Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!   Εδω και αρκετο καιρο μου εχει κολλησει να παρω κιθαρα,   Ενδιαφερομαι για ακουστικη κιθαρα μιας και εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερη απο την κλασικη...  Οι ποιο εμπειροι να μου πουν

Πως θα βρω το καταλληλο μεγεθος??? 

Στις κιθαρες η στην κιθαρα που θα προτεινεται να υπαρχουν αναλωσιμα που δεν ειναι δυσευρετα..

Το budget μου 150 ταβανι!!  

Καποιο αξιοπιστο site η μαγαζι???   Ενας φιλος μου μου προτεινε αυτες τις 2  

https://www.telesound.gr/el/home/690-sx-so-204-tbk 

https://www.telesound.gr/el/home/740-grimshaw-by-richwood-gsd-60bk

Το ρεπερτοριο που θα παιζω ειναι ελληνικα  αν βοηθαει...  δεν ειχα ποτε σχεση με την κιθαρα επειδη ομως μου αρεσει η μουσικη θα ασχοληθω ερασιτεχνικα και να περναω πιο ευχαριστα τον χρονο μου!!

Δεκτες ολες οι συμβουλες-γνωμες-αποψεις,  και αν θελει καποιος να μου δωσει tip ελευθερα!

Φιλικα Βασιλης

• Like 1
Δημοσ.

Με 150 γιατι δεν κοιτάς να πάρεις μια μεταχειρισμένη ; ειτε απο ινσομνια, ειτε απο το γκρουπ του φεισμπουκ, ειτε μέσω νόιζ ; μπορείς να βρεις καινούριες σε εξαιρετική κατάσταση

οσο για το μέγεθος, θα πάρεις το κλασικό που ειναι και οι περισσότερες.

Δημοσ.

το ειπα απ την αποψη διοτι δεν ξερω απο μαρκες κλπ.... εκτος αυτου δεν τρελενομαι να σκασω πχ και 150... και με 100 που μου προτεινανε φαινοντουσαν καλες...  το νοιζ δεν το ξερω παντως.... 

Δημοσ.

Κοίτα,  εχει να κανει με τον ηχο, απαξ και μαθεις να παιζεις και δοκιμάσεις μετα μια καλύτερη κιθάρα(πχ των 1000 ευρω) θα ξενερώσεις τη ζωη σου :P

Αν δώσεις 150 ευρω μπορεί και να παρεις μια κιθαρα των 300 (στο περίπου)

οσο για το νόιζ.... smart.noiz.gr

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι αντίθετος να πάρεις ακουστική με 150€. Με αυτά παίρνεις άξια κλασική κιθάρα. Είναι σημαντικό σε αυτά τα χρήματα η ταστιέρα. Το φάρδος. Και μετά το ηχείο. Και τα υλικά. Όμως μεγάλη ταστιέρα βρίσκεις σε ακριβότερα μοντέλα σε αντίθεση με τις κλασσικές που πάει σχεδόν αντίστροφα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...