Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, nvel είπε δεν έχουν όλοι οι ανεμιστήρες πυκνωτή ούτε όλοι οι πυκνωτές στους ανεμιστήρες που τους έχουν είναι μόνο για την εκκίνηση Αν θες λοιπόν δώσε μια ποσόστωση για τους φθηνούς ανεμιστήρες της σειράς, παλιούς και νέους. 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Ναι αλλά που θα τον βρει ένας άσχετος πόσο θα του τον χρεώσουν και πως θα τον τοποθετήσει.Για κάποιον που ξέρει και θα το κάνει μόνος θα του κοστίσει 1 ευρώ.Για μας τους υπόλοιπους και αν πάμε σε τεχνικό σίγουρα θα φτάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει την τιμή αγοράς.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί πριν 3 μέρες πέταξα έναν με αυτό το πρόβλημα. Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά. Κόστος είπα ήδη. Δεν είναι τίποτα η αλλαγή του, δύο καλωδιακια έχει, τα ξαναβαζεις όπως ήταν ο προηγούμενος και τέλος.
nvel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, Alxnks είπε Αν θες λοιπόν δώσε μια ποσόστωση για τους φθηνούς ανεμιστήρες της σειράς, παλιούς και νέους. δεν γνωρίζω ποσοστά γιατί δεν ασχολούμαι με επισκευές οικιακών συσκευών. Όσους είχα δεν χρειάζονταν πυκνωτή για την λειτουργία τους 1
Fubar.gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, nvel είπε δεν γνωρίζω ποσοστά γιατί δεν ασχολούμαι με επισκευές οικιακών συσκευών. Όσους είχα δεν χρειάζονταν πυκνωτή για την λειτουργία τους Σε απλό επιδαπέδιο ανεμιστήρα και γώ ποτέ δέν έχω δεί μοτέρ με πυκνωτή. Αλλά είναι συνηθισμένοι στους ανεμιστήρες οροφής.
ferongr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, papoys1 είπε Όχι δεν γίνεταi. Το ίδιο έκανε και εμένα ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής.Του έριχνα ένα αντισκωριακό δούλευε για καμιά 10αριά μέρες και σταματούσε. όπως μου είπαν ζοριζόταν ανέπτυσε εσωτρικά μεγάλες θερμοκρασίες (θα το καταλάβεις αν βάλεις το χέρι γύρω από το μηχανισμό) και ήταν επικίνδυνο να πάρει φωτιά.Τον πέταξα και με 15 ευρώ πήρα ένα από το leroy. Το αντισκωριακό δεν είναι λιπαντικό, και από μόνο του σε κουζινέτα/ρουλεμάν χειροτερεύει την κατάσταση καθώς καθαρίζει τις εφαπτόμενες επιφάνειες από ότι υπάρχον λιπαντικό έχει μείνει. Μετά από λίγο, λόγω χαμηλού ιξώδες, φεύγει από τις εφαπτόμενες επιφάνειες με αποτέλεσμα να αυξάνεται η μεταξύ τους τριβή. Ιδανικά, πρώτα λίγο WD40 στα κουζινέτα μόνο άμα έχουν μαζέψει σκόνη και έχει γίνει το παλιό λάδι λάσπη, λειτουργία του μοτέρ μερικά δευτερόλεπτα, καθαρισμός/στέγνωμα όσο γίνεται σκόνης και WD40 και στο τέλος μερικές σταγόνες 10άκι λάδι. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από ferongr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα