Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ωραία η console συλλεκτική αλλά... έφυγε pre-order στο Steam μη τυχόν και "μετακομίσει" κι αυτό απρόοπτα στο epic store Με Activision απο πισω,ουτε για αστειο. Πιο πιθανο θα ηταν να το εβγαζαν αν ηθελαν στο Battle net,παρα στο epic store Και εγω pre order βεβαια το εχω κανει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν δείξει καθόλου βραδυ, είμαι λίγο περίεργος για το πως ακριβώς λειτουργεί το stealth. Πάντως πιο δύσκολο από Tenchu δύσκολα γίνετε οποτε είμαστε καλά Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
ilos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, prince93 είπε https://youtu.be/8KyefquucUM ΑΡΡΩΣΤΟ
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Limited Edition με κλήρωση σε συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων σε Ολλανδία κα Βέλγιο....... Άρα θα το δούμε στο ebay κάνα 2χίλιαρο.... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2019 στις 12:39 ΠΜ, najinblue3 είπε Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
ADHD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Οποιος θελει να δει stream απο το demo Το παιχνιδι φαίνεται δύσκολο αλλα καταπληκτικό. 1
Alastor192 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 ρε σεις οταν πεφτει στο κενο,τον ξανακανει respawn σε φαση zelda και απλα τρωει damage? Lol
snake_plissken2112 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 το respawn με ξενέρωσε και εμένα, θα δούμε (και λίγο ο τοματοζωμός που παρουσιάζουν σαν αίμα )... όλα τα υπόλοιπα είναι αρρωστημένα άψογα... το prosture σύστημα μάχης που δείχνει ότι ακολουθεί μου φαίνεται γαμάτο, φαντάζομαι σε σκληρές μάχες θα δούμε τρομερά sword clashes, τακτικές και μέταλλα να βαράνε αλύπητα . H ταχύτητα και τα άλματα με έχουν φτιάξει άσχημα, ήταν κάτι που θα τα ήθελα σε ένα souldborne game από την αρχή, μιας και πριν τα soulborne δεν ήμουν και τόσο της υπομονής στο παιχνίδι μου και λίγη φρενίτιδα στο gameplay μου την ζητούσα... Πάντως καθαρά σαν gameplay φαίνεται ότι εξελίσσουν την πετυχημένη συνταγή όσο καλύτερα μπορούν...+ το παιχνίδι αυτό δείχνει και οπτικά άψογο, το budget πρέπει εδώ πραγματικά να διπλασιάστηκε για την From Μπήκαμε γαμώτο όμως στη τελική ευθεία και δεν βγαίνει ένα ακόμα trailer, λίγο επιπλέον gameplay, κάτι, βλέπω τα ίδια και τα ίδια κάθε 2 μέρες και δεν μπορώ να περιμένω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε το respawn με ξενέρωσε και εμένα, θα δούμε Το video το είδατε?! Ήταν disabled για το demo το οποιο ήταν και 6 μήνες παλιό.
theoritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Έχει βγει κάποιο demo στο psn? Είμαι μακριά από την κονσόλα μου και θα κάνω καιρό να την ανοίξω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, theoritikos είπε Έχει βγει κάποιο demo στο psn? Είμαι μακριά από την κονσόλα μου και θα κάνω καιρό να την ανοίξω Οποτε whats the point?! Όχι δεν υπάρχει demo και δεν θυμάμαι η From να έχει βγάλει ποτε. Το συγκεκριμένο demo είναι για press και promotion από όσο γνωρίζω. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
theoritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Επειδή πιο πάνω έγινε αναφορά σε stream που έγινε σε demo του παιχνιδιού. Δεν πρόλαβα το stream Όσο ήταν live , και υπέθεσα πως θα είναι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στην E3 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα