Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά..είπα να κατεβάσω καμία ταινία να δω γιατί πάντα έβλεπα online και έχω ένα προβληματάκι.

Σε κάποιες ταινίες οι υπότιτλοι εμφανίζονται ως σύμβολα. Όταν κατεβάζω τους υπότιτλους πατάω Convert to UTF-8 encoding αλλά και πάλι..

τι φταίει ;;

Δημοσ.

Φταιει το οτι δεν εχεις βαλει ελληνικα στο region, ειδικα στο τελευταιο tab, εκει που λεει για non unicode.

Δημοσ.

Δεν κατέβασα κάποιον player,πατάω στο εικονίδιο της ταινία την παίζει κομπλέ αλλα σε ορισμένες δεν παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους που κατεβάζω.

10 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Φταιει το οτι δεν εχεις βαλει ελληνικα στο region, ειδικα στο τελευταιο tab, εκει που λεει για non unicode.

δεν κατάλαβα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατεβασε τον vlc και δεν θα εχεις θεμα .....(ισως υπαρχουν και καλυτεροι αλλα προσωπικα τον χρησιμοποιω χρονια χωρις προβλημα)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί μπου εμφανίζει και στο vlc πάλι σε κάποιες ταινίες σύμβολα αντί για τους υπότιτλους;

στο subtitles enconding έβαλα UTF-8 και πλέον εμφανίζει αγγλικά ερωτηματικα. Θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;

έχω window 10 και version είναι η 3.0.3.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ) Τσεκαρε τον προγραμμα αναπαραγωγης εαν ειναι στα ελληνικα στις ρυθμισεις υποτιτλων.

2) Κατεβασε το aegisub32 απο εδω -->εδώ ειναι free ολα και τρεξε τους υποτιτλους με αυτο το προγραμμα. Οταν τους ανοιξεις, εαν οι υποτιτλοι ειναι οντως στα ελληνικα τοτε θα στος εμφανισει στα ελληνικα. Μετα το μονο που θα κανεις ειναι να πατησεις πανω στο κουμπακι με τη δισκετα αποθηκευσης...θα το βρεις πανω αριστερα στην μπαρα. (Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το "Subtitle Edit", αλλα εγω χρησιμοποιω το aegisub32 και ειμαι ευχαριστημενος. Αυτο με βολευει. Εσυ χρησιμοποιησε οποιο σε βολευει. Νομιζω και τo 2o (Subtitle Edit) εχει ρυθμιση για την κωδικοποιηση που θες να κανεις π.χ το UTF - 8 και ολες τις υπολοιπες.

3) Αν τους ανοιξεις με το aegisub32 και στους εμφανιζει κινεζικα ή σε συμβολα ακαταλαβιστικα, τοτε κατεβασε ξανα σωστους υποτιτλους απο καποιο καλο σαϊτ οπως αυτο εδω. Οσες φορες εχω κατεβασει απο αυτο το σαϊτ ηταν παντα σωστοι και συγχρονισμενοι.

Επεξ/σία από Archilleo
Δημοσ.
Στις 17/6/2018 στις 1:01 ΜΜ, adiasistoss είπε

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί μπου εμφανίζει και στο vlc πάλι σε κάποιες ταινίες σύμβολα αντί για τους υπότιτλους;

στο subtitles enconding έβαλα UTF-8 και πλέον εμφανίζει αγγλικά ερωτηματικα. Θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;

έχω window 10 και version είναι η 3.0.3.0

Βάλε στο encoding Greek iso88597 η cp1253 

Υ.γ. είμαι από κινητό πιστεύω τα έγραψα σωστά και μην τα κάνεις convert σε utf8 , αν το βάλεις εκεί μετά θα παίζουν όλοι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...