Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 250 Ε με 270 Ε (ταβάνι)
2) Την χρήση του κινητού : Κλήσεις, facebook, viber, messenger, youtube, email, browising . 
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Από 5,5ίντσες και πάνω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικά
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Απλά να είναι ικανοποιητική.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο...
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο...
8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Δεν γνωρίζω καν τι είναι αυτά...βλέπω από άλλους εντός του φόρουμ να λένε ΝΑΙ, αλλά ιδέα δεν έχω σε τι αναφερόμαστε(αν γινόταν να μου το εξηγήσετε !!)
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Θα προτιμούσα Adroid 8
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα με ενδιέφερε,αλλά όχι απαραίτητο.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Ελλάδα, και θεωρώ καλύτερο τις global versions αν έχω καταλάβει σωστά αυτά που έχω δει στο forum.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); θα με ενδιέφερε αν υπήρχαν κάποια πακέτα προσφορών
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Το κινητό που έχω δει και θεωρώ ότι ικανοποιεί κάποια από τα κριτήρια μου (δεν γνωρίζω για το 8 , είναι το Xiaomi Redmi Note 5 (4G/64G) , Global version.

Και μια τελευταία ερώτηση, θεωρείται ότι θα μπορούσα να το βρω με μειωμένη τιμή , με ίσως κάποιο πακέτο σύνδεσης?
Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω Smartphone,μέχρι αυτή την στιγμή είχα ένα κινητό συμβατικό με what's up.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας!

Επεξ/σία από sephia68
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Αν το πάρεις με πακέτο θα σου βγει πιο ακριβά.

Οι επίσημοι διανομής με την Global είναι αυτοί εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Με δυο χρόνια εγγύηση InfoQuest.

θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, επειδή έχω δει ότι είστε πλήρως ενημερωμένος,  θεωρείτε ότι έχει καλώς με τα δεδομένα μου?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sephia68 είπε

θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, επειδή έχω δει ότι είστε πλήρως ενημερωμένος,  θεωρείτε ότι έχει καλώς με τα δεδομένα μου?

Δεν θες και κάτι ιδιαίτερο τα κλασικά.

Οπότε μιας και είναι και καινούριο το κινητό ναι είσαι μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...