Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι οριακα να το παρατησω για κανα δυο μηνες λογω πιθηκου... πραγματικα αδυνατω να κανω το παραμικρο, μια φορα καταφερα με τρελη κωλοφαρδια να παω phase two κ με διελυσε γτ δεν μπορουσα να του ριξω μιση σπαθια..ειδα κ διαφορα guides αλλα ψαχνω λογο να μην το παρατησω εδω κ τωρα -μονο δλδ γτ εδω τοχετε περασει οι περισσοτεροι κ το παιρνω εγωιστικα κ μονο να το συνεχισω 😛 -

Οτιναναι boss, καμια λογικη κ κανενα pattern, σιγουρα το χειροτερο για μενα ως τωρα απο πλευρας δυσκολιας -κ αυτο δε το λεω σαν επαινο, εχουν κανει τα bosses στο 60% τους πραγματικα σπαστικα-

Το πρώτο phase το βγάζω σε δυο λεπτά, είναι αρκετά εύκολο, το δεύτερο θέλει υπομονή και timing. Παίξε μονο άμυνα, δεν υπάρχει λόγος για deflect, επίσης δυο hits στα μούτρα είναι stun και άμα τον βαρέσεις ξανά double stun. Στον δεύτερο απλά κανε deflect το σπαθί όταν το σηκώνει ψιλά με ένα μικρό pause, επίσης stun άμα το κανεις deflect. Επίσης από πλάτη παίζει πολύ λιγότερο terror. Αφού τον βγάλεις πάνε depths/acid pool στην σπηλιά για party :D

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το πρώτο phase το βγάζω σε δυο λεπτά, είναι αρκετά εύκολο, το δεύτερο θέλει υπομονή και timing. Παίξε μονο άμυνα, δεν υπάρχει λόγος για deflect, επίσης δυο hits στα μούτρα είναι stun και άμα τον βαρέσεις ξανά double stun. Στον δεύτερο απλά κανε deflect το σπαθί όταν το σηκώνει ψιλά με ένα μικρό pause, επίσης stun άμα το κανεις deflect. Επίσης από πλάτη παίζει πολύ λιγότερο terror. Αφού τον βγάλεις πάνε depths/acid pool στην σπηλιά για party :D

Μην τον spoil-αρεις και κυριως θες να το παρατησει τελειως το παιχνιδι???

😋😋

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψοφησε το κωλοπραμα

Firecrackers κ mortal blade κ μονο αμυνα κ απειρη υπομονη, στενο τετ α τετ α φαση κ καταλληλες στιγμες β

λιτα απεριτα κ σταρατα, καλο ψοφο ωρε @

Το boss που ευχαριστηθηκα λιγοτερα απο ολα παντως, με κουρασε πραγματικα

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2
Δημοσ.

Τέλος από μένα..Πολύ δυνατή εμπειρία..Έχει τα αρνητικά του το παιχνίδι αλλά γενικά μιλάμε για άλλο ένα έπος από την from..Όσο για το frame rate που όταν θα πήγαινα σε τελικούς αρχηγούς θα ήταν για κλάματα κτλπ κτλπ που λέγανε έχω να πω ότι το παιχνίδι τρέχει αξιοπρεπεστατα σε ps4 pro από την αρχή μέχρι το τέλος!!σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια της from τρέχει καλύτερα από όλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά με το που 

Spoiler

ξαναείδα τον πίθηκα στη σπηλιά χωρίς κεφάλι να αράζει, άρχισα κάτι για το της μάνας του και το σπίτι του και διάφορα τέτοια, έλεγε η δικιά μου ηρέμησε ηρέμησε, φώναζα κάτι ακατάληπτα εγώ για τον ανδρισμό του, τον πλακώνω μια στις γρήγορες κ φεύγει η πρώτη μπάρα -δεν πρέπει να έχω ξαναμπεί σε souls μάχη με τέτοιο personal rage 😛 -, σκάει καπάκι η γκόμενα του την αρχίζω κ αυτή ότι σεξιστική μαλακία ήξερα 😛 την πλακώνω μια γρήγορη και μετά κούτσα κούτσα τέζα στο νεύρο τον ξεπέταξα με την πρώτη...

