίγο παίδεμα. Θα κατεβάσεις το αρχείο settings από τη σελίδα είδα ότι παίζει με luma Bloom και μερικά ακόμα και θα βάλεις κανονικό reshade με τα shaders που βλέπεις στο sweetfx που θες να βάλεις. Ρυθμίζετε πολύ εύκολα έπειτα. 

με injector πως το κάνω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

με injector πως το κάνω?

Κάτσε να μπω από υπολογιστή να στα γράψω αναλυτικά γιατί είμαι από κινητό. 

Θα κατεβασεις απο εδω το injector

http://goo.gl/W2kZQQ

Εφοσον εχεις x64 συστημα θα αντιγραψεις τα 2 αρχεια απο το φακελο x64 στον εξωτερικο φακελο και θα κανεις replace. Θα κατεβασεις το αρχειο sweetfx απο τη σελιδα που εβαλες πριν και θα το μετανομασεις SweetFX_settings και θα κανεις επισης replace στο αλλο που θα δεις μεσα στο injector. Τα κανεις αντιγραφη ολα μεσα στο φακελο που ειναι το exe του aciii και τρεχεις το exe. Δεν ειανι 100% σιγουρο οτι θα πιασει εγω πχ στο black flag δεν ετρεχε σε windows 10 στο unity πχ ετρεχε κανονικα. Αν δεν δουλεψει παμε σε reshade που εχει 100% επιτυχια σε windows 10 x64 συστηματα και ειναι αρκετα καλυτερο με την παραμετροποιηση που εχει μπορεις να το φερεις στα μετρα σου οπως θελεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...