firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 7:52 ΠΜ, tempo είπε παιδιά καλημέρα, να με συγχωρέσετε άλλα απο pc games απέχω εδώ και χρόνια..... θέλω να πάρω το assassins creed odyssey (για PC) δωράκι σε ένα παιδί και ψάχνοντας διαπιστώνω ότι υπάρχει μόνο σε ψηφιακή μορφή για αγορά.......δεν υπάρχει σε κουτάκι; και να το κανεις Install απο δισκακι, ισως να μη δουλεψει σε μοντερνο συστημα. Παρτο digital να σαι σιγουρος και αν το βρεις σε κουτακι, κρατα το για τη συλλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Τέλος και το part 1 του DLC..Είδαμε επιτέλους το hidden blade των assassin's..Αλλά να δω και τον δικό μας char να μπαίνει στο κλίμα αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kirileman είπε Αυτό το πράγμα δεν είναι AC. Ισχύει. Απλά είναι ένα όμορφο game που τιτλοφορείται ως AC Παρόλα αυτά , είναι αξιόλογο και περνάς αρκετές ώρες ευχάριστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, tommybertsen είπε Ισχύει. Απλά είναι ένα όμορφο game που τιτλοφορείται ως AC Παρόλα αυτά , είναι αξιόλογο και περνάς αρκετές ώρες ευχάριστα! Αν δεν έχεις κορεστεί από τη σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνουν tease για Περσία πάντως για το επόμενο αν κρίνω από το DLC.. Πάντως σε μερικές φάσεις που πιάνω 80-90FPS είναι τόσο ομαλή η κίνηση..Βούτυρο στο ψωμί μιλάμε..Λες γιατί να μην έχει πάντα τόσο..Αλλά ούτε η 2080Ti δεν είναι αρκετή για constant 80-90FPS σε 1440P με Ultra. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Εχει καθολου story που να σε κραταει? Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα και το σκεφτομαι. Πλεον αν παιξω κατι single,κοιταω να μην ειναι τα ιδια και τα ιδια ολο το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχει καθολου story που να σε κραταει? Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα και το σκεφτομαι. Πλεον αν παιξω κατι single,κοιταω να μην ειναι τα ιδια και τα ιδια ολο το game... Παιξε τα προηγουμενα και πας εδω μελλοντικα. Ολα αξιζουν για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Εχω παιξει τα πρωτα 3.Τα αλλα ενδιαμεσα δε μπηκα στο κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω παιξει τα πρωτα 3.Τα αλλα ενδιαμεσα δε μπηκα στο κοπο. Παιξε σιγουρα black flag αν δεν θες unity/rogue/syndicate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Πηγα να το παιξω και αυτο,αλλα μετα απο τοσα χρονια ακομα unoptimized τερμα ειναι και δε μπορω να παιξω παιχνιδι που μου βγαινουν τα ματια γιατι παει με 30-40 fps και η καρτα μου πεταει χαρταετο γιατι ειναι στο 40%. Ετσι και αλλιως δε νομιζω να εχουν και καμια συνοχη μεταξυ τους απο αποψη ιστοριας ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Πηγα να το παιξω και αυτο,αλλα μετα απο τοσα χρονια ακομα unoptimized τερμα ειναι και δε μπορω να παιξω παιχνιδι που μου βγαινουν τα ματια γιατι παει με 30-40 fps και η καρτα μου πεταει χαρταετο γιατι ειναι στο 40%. Ετσι και αλλιως δε νομιζω να εχουν και καμια συνοχη μεταξυ τους απο αποψη ιστοριας ολα αυτα. Μιας και το τερματισα πριν λιγο καιρο μια χαρα 60fps ειχα παντου ολα ultra. Θελει κλεισιμο τα monitoring προγραμματα εγω ειχα το hwinfo και afterburner και με δημιουργουσαν το stuttering. Μολις τα εκλεισα τελειως ειχα 60fps σε καθε περιπτωση με μηδενικο stuttering και βουτυρο κινηση. Τσεκαρε το ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει οφειλονται αυτα τα fps. 1070ti εχω σε 1080p ultrawide. Απο ιστορια οχι δεν εχουν σχεση αλλα το black flag ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι οταν το τελειωσα μου αφησε ενα πολυ ομορφο συναισθημα του ολοκληρωμενου παιχνιδιου. Και πανεμορφο οπτικα προφανως. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Το τελειωσα και εγω σημερα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι. εφαγα τρομερα πολλες ωρες...πολυ καλο gameplay,πολυ fun παιχνιδι για να περναει η ωρα σου...καμια σχεση ομως με το Assassins Creed που οπως ειπατε κουβαλαει απλα τον τιτλο του. Εχει ξεφυγει η κατασταση πλεον απο αποψη ιστοριας...ειδικα στο συγχρονο κοσμο...ας το αφαιρεσουν τελειως καλυτερα... αυτα τα ολιγα. τα DLC αξιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αν μπεις στο store της ubi, και μόνο που θα δεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε προσφορά ΕΚΤΟΣ από το season pass (και τα DLC χωριστά)του Odyssey, θα σε πιάσουν νεύρα 😛 Σε τιμή 25-40€ δεν αξίζει κανένα DLC , κατά τη γνώμη μου. Επίσης, αν είναι να πάρεις ένα ξέρω γω (πχ το Legacy of the first blade κοστίζει 25€ μόνο του), καλύτερα μην τα κοιτάς καν. Δεν έχει νόημα αν δεν πάρεις το season pass. Και εγώ έφαγα 110 ώρες συνολικά, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να βιαστώ να πάρω τα DLC. Καλύτερα να έρθουν σε μία λογικότερη τιμή, να περάσει και λίγος καιρός που παίξαμε το game, να έχουμε έξτρα ενασχόληση με αυτό αργότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά. Θα ξεκινήσω τώρα το παιχνίδι. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο reshade; με ενδιαφέρει να "καθαρίσουν" τα textures αλλά και αν κάνει τα χρώματα πιο ζωηρά καλοδεχουμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 10:47 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Κάνουν tease για Περσία πάντως για το επόμενο αν κρίνω από το DLC.. Πάντως σε μερικές φάσεις που πιάνω 80-90FPS είναι τόσο ομαλή η κίνηση..Βούτυρο στο ψωμί μιλάμε..Λες γιατί να μην έχει πάντα τόσο..Αλλά ούτε η 2080Ti δεν είναι αρκετή για constant 80-90FPS σε 1440P με Ultra. δεν εχει σχεση με καρτα γραφικων ο τιτλος...60 αμα βγαζεις ουτε στον παπα μη το πεις Στις 24/12/2018 στις 9:01 ΜΜ, Dantε είπε Πηγα να το παιξω και αυτο,αλλα μετα απο τοσα χρονια ακομα unoptimized τερμα ειναι και δε μπορω να παιξω παιχνιδι που μου βγαινουν τα ματια γιατι παει με 30-40 fps και η καρτα μου πεταει χαρταετο γιατι ειναι στο 40%. Ετσι και αλλιως δε νομιζω να εχουν και καμια συνοχη μεταξυ τους απο αποψη ιστοριας ολα αυτα. με αυτον τον επεξεργαστη που εχεις ...μην το ξεκινας το παιχνιδι καν. Intel 8ης γενιας θελεις και πανω...δεν εχει σημασια τι καρτα εχεις και 4 καρτες να βαλεις το ιδιο ειναι 8 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Χρόνια πολλά. Θα ξεκινήσω τώρα το παιχνίδι. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο reshade; με ενδιαφέρει να "καθαρίσουν" τα textures αλλά και αν κάνει τα χρώματα πιο ζωηρά καλοδεχουμενα δεν χρειαζεται Reshade...Καποιο bug υπαρχει στο ΑΑ...βαλτο οφφ 21 ώρες πριν, PaRaNo1d είπε Το τελειωσα και εγω σημερα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι. εφαγα τρομερα πολλες ωρες...πολυ καλο gameplay,πολυ fun παιχνιδι για να περναει η ωρα σου...καμια σχεση ομως με το Assassins Creed που οπως ειπατε κουβαλαει απλα τον τιτλο του. Εχει ξεφυγει η κατασταση πλεον απο αποψη ιστοριας...ειδικα στο συγχρονο κοσμο...ας το αφαιρεσουν τελειως καλυτερα... αυτα τα ολιγα. τα DLC αξιζουν? το πρωτο dlc δεν αξιζει για 25 ευρω...γυρω στα 10 ευρω ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα