Lousy Offcomer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Για το σημείο που βρίσκεται και όταν το πρωτοπαίζεις το game, ναι, είναι δύσκολος. Εκ των υστέρων όμως -υποκειμενικά- βάζοντας τα bosses σε διάταξη, τον έχω κατατάξει προς τα εύκολα (του game ) γιατί με σύγχυσε λιγότερο. 1
kolivas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, xavier είπε μην υπερβαλλουμε, ο genichiro στο σημειο που εμφανιζεται ειναι τειχος...απο εκει και περα ευκολα, δυσκολα(κυριως δυσκολα) προχωρας μεχρι το τελος... ο genichiro και το τελικο boss οντως για εμενα ειναι πιο δυσκολοι απο οτι θα επρεπε... Μάλλον είναι κ αυτό , τον βαλαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι κ ίσως κ γ αυτό να ζοριστικα τόσο . 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα σου πείρε τόσο τότε ίσως το game να μην είναι για σένα, τόσο περίπου μου πείρε για τον τελευταίο με δυο τρίωρα sessions. Φυσικά μπορεί απλά να έφαγες σκάλωμα με τον συγκεκριμένο, όπως άλλοι έφαγαν σε αλλα bosses. Η butterfly για παράδειγμα την έβγαλα για πλακα, ενώ άλλοι ζορίστηκαν τρελα. Προσωπικά μονο ο τελευταίος με κούρασε και ο optional demon που δεν έβγαλα ποτε. Και εννοείτε μπορείς να παίξεις διαφορετικά το κάθε boss απλά ένας τρόπος πάντα είναι πιο γρήγορος από τον άλλον. Το προχώρησα χθες πολύ , έβγαλα 4 μπος κ δεν με δυσκόλεψαν καθόλου , μάλλον ήταν συνδιασμος το ότι τον βαλαν νωρίς συν ότι ο συγκεκριμένος έβγαλε όλα μου τα γουικνες μπροστά . Γιατί κ εγώ την lady την έβγαλα Τσακ μπαμ ενώ ο κολλητός μ έφαγε ώρες . 1
polakis21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ποσο λιωσιμο το sekiro ρε φιλε. Τι πακετο παιχνιδι. Με παιδεψε
kolivas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Παιδιά είμαι τερματισμό επιτέλους . Άλλο μπος δεν με δυσκόλεψε όσο ο τζενιχιρο τελικά . Έως τώρα δλδ που παίζω τον Isshin Ashina sword shaint . Έχω ανεβάσει τέρμα βιταλιτι και ποστουρ και από ατακ μου λείπει μόνο του demon of hatred και του father owl στα Hirata estate . Είμαι 20-11 δλδ . Βγάζω πρώτη και δεύτερη φάση και μ μένουν οι δυο τελευταίες . Προσπαθώ να το βγαλω με ραν όπως κάτι βιντεάκια που είδα αλλά μ είναι δύσκολο να κρατήσω την απόσταση . Πως τον βγάλατε εσείς ; Τον παίξατε με ντιφλεκτ ; Και κάτι ακόμα ... έκανα τον dragonroot restore και μ ανέβηκε το unsein aid ,από κεινη την στιγμή κ μετά μ φάνηκε πολύ πιο δύσκολο το μπος έκανα παραπάνω Τα δυνατα πατερν και γενικά έγινε πολύ πιο επιθετικός . Παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο ; Να ανεβαίνει η δυσκολία δλδ αν το κανείς ρεστορ;
dekulinkgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Και με run οπως λες ,μαλιστα καποια φορα επεσα κατω και πεθανα μιας και ειχα λιγη ενεργεια , αλλα θελει και deflect εννοειται.Διαβασε οσο μπορεις τις κινησεις του για να μαθεις το pattern του. Το παιχνιδι θελει πολυ να δουλευεις με deflect. Δεν εχω διαβασει κατι τετοιο για το dragonrot restore.Και στο net που εψαξα λιγο δεν βλεπω κατι. Παντως εγω το μοναδικο boss που δεν εβγαλα ηταν ο demon of hatred. Αντε αφου το τερματισεις με το καλο πας μετα για ng+ και επιλογη να απαρνηθεις τον Kuro οταν στο ζηταει ο owl 😀 1
kolivas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Και με run οπως λες ,μαλιστα καποια φορα επεσα κατω και πεθανα μιας και ειχα λιγη ενεργεια , αλλα θελει και deflect εννοειται.Διαβασε οσο μπορεις τις κινησεις του για να μαθεις το pattern του. Το παιχνιδι θελει πολυ να δουλευεις με deflect. Δεν εχω διαβασει κατι τετοιο για το dragonrot restore.Και στο net που εψαξα λιγο δεν βλεπω κατι. Παντως εγω το μοναδικο boss που δεν εβγαλα ηταν ο demon of hatred. Αντε αφου το τερματισεις με το καλο πας μετα για ng+ και επιλογη να απαρνηθεις τον Kuro οταν στο ζηταει ο owl 😀 Ναι θα το κάνω καπάκι αυτό . Αν βγαλω τον father owl το συν 1 ατακ θα κάνει καθόλου διαφορα στον ισιν ;
Alastor192 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 μπορεις να παιξεις father owl αν δεν τον εχεις κανει unlock απο πριν ? Γιατι εγω θυμαμαι αν καθαρισεις divine dragon,χανεις την ευκαιρια να πας. Εκτος αν πηγες και απλα δεν τον εφαγες. Καθε boost στο attack ειναι καλοδεχουμενο στο πιο δυσκολο boss του παιχνιδιου,μπορει εντελει να κανει την διαφορα. Εμενα ο Demon of Hatred,μου φανηκε πιο ευκολος παντως απο Isshin,επειδη θυμιζε πιο πολυ boss απο Soulsborne παρα Sekiro Εγω λεω δοκιμασε να σκοτωσεις τα αλλα boss για να παρεις λιγο boost
kolivas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, Alastor192 είπε μπορεις να παιξεις father owl αν δεν τον εχεις κανει unlock απο πριν ? Γιατι εγω θυμαμαι αν καθαρισεις divine dragon,χανεις την ευκαιρια να πας. Εκτος αν πηγες και απλα δεν τον εφαγες. Καθε boost στο attack ειναι καλοδεχουμενο στο πιο δυσκολο boss του παιχνιδιου,μπορει εντελει να κανει την διαφορα. Εμενα ο Demon of Hatred,μου φανηκε πιο ευκολος παντως απο Isshin,επειδη θυμιζε πιο πολυ boss απο Soulsborne παρα Sekiro Εγω λεω δοκιμασε να σκοτωσεις τα αλλα boss για να παρεις λιγο 23 ώρες πριν, Alastor192 είπε μπορεις να παιξεις father owl αν δεν τον εχεις κανει unlock απο πριν ? Γιατι εγω θυμαμαι αν καθαρισεις divine dragon,χανεις την ευκαιρια να πας. Εκτος αν πηγες και απλα δεν τον εφαγες. Καθε boost στο attack ειναι καλοδεχουμενο στο πιο δυσκολο boss του παιχνιδιου,μπορει εντελει να κανει την διαφορα. Εμενα ο Demon of Hatred,μου φανηκε πιο ευκολος παντως απο Isshin,επειδη θυμιζε πιο πολυ boss απο Soulsborne παρα Sekiro Εγω λεω δοκιμασε να σκοτωσεις τα αλλα boss για να παρεις λιγο boost Ta Hirata estate τα είχα ανοίξει πριν από τον δράκο κ έχω βγάλει τα 2 μινι μπος εκεί . Μετά γύρισα πίσω έκανα εξπλορεσιον και βρήκα την είσοδο για τον ισιντ. Όποτε νομίζω πως μπορώ . Anyway είμαι κοντά στις 4 ώρες προσπάθειας αλλα χθες αναπτερωθηκε το ηθικό μου . Σταμάτησα να τον παίζω με ραν στην Τρίτη Τετάρτη φάση καθώς δεν είχα την υπομονη και τρέχα γύρω γύρω ζαλιζόμουν και είπα θα τον παίξω σαν άντρας . Τον έπαιξα με ντιφλεκτ face time face only sword και τον άφησα με ένα χτύπημα μόνο . Αλλά ένα αποτυχημένο Mikiri μου κόστισε τελικά . Νομίζω πως την επόμενη φορά τον έχω . Αλλιώς πάω να πάρω το ατακ από τον father owl .
dekulinkgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου δεν προκειται να δουμε story dlc καλοδεχουμενο το boss rush mode.Αν και επρεπε να υπηρχε απο day one. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από dekulinkgr 1
klainmaingr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πάντως, ο Saint Isshin ειναι απο τα πιο κακοσχεδιασμενα boss fights στην ιστορία. Είναι ο ορισμος του tedious και unfun. "Μαθε το rhythm game αλα guitar hero που θελει να μάθεις η from, καντο μερικές δεκαδες φορες και καποτε θα σου βγει." 4 phases με cheat mechanics έκαναν ενα καταπληκτικό μεχρι τωρα παιχνίδι, μια αηδία και μισή... Atm τον εχω σταθερα στο phase 4 με αρκετα pots (1-2 βγαινουν αισίως χωρις damage) και παλι ζορίζομαι. Δεν ειναι δύσκολο. Ειναι απλά αργο το να πας παααααααλι απο την αρχή τα πρωτα phase και αυτιστικό οταν ο isshin ειναι aggro 24/7 στα phase 3-4. Ειχα σκοπο να κανω ολα τα ending αλλα δε θελω να σκεφτω καν οτι θα χρειαστεί να ξαναπαιξω αυτη την αηδία. Και έρχομαι στην ερώτηση. Ξέρουμε αν τα save ειναι backwards compatible? Βλεπω οτι εχει ενα γελοιο cheese με umbrella για τα τελευταία phase που το patchαρανε στο 1.04. Εχει κανεις ιδεα αν μπορω να βγαλω το update, να κανω install απο disc και να μεινω με το save που εχω τωρα; Σε xbox one X. edit: Το δοκίμασα. Δε γίνεται. Μπαλες. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από klainmaingr
tolstoy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τέρμα για μένα το παιχνίδι. Το σταματάω. Δεν μπορώ να παίξω κανένα άλλο παιχνίδι, όλα μου φαίνονται πατάτες, αλλά για να μην σπάσω το σπίτι το σταματάω. Είμαι τέσσερις μέρες στο great shinobi και δεν. Παίζω κάθε μέρα κάνα τρίωρο μπας και, όμως τίποτα. Έχω δει πεντέξι οδηγούς αλλά : 1) δεν γίνονται αυτά που λένε (πχ λένε ότι όταν κάνεις dodge δεν σε πετυχαίνει : λάθος. Τις πιο πολλές φορές σε πετυχαίνει) 2) (το πιο σημαντικό το οποίο ανακάλυψα μόνος μου) πρέπει να πάω την ενέργεια του στο μισό για να μην πέφτει το posture του γιατί αν έχει όλη του την ενέργεια πέφτει με τη μία. Δε ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε όλα τα boss, δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο όμως εδώ ισχύει. Γι' αυτό δεν λέει να κάνω deflect από την αρχή γιατί το δικό μου κοκκινίζει με τρία δικά του hit και μετά με σκοτώνει. 3) Κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν υπάρχουν στα βίντεο. Μύλος. Με δύο λόγια δεν βγαίνει και απορώ με κάποιους που λένε ότι ο Genichiro ήταν πιο δύσκολος από τα επόμενα boss. Τον έβγαλα με κάπου δέκα προσπάθειες. Τον great shinobi τον έχω προσπαθήσει πάνω από ογδόντα. Βέβαια και τον guardian ape τον έβγαλα μετά από κάπου εξήντα φορές και εκεί είχα απελπιστεί όμως τα κόλπα έπιασαν. Κα λίγη τύχη. Εδώ τίποτα. Δυστυχώς έχω την ατυχία να μπορώ να παίξω μόνο Bloodborne, Sekiro και Souls και ταυτόχρονα να είμαι ο χειρότερος παίκτης στον κόσμο και να μην μπορώ να τα μάθω. Σήμερα πχ προσπάθησα σε NG+3 τα Shadows of Yharnam πάνω από δέκα φορές. Σκατα. Άμα δεν έχω co-op ή summon ή εκατό blood vial δεν θα το βγάλω. Στο πρώτο Dark souls πέθανα δέκα φορές σε καινούργιο παιχνίδι στο valey of drakes. Στο δεύτερο ds, στο black gulch δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω στον rotten γιατί προηγουμένως έχει 650 εχθρούς και πεθαίνω. Ίσως ήρθε η ώρα να ανταλλάξω το ps4 με ένα switch. Και θαυμάζω αυτούς που τελείωσαν το Sekiro. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από tolstoy
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tolstoy είπε Λοιπόν τέρμα για μένα το παιχνίδι. Το σταματάω. Δεν μπορώ να παίξω κανένα άλλο παιχνίδι, όλα μου φαίνονται πατάτες, αλλά για να μην σπάσω το σπίτι το σταματάω. Είμαι τέσσερις μέρες στο great shinobi και δεν. Παίζω κάθε μέρα κάνα τρίωρο μπας και, όμως τίποτα. Έχω δει πεντέξι οδηγούς αλλά : 1) δεν γίνονται αυτά που λένε (πχ λένε ότι όταν κάνεις dodge δεν σε πετυχαίνει : λάθος. Τις πιο πολλές φορές σε πετυχαίνει) 2) (το πιο σημαντικό το οποίο ανακάλυψα μόνος μου) πρέπει να πάω την ενέργεια του στο μισό για να μην πέφτει το posture του γιατί αν έχει όλη του την ενέργεια πέφτει με τη μία. Δε ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε όλα τα boss, δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο όμως εδώ ισχύει. Γι' αυτό δεν λέει να κάνω deflect από την αρχή γιατί το δικό μου κοκκινίζει με τρία δικά του hit και μετά με σκοτώνει. 3) Κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν υπάρχουν στα βίντεο. Μύλος. Με δύο λόγια δεν βγαίνει και απορώ με κάποιους που λένε ότι ο Genichiro ήταν πιο δύσκολος από τα επόμενα boss. Τον έβγαλα με κάπου δέκα προσπάθειες. Τον great shinobi τον έχω προσπαθήσει πάνω από ογδόντα. Βέβαια και τον guardian ape τον έβγαλα μετά από κάπου εξήντα φορές και εκεί είχα απελπιστεί όμως τα κόλπα έπιασαν. Κα λίγη τύχη. Εδώ τίποτα. Δυστυχώς έχω την ατυχία να μπορώ να παίξω μόνο Bloodborne, Sekiro και Souls και ταυτόχρονα να είμαι ο χειρότερος παίκτης στον κόσμο και να μην μπορώ να τα μάθω. Σήμερα πχ προσπάθησα σε NG+3 τα Shadows of Yharnam πάνω από δέκα φορές. Σκατα. Άμα δεν έχω co-op ή summon ή εκατό blood vial δεν θα το βγάλω. Στο πρώτο Dark souls πέθανα δέκα φορές σε καινούργιο παιχνίδι στο valey of drakes. Στο δεύτερο ds, στο black gulch δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω στον rotten γιατί προηγουμένως έχει 650 εχθρούς και πεθαίνω. Ίσως ήρθε η ώρα να ανταλλάξω το ps4 με ένα switch. Και θαυμάζω αυτούς που τελείωσαν το Sekiro. Έχω πάνω από 1000 ώρες συνολικά σε όλα τα soulsborne όλα αυτά τα χρόνια. Αν νομίζεις ότι δε μου γίνονται τα μούτρα κιμάς μετά από τόσα χρόνια πολλές φορές σε συγκεκριμένα σημεία/καταστάσεις κάνεις μεγάλο λάθος, Πόσο μάλλον όταν κάνω κάποιο blind run πρώτη φορά. Για αυτό τα αγαπάμε εξάλλου, γιατί αυτά σου μένουν (αν έχεις και λίγο το μαζοχιστικό γονίδιο). Όπως η πρώτη φορά που έφαγες τον flamelurker χωρίς να τον glitchάρεις, ή που πέρασες το ledge of death στο anor londo και έφαγες Ornstein+Smough ή που έφαγες τον nameless στο DS3 ή που κατάφερες με 100000000 προσευχές να βγάλεις το ορφανό στο bloodborne ή τον saint ishin στο sekiro. Άσε που με το καιρό ξεχνάς πράματα κιόλας και έχει ακόμα πιο πολύ πλάκα όταν τη πατάς. Για παράδειγμα έπαιζα με τον emulator το OG Demons Souls και κοίταζα από περιέργεια πράγματο στο NG+ σε pure black world tedency που δε τα ήξερα.😁 Έ φαντάσου την έκπληξή μου όταν με πήγε 1 shot από full health + 40 vitality, o red phantom black knight πριν την crypt στο 1-1.😁Κανονικό delete από αυτά που σε πιάνουν απροετοίμαστο μιλάμε, και δεν ήταν καν counter hit... Το μεγαλύτερο προσόν στα περισσότερα soulsborne δεν είναι ούτε με τι ξεκινάς, ούτε τα reflexes, ούτε το "skill" γενικότερα μέχρι ενός σημείου βέβαια δε μιλάμε για god gamers. Είναι η υπομονή και η δυνατότητα να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Έτσι αποκτάς την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση και σου φαίνονται όλα πολύ πιο εύκολα μετά. Από τα boss attack patterns και counters μέχρι τι route να ακολουθήσεις στην αρχή του game για να μην παιδευτείς αργότερα που δε θα έχεις φτιάξει σοβαρό build ακόμα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από ilos 3
aggelos_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, ilos είπε Έχω πάνω από 1000 ώρες συνολικά σε όλα τα soulsborne όλα αυτά τα χρόνια. Αν νομίζεις ότι δε μου γίνονται τα μούτρα κιμάς μετά από τόσα χρόνια πολλές φορές σε συγκεκριμένα σημεία/καταστάσεις κάνεις μεγάλο λάθος, Πόσο μάλλον όταν κάνω κάποιο blind run πρώτη φορά. Για αυτό τα αγαπάμε εξάλλου, γιατί αυτά σου μένουν (αν έχεις και λίγο το μαζοχιστικό γονίδιο). Όπως η πρώτη φορά που έφαγες τον flamelurker χωρίς να τον glitchάρεις, ή που πέρασες το ledge of death στο anor londo και έφαγες Ornstein+Smough ή που έφαγες τον nameless στο DS3 ή που κατάφερες με 100000000 προσευχές να βγάλεις το ορφανό στο bloodborne ή τον saint ishin στο sekiro. Άσε που με το καιρό ξεχνάς πράματα κιόλας και έχει ακόμα πιο πολύ πλάκα όταν τη πατάς. Για παράδειγμα έπαιζα με τον emulator το OG Demons Souls και κοίταζα από περιέργεια πράγματο στο NG+ σε pure black world tedency που δε τα ήξερα.😁 Έ φαντάσου την έκπληξή μου όταν με πήγε 1 shot από full health + 40 vitality, o red phantom black knight πριν την crypt στο 1-1.😁Κανονικό delete από αυτά που σε πιάνουν απροετοίμαστο μιλάμε, και δεν ήταν καν counter hit... Το μεγαλύτερο προσόν στα περισσότερα soulsborne δεν είναι ούτε με τι ξεκινάς, ούτε τα reflexes, ούτε το "skill" γενικότερα μέχρι ενός σημείου βέβαια δε μιλάμε για god gamers. Είναι η υπομονή και η δυνατότητα να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Έτσι αποκτάς την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση και σου φαίνονται όλα πολύ πιο εύκολα μετά. Από τα boss attack patterns και counters μέχρι τι route να ακολουθήσεις στην αρχή του game για να μην παιδευτείς αργότερα που δε θα έχεις φτιάξει σοβαρό build ακόμα. Nameless και Kos ποτέ δεν κατάφερα να τα βγάλω. Μόνο με co-op. Προσπάθησα πρώτα μόνος μου καμιά εκατοστή φορές νομίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει. Κάτι τέτοια boss βλέπω ότι είναι άδικα, άνισα, δηλαδή και όλα 99 να τα έχεις, πάλι την τελευταία στιγμή θα στην φέρουν. Μιλάμε για τόσο πολύ αδικία. Τώρα βέβαια θα μου πεις τόσοι και τόσοι που τα βγάζουνε περίπατο πως το κάνουν; Δεν ξέρω. Πάντως αυτά που δείχνουν στα βίντεο τους δεν γίνονται (πχ στον Nameless 9 στις 10 θα με κάψει ο δράκος με την φωτιά όπου και αν τρεξω. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να γλυτώσω ή όταν πετάει ο Κος από μακρυά λάσπη ή δεν ξέρω τι είναι αυτό που πετάει. Πάλι ζήτημα είναι να γλυτώσω μία στις δέκα φορές). Και για να είναι τέτοιο γαμησι ο great shinobi φαντάζομαι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ο guardian ape ήταν απλά μια προειδοποίηση. Στο κάστρο της Ashina οι νιντζα δεν αντιμετωπιζονται με τίποτα. Τρομερά δύσκολο να τους νικήσω και μετά από πέντε ή έξι προσπάθειες. Απίστευτα δύσκολοι. Στο bloodborne και στα souls τα απλά mobs ήταν πάνω κάτω τα ίδια, εδώ προστίθενται άλλα πολύ πολύ πιο δύσκολα. Μαγικό παιχνίδι το Sekiro, με έχει μαγέψει, δεν χορταίνω να κολλάω με την κάθε λεπτομέρεια του αλλά η δυσκολία του μπορεί να με κάνει ψυχοπαθή.
ultrobyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αυτη ειναι η μαγεια των soulsborne! Μην το βαζετε κατω,δειτε οδηγους,ξαναπροσπαθηστε το με καθαρο μυαλο,θελει πολυ υπομονη και τακτικη σε ολα αυτα τα games. Τον saint isshin τον εβγαλα μετα απο 60 tries τουλαχιστον επισης και την τελευταια φορα οι πρωτες 3 phases ηταν damageless,ειχαν γινει μια τελεια χορογραφια οι αντιδρασεις μου. Dont give up,η ευχαριστηση και η επιβραβευση που θα νιωσετε ειναι τρομερη! Υ.Γ Ολοι βγηκαν solo καποια στιγμη αλλα Dark eater Midir μαμιεσαι.
dakangr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Νομιζω το εχω ξαναπει. Πριν το Σεκιρο, θεωρούσα οσους γουσταρουν τα παιχνιδια του μιγιαζακι μαζοχες και ανωμαλους. Μετά το Σεκιρο, τα τερμάτησα ΟΛΑ με μεγάλη όρεξη!! Οντως το θέωρω απο τα πιο δυσκολα του. Αλλά αφού τα κατάφερα εγω όντας άσχετος με το είδος, θα τα καταφέρετε και εσεις!! Τα κόλπα είναι 2: 1.Αν τρώτε πολύ ξύλο, διάλλειμα για ουισκάκι- τσιγαράκι ή βόλτα το σκυλο, για να ηρεμήσετε. 2. Εμενα με βοήθησε αφάνταστα αυτός εδώ ο κύριος : 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα