Προς το περιεχόμενο

Αυτοκινητο απο Γερμανια συνολικο κοστος

TikiTaka23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα...Εχω εδω και χρονια το nissan micra 1.0 βενζινη του 94' μοντελο...Εχει κανει 180.000 χιλιομετρα και ψαχνω να το δωσω για να παω σε κατι αλλο πιο καινουργιο ...Εχω γνωστο στη Γερμανια οποτε ψαχνω για αμαξι μικρης κατηγοριας DIESEL του 07' μοντελο και μετα...Εχω δει μεχρι τωρα το OPEL CORSA 1.3 CDTI 2007-2011 και το TOYOTA YARIS 2007-2010..Μιας και το οριο σε τιμη ειναι max 3.500Ε σε αυτη την τιμη εχω βρει καμποσα να παιζουν με 100.000 χιλιομετρα...Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως διαμορφωνεται το συνολικο κοστος γι αυτα τα μοντελα ..Προσπαθησα να το ψαξω στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα ακρη...Εστειλα τον πατερα μου σε ενα τελωνειακο να ρωτησει αλλα μιας και ειναι λιγο ασχετος δεν καταλαβε πολυ καλα και μου ειπε πως οσο πιο καινουργιο ειναι το μοντελο σε χρονολογια τοσα περισσοτερα πληρωνεις ..Ισχυει αυτο, επειδη απο τα λιγα που ειδα προσεξα πως παιζουν και αλλα ρολο..Οποιος γνωριζει ας μου πει τι παιζει και πως θα βγαλω το συνολικο κοστος εκτος της τιμης του αμαξιου.. ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Για τον εκτελωνισμο παιζουν ρολο τα εξής:

Η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου καινούριο στην Ελλάδα,

η χρονολογία παραγωγής,

τα χλμ,

οι ρύποι,

το αμάξωμα,cabrio,Coupe,Jeep, Sedan κλπ,

ο εξοπλισμός,ότι extra έχει.

Τα έβαλα σε σειρά σημασίας.Γενικά όσο πιο παλιό,όσο πιο πιο χαμηλή εργοστασιακή αξία καινούριο, όσο πιο πολλά χλμ,όσο πιο απλό τόσο λιγοτερο τελωνείο.

Πάντως χαρά στο κουράγιο ορισμένων, που μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε πως θα φέρετε αυτοκίνητο 10+ ετών, κατηγορίας μίνι, από Γερμανία...  

Στις 12/6/2018 στις 1:34 ΜΜ, AristidisZ είπε

Πάντως χαρά στο κουράγιο ορισμένων, που μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε πως θα φέρετε αυτοκίνητο 10+ ετών, κατηγορίας μίνι, από Γερμανία...  

Μα στα συγκεκριμένα λεφτά δεν υπάρχει κατι εδω Ελλάδα φιλε μου. 

12 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε

Μα στα συγκεκριμένα λεφτά δεν υπάρχει κατι εδω Ελλάδα φιλε μου. 

μα στα συγκεκριμενα λεφτα θα παρεις σκουριασμενο κουβα απο Γερμανια...

• Like 1

3 λεπτά πριν, mclein είπε

Αφενός αυτό, αφετέρου το κόστος για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο από τη Γερμανία δεν είναι αυτό που βλέπουμε σε ένα site

Αρχικά πρέπει να το δει κάποιος. Μετά πρέπει κάποιος να κάνει τα διαδικαστικά εκεί για την αγοραπωλησία, μετά πρέπει να βρεθεί τρόπος να έρθει το αμάξι στην Ελλάδα και κάποιος πρέπει να το εκτελωνίσει 

Άρα υπολόγισε που θα φτάσουν τα 3500 με την παραπάνω διαδικασία και σκέψου τι παίρνεις στην Ελλάδα όχι με 3500, αλλά με 5000 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Θεωρώ ότι για αυτοκίνητα αυτής της αξίας δύσκολο να βρεθείς κερδισμένος με αυτή την επιλογή

• Like 1

35 λεπτά πριν, mclein είπε

TS αυτον τον παταγοντα πρέπει να το δεις πιο σοβαρα απο οτι νομιζεις.  Αναλογως την τοποθεσια, τα αμαξια απο γερμανια τρώνε πολυ αλάτι.Τοσο πολυ που αμάξια 3τίας που εχουν ερθει Ελλάδα ήδη εχουν σκουριασμένες βίδες, κολάρα, δισκοπλακες κτλ. Εσυ πας για αμάξι 10ετίας που μάλλον θα εχει σκουργιες σε αμαξωμα, αναρτήσεις κτλ, αν θελεις να το κρατήσεις θα είναι ένα σοβαρο πρόβλημα. Η μηχανή μπορεί να μην εχει θέμα, αλλα το αμάξι να διαλύεται κυριολεκτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...