Προς το περιεχόμενο

Galaxy S9 Plus ή Huawei P20 Pro?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αυριο θα αγορασω καινουριο κινητο και εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. Η samsung s9 plus η huawei p20 pro. 

Ειχα note 8 μου εβγαλε προβλημα και απο τοτε ειπα δεν θα ξαναπαρω samsung αλλα το s9 plus μου φαινεται δελεαστικο.

χρηστης iphone πριν και μετα το note 8, και τωρα ηρθε η ωρα να φυγουμε απο την apple.

Βλεπω την τιμη του s9 plus να πεφτει ακαριαια απο τοτε που βγηκε αν και θα εχει μεταπωληση σε σχεση με το huawei.

Εσεις τι μου προτείνετε; 

Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το Samsung .

Καλύτερη μεταπώληση ,καλύτερο Service, καλύτερη ανάλυση οθόνης,πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Το μόνο αρνητικό ας το πούμε είναι η διαφορά τις μπαταρίας (500mAh)που έχει το P20 pro και η κάμερα που ο DxOMark δείνει 

DxOMark Score
109

MOBILE
114
PHOTO
98
VIDEO

Και στο Samsung 

DxOMark Score
99

MOBILE
104
PHOTO
91
VIDEO
  • Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς ότι είπε ο Σάρουμαν ισχύει συν καλύτερο βίντεο.

Το p20 pro κουνάει πολύ σε ότι τραβάς από hd 30fps και άνω.

Βάλε και την υποστήριξη από developers που έχουν οι ναυαρχίδες της Samsung όταν με το καλό θελήσεις να πειραματιστεις.

Το note τι σου έβγαλε;

Δημοσ.

4 ώρες πριν, georgerapp είπε

Ακριβώς ότι είπε ο Σάρουμαν ισχύει συν καλύτερο βίντεο.

Το p20 pro κουνάει πολύ σε ότι τραβάς από hd 30fps και άνω.

Βάλε και την υποστήριξη από developers που έχουν οι ναυαρχίδες της Samsung όταν με το καλό θελήσεις να πειραματιστεις.

Το note τι σου έβγαλε;

Και εγω μαλλον εκει καταληγω γιατι με ενδιαφερει αρκετα το θεμα της μεταπωλησης διοτι αλλαζω πολυ συχνα συσκευη. ξαφνικα ενα πρωι ξυπνησα και μου ειχε βγαλει μια μαυρη οριζοντια γραμμη περιπου στο υψος του bixby κουμπιου. εφυγε εκδρομη samsung και μ αλλαξαν πλακετα μπαταρια και οθονη, μονο το πισω καπακι κρατησαν. 

δεν μπορω να πω υποστηριξη καλη και τα αλλαξαν ολα ενω μπορει μονο μια πλακετα να χρειαζονταν γιατι κατι για gpu μου ειχαν πει αλλα εκαναν κανα μηνα γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ προτείνω S9+ έναντι του P20 Pro, αν και είχα το P20 pro, πήρα S9+ και το ξαναντάλλαξα για P20 Pro λόγω κάμερας (και τρέλας). Θεωρώ είναι πολύ καλύτερο στην κάμερα (και την αυτονομία), χωρίς το S9+ να έχει χάλια κάμερα προφανώς. ;)

Δημοσ.

Αυτό που έγραψα εγώ παραπάνω για τα βίντεο ισχύει vaggos;έτσι έχω άκουστα μα και έχω δει από YouTube.

Γιατί γύρισες για την κάμερα είναι καλύτερη η σου αρέσει το app της Huawei με τα mods που έχει;

Δημοσ.

George όντως το βίντεο είναι η αχίλλειος πτέρνα του Huawei, αλλά σαν interface, λεπτομέρεια (στα 40Mpixel ειδικά), ευελιξία στο καδράρισμα με τον 3x αντί 2x του S9+, και το θεϊκό Night Mode (χώρια τα υπόλοιπα εξαιρετικά modes αν θες να παίξεις), εμένα με καλύπτουν 100%. Στο S9+ έπαιρνα σταθερά όμορφες μεν φωτογραφίες, αλλά δεν είχαν κανένα wow factor, όπως -νομίζω- έχουν του P20 Pro.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...