Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα τον οδηγό για τον m.2 σε άλλο φλασάκι, δεν τον βλέπει.  Τον πέρασα στο φλασάκι που είναι τα windows, πάλι δεν τον βλέπει.  Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσει να τον δει και να τον εγκαταστήσει;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς το ίδιο μου έκανε με αυτή. Μάλλον θέμα driver είναι. Με sata SSD θα παίξει...

Στο τέλος τα είχα παρατήσει και έκανα install με CSM on.... Η AsRock δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Κλειστό είναι. Το csm το έχω αναγκαστικά enable επειδή διαφορετικά δεν μπουτάρει.  Με ρίχνει στο bios πάλι.  Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που μπορώ να στείλω τον m.2 να μου περάσουν τα windows για να τελειώνει το θέμα;  Τελειώνει η υπομονή μου..

Δημοσ.

Μα αν τα περάσουν και μετά κάνω enable csm, δεν θα παίξει; Τέλος πάντων, δοκιμάζω να φτιάξω usb bootable με microsoft tool.  Αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.  Και τι  να κάνω;  Να πουλήσω τον m.2 και να πάρω sata ssd;

Δημοσ.

Το θέμα είναι να βάλεις το λειτουργικό ή να βρεις ποιο είναι το προβληματικό κομμάτι? Αν φυσικά εν τέλει είναι hardware το πρόβλημα. Εκεί στην Καλαμάτα δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα με service?

Δημοσ.

Δούλεψε!!  Επιτέλους!!  Αυτό που έκανα είναι το εξής:  Επανέφερα την μητρική στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,  έστησα το φλασάκι με το microsoft tool παίρνοντας το iso από τα windows του laptop, το σύνδεσα στο pc και δεν μπήκα καθόλου στο bios παρά μόνο για να τσεκάρω αν ¨βλέπει¨ το φλασάκι.  Restart και πάτησα F8 και επέλεξα να bootarei από το φλασάκι.  Τα εγκατέστησε μια χαρά, χωρίς πρόβλημα και πολύ γρήγορα.  Τώρα περνάω τους drivers.  Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα οφειλόταν στο iso που είχα κατεβάσει ή ότι έστηνα το φλασάκι με το rufus ή και τα δύο μαζί.  Το θέμα είναι ότι  έγινε η εγκατάσταση και δεν είναι προβληματικό κάποιο hardware.  Δεν έχω λόγια παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που αφιερώσατε χρόνο για το πρόβλημα μου!  Να είστε πάντα καλά!

Δημοσ.

Θα σε κοπανήσω ρε. Κάτι πείραξες στις ρυθμίσεις ή δεν δεν έφτιαξες σωστά το φλασάκι. Παλεύουμε 2 μέρες.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 12/06/2018 at 10:43, GeorgeMan said:

Ryzen 2xxx μόνο με 1709 και μετά παίδες.

Όχι ότι φταίει αυτό που δε μπουτάρει, γι' αυτό προφανώς δεν έχει γίνει σωστά η διαδικασία (αυτό με το gpt-mbr που αναφέρθηκε), ή δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση σωστά στο BIOS (csm, fast boot κλπ) ή το iso είναι corrupt ή απλά δεν αρέσει το φλασάκι στη μητρική. Όλα μου έχουν συμβεί, τις περισσότερες φορές ήταν θέμα του iso πάντως (πχ uefi και να προσπαθώ να το φτιάξω για mbr).

Hello world 😛

Δημοσ.
Στις 12/6/2018 στις 10:54 ΠΜ, leros2004 είπε

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις τη διαδικασία με το application της Microsoft? 

you thank me later.... 

Δημοσ.

Χαχαχαχα να είστε πάντα καλά παιδιά, να βρίσκουμε λύσεις!!  Είχα ξενερώσει απίστευτα, έλεγα ούτε ένα pc δεν μπορώ να στήσω...  Τέλος καλό, όλα καλά!

2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

you thank me later.... 

Έχεις δίκιο, έπρεπε να σε ακούσω αλλά δεν πίστευα ότι έχει να κάνει με αυτό.  Πάντα με rufus έστηνα τα φλασάκια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...