Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, lefstef είπε

ευχαριστώ άρα δεν αξίζει.

Έχω αγοράσει την βασική έκδοση, και μου έχει βγάλει την Ατλαντίδα, ενώ φίλος που  το παίζει στο play δεν του την έχει βγάλει, είναι σωστό?

στα dlc μου λέει έχω το fields of elysium

Οταν λες στην εχει βγαλει? Τα quests υπαρχουν στον καταλογο του quest tab κανονικα και μπορω να τα ξεκινησω μολις τελειωσω καποια αποστολη της βασικης ιστοριας που γραφουν. Εφοσον εχεις το βασικο παιχνιδι μονο λογικα δεν θα επρεπε να σε βγαζει οτι εχεις το fields of elysium που ειναι το επεισοδιο 1 απο το fate of atlantis. Εκτος αν στο βγαζει στα quest αλλα για να το παιξεις πρεπει να το αγορασεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οταν λες στην εχει βγαλει? Τα quests υπαρχουν στον καταλογο του quest tab κανονικα και μπορω να τα ξεκινησω μολις τελειωσω καποια αποστολη της βασικης ιστοριας που γραφουν. Εφοσον εχεις το βασικο παιχνιδι μονο λογικα δεν θα επρεπε να σε βγαζει οτι εχεις το fields of elysium που ειναι το επεισοδιο 1 απο το fate of atlantis. Εκτος αν στο βγαζει στα quest αλλα για να το παιξεις πρεπει να το αγορασεις. 

έκανα λάθος, επειδή λέει gateway to the lost city υπέθεσα έλεγε για την Ατλαντίδα, τελικά με πάει στο elysium.

υπάρχει περίπτωση να είχε δώσει δωρεάν το dlc πριν πάρω το παιχνίδι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, lefstef said:

έκανα λάθος, επειδή λέει gateway to the lost city υπέθεσα έλεγε για την Ατλαντίδα, τελικά με πάει στο elysium.

υπάρχει περίπτωση να είχε δώσει δωρεάν το dlc πριν πάρω το παιχνίδι?

Λογικά, έχεις μόνο το 1ο dlc όπως ο Spank 

Ναί. Το είχαν δώσει δωρεάν

Αυτές τις μέρες, κατάφερα να κάνω βιντεάκια με το Odyssey και λέω να γεμίσω το YouTube με δαύτα

Είχα το Odyssey σε αλλο drive και το OBS δεν το έβλεπε με τπτ

Μετά που το έτρεξα απο το C:..έχασε τα mods...

Βρήκα και το Handbrake που μικραίνει την χωρητικότητα κατά πολύ

Μεγάλη ζημιά το mod που το τρέχω σαν Περσεφόνη με μαλλιά Εκάτης

Την κανονική Κασσάνδρα, ούτε να την δω δεν θέλω. Πανάσχημη

Περσεφόνη και τα μυαλά στα κάγκελα :wub: (και η Περσεφόνη/Κασσάνδρα, πίσω από τα κάγκελα στη φυλακή εδώ μετά την μάχη της Πύλου ;)

Με μιά ταπεινή 1050Τi αυτά ε;...Σκέψου να είχα την 5700XT...

Εδώ ανεβαίνουν μόνο μικρότερα από 2 MB

Mε fraps στην αρχή, αλλά το OBS είναι πιό καλό και δεν κάνει drop fps

Επεξ/σία από Coscas

Επισκέπτης

Εαν πάω στο mercenaries rank 1 θα πάρω κάποιο item;

Έδωσαν όλο το fate of atlantis δωρεάν ή μόνο το πρώτο επεισόδιο; Γιατί έχω ένα quest που είναι από το the fate of atlantis, παρόλο που έχω αγοράσει την απλή εκδοσή.

Μπορώ να δω κάπου στο uplay ποια dlc κατέχω; 

45 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Εαν πάω στο mercenaries rank 1 θα πάρω κάποιο item;

Έδωσαν όλο το fate of atlantis δωρεάν ή μόνο το πρώτο επεισόδιο; Γιατί έχω ένα quest που είναι από το the fate of atlantis, παρόλο που έχω αγοράσει την απλή εκδοσή.

Μπορώ να δω κάπου στο uplay ποια dlc κατέχω; 

Τα DLC θα στα εχει μεσα στο Uplay στη σελιδα του παιχνιδιου καπως ετσι

Screenshot-1.png

Νομιζω ειχαν δωσει μονο το πρωτο επεισοδιο της ατλαντιδας δωρεαν καποια στιγμη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ομως παρολο που σιγουρα σε ταξιδευουν στον κοσμο τους εχουν ενα αρκετα καλο συστημα μαχης με το ολο ability/engrave που τα κανει αξιολογα και στο gameplay τους. Σιγουρα καλυτερο συστημα μαχης απο black flag/rogue/syndicate αν και οχι τοσο stealth οχι οτι δεν μπορεις να καθαρισεις ολοκληρο fortress μονο με stealth. Αν ειχαν καλυτερα side quests και οχι τοσο loot θα ηταν κορυφη και μετα απο 110 ωρες ομως συνεχιζω να το απολαμβανω το ιδιο με την αρχη. 

Επεξ/σία από Arkin

Έχει μήπως κανείς άλλος θέμα με τα FPS; Ότι ρυθμίσεις γραφικών και να έχω βάλει το game αρνείται να χρησιμοποιήσει πάνω από 60-65% της GPU και η CPU επίσης χαμηλά σε χρήση.Vsync κτλ όλα είναι κλειστά και σε άλλα game όπως Tomb Raider και PUBG δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Μιλάω για το σύστημα της υπογραφής μου

52 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε

Έχει μήπως κανείς άλλος θέμα με τα FPS; Ότι ρυθμίσεις γραφικών και να έχω βάλει το game αρνείται να χρησιμοποιήσει πάνω από 60-65% της GPU και η CPU επίσης χαμηλά σε χρήση.Vsync κτλ όλα είναι κλειστά και σε άλλα game όπως Tomb Raider και PUBG δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Μιλάω για το σύστημα της υπογραφής μου

Εδω εισαι

https://github.com/doitsujin/dxvk/releases

κατεβαζεις το τελευταιο zip και ξεζιπαρεις. Περνας ολα τα αρχεια dll μεσα απο το φακελο x64 στο μερος που ειναι το .exe του παιχνιδιου και παιζεις. Λογω πολλων NPC ειδικα με AMD καρτες οι καρτες υπολειτουργουν κυριως στις πολεις. Με το DXVK θα εισαι μονιμα 99% gpu usage με σταθερα frametimes. Ειναι θεμα και στο origins που λυνεται επισης με αυτα τα DLL. Δουλευει σε αυθεντικο παιχνιδι μονο. 

• Like 1
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, Arkin είπε

Εδω εισαι

κατεβαζεις το τελευταιο zip και ξεζιπαρεις. Περνας ολα τα αρχεια dll μεσα απο το φακελο x64 στο μερος που ειναι το .exe του παιχνιδιου και παιζεις. Λογω πολλων NPC ειδικα με AMD καρτες οι καρτες υπολειτουργουν κυριως στις πολεις. Με το DXVK θα εισαι μονιμα 99% gpu usage με σταθερα frametimes. Ειναι θεμα και στο origins που λυνεται επισης με αυτα τα DLL. Δουλευει σε αυθεντικο παιχνιδι μονο. 

Εγώ που έχω Nvidia 2070 super ,πρέπει να βάλω τους Nvidia beta developers drivers για να δουλέψουν αυτά τα dll αρχεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Εγώ που έχω Nvidia 2070 super ,πρέπει να βάλω τους Nvidia beta developers drivers για να δουλέψουν αυτά τα dll αρχεία;

Οχι οτι drivers και να εχεις δουλευει κανονικα αρκει να ειναι το αυθεντικο παιχνιδι μεσω UPLAY. Αν και με nvidia παιζει μια χαρα και με DX11 χωρις stutter. 

Kοντευω στο τελος του main game απο regions μου εμεινε η Κρητη και 3 μικρα νησακια απο πανω. Στο πρωτο που ειναι το quest για να βρουμε τον αληθινο πατερα μας νομιζα οτι θα με παει απευθειας στο fate of atlantis μιας και σε εισαγει αρκετα στο lore αλλα ευτυχως το συγκεκριμενο ειναι μερος του main game και εισαγωγη για το DLC που εβγαλαν και ειναι αλλο quest για το DLC μετεπειτα. Πρωτα θελω να τελειωσω το legacy και μετα τελευταιο το atlantis. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2020 στις 3:15 ΜΜ, Arkin είπε

Εδω εισαι

Ευχαριστώ φίλε μου,όντως διορθώθηκε το πρόβλημα με το usage αλλά είχα πολύ stutter μέσα στο παιχνίδι μετά.Έβλεπα τη χρήση μέσω afterburner και από το 97% πήγαινε ξαφνικά στο 40 με τεράστιο drop στα FPS φυσικά. Σήμερα που πήγα να ανοίξω το game απλά κρασαρε πριν καν ξεκινήσει.Μιλάμε πάντα για αυθεντικό αγορασμένο από steam και το UPlay να τρέχει κανονικά.Μόλις έσβησα τα dll έπαιξε πάλι

Επεξ/σία από kataramenos32

1 ώρα πριν, kataramenos32 είπε

Ευχαριστώ φίλε μου,όντως διορθώθηκε το πρόβλημα με το usage αλλά είχα πολύ stutter μέσα στο παιχνίδι μετά.Έβλεπα τη χρήση μέσω afterburner και από το 97% πήγαινε ξαφνικά στο 40 με τεράστιο drop στα FPS φυσικά. Σήμερα που πήγα να ανοίξω το game απλά κρασαρε πριν καν ξεκινήσει.Μιλάμε πάντα για αυθεντικό αγορασμένο από steam και το UPlay να τρέχει κανονικά.Μόλις έσβησα τα dll έπαιξε πάλι

Το δοκίμασα και εγώ και παρατήρησα την ίδια συμπεριφορά. Μαλιστα έτρεξα και το benchmark και μου εβγαλε Minimum 1fps.... Έσβησα τα dll και όλα Επανήλθαν. Σε αυθεντικό game από Uplay.

8 ώρες πριν, kataramenos32 είπε

7 ώρες πριν, Darthvader είπε

Το δοκίμασα και εγώ και παρατήρησα την ίδια συμπεριφορά. Μαλιστα έτρεξα και το benchmark και μου εβγαλε Minimum 1fps.... Έσβησα τα dll και όλα Επανήλθαν. Σε αυθεντικό game από Uplay.

Τα πρώτα λεπτά είναι λογικό να έχετε stuttering με το dxvk διότι δημιουργεί pipeline cache για κάθε καινούρια κίνηση που ανιχνεύει. Μετά από 2-3 λεπτά που θα την δημιουργήσει θα είστε stutter-free με σταθερά fps και full gpu usage. Για amd είναι must, για nvidia δεν νομίζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...