μετά μου είπε η δικιά μου ότι δε θέλει να ξαναπαίξω παιχνίδι από αυτή την εταιρεία -την έχει μάθει πια μετά τα souls και ειδικά το bloodborne- και θα πάθω τίποτα, λέω και γώ ότι ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ και τέλος, το σκ πάλι Sekiro γιατί θα χωρίσω στο τέλος.-

Επεξ/σία από snake_plissken2112
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε NG+ δεν μπορουσα να ξεφορτωθώ τη γκομενα του για κάποιο λόγο, ειχε παραπανω posture/vitality και επισης συνεργαζοταν τελεια να με κανουν gang ενω στο πρωτο playthrough καθοταν μακρια, ηταν το πρωτο boss που ενω περασα σχετικα ανετα στο πρωτο run αλλα εφαγα αρκετο ξυλο σε NG+

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παει και ο

Spoiler

owl.Ωραια μαχη δεν μπορω να πω.Τον εβγαλα μετα απο κανα 15αρι προσπαθιες.Μετα απο λιγο ελεγχα πραγματικα την μαχη οποτε ηταν θεμα χρονου.Αυτο που με πορωσε ομως ηταν η μουσικη κατα την διαρκεια της 2ης φασης.

Για μενα μεχρι στιγμης η χειροτερη μαχη ειναι με τον corrupted monk.Ενιωθα οτι δεν ελεγχα καθολου την μαχη και την κερδισα τελειως κατα τυχη.

Και με διαφορα η καλυτερη μαχη ηταν με τον genichiro.Ειδικα τα 2 πρωτα phase του.Τα ειχα μαθει νερακι και ηταν πραγματικα σαν χορογραφια.Σκετη απολαυση.Κριμα που δεν εχω καποιο save να τον πολεμαω καθε τοσο.

Το βραδυ θα συνεχισω το ταξιδι.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
Δημοσ.

Το ειχα γραψει και σε παλιοτετο post αλλα δεν γινεται να  μην το ξαναναφερω.Συγχαρητηρια στην from software που καταφερε και εβγαλε ενα φοβερο παιχνιδι με μια τοσο ελλατωματικη-απαραδεκτη καμερα.Θελει μεγαλη προσπαθεια στις μερες μας να καταφερεις να εχει το παιχνιδι σου τοσο κακη καμερα.

Ααα και ο monk με διαφορα ο χειροτερος-σπαστικος αρχηγος του παιχνιδιου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Παίδες με το κονφετί κάνω έξτρα damage και σε κανονικούς εχθρούς??? (πέραν των άλλων) 

Yap. ;)

36 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Το ειχα γραψει και σε παλιοτετο post αλλα δεν γινεται να  μην το ξαναναφερω.Συγχαρητηρια στην from software που καταφερε και εβγαλε ενα φοβερο παιχνιδι με μια τοσο ελλατωματικη-απαραδεκτη καμερα.Θελει μεγαλη προσπαθεια στις μερες μας να καταφερεις να εχει το παιχνιδι σου τοσο κακη καμερα.

Ααα και ο monk με διαφορα ο χειροτερος-σπαστικος αρχηγος του παιχνιδιου

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την camera πάντως, μονο στον ninja στο πηγάδι είχα λίγο θέμα. Όσο για τον Monk είναι στον player, εγώ τον έβγαλα στο δεύτερο try άμα θυμάμαι καλά.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Yap. ;)

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την camera πάντως, μονο στον ninja στο πηγάδι είχα λίγο θέμα. Όσο για τον Monk είναι στον player, εγώ τον έβγαλα στο δεύτερο try άμα θυμάμαι καλά.

Tον εβγαλα τον monk μωρε αλλα εννοω οτι δεν ευχαριστιομουν την μαχη.Δεν μου αρεσε καθολου.Αυτη μαζι με τον ταυρο οι πιο αδιαφορες μαχες.

Οσο για την καμερα εισαι αρκετα τυχερος ή πολυ ανεκτικος 😀 .Γιατι η καμερα ειναι αντικειμενικα παρα πολυ κακη ωρες ωρες.

Τωρα ενω εχω προχωρησει το main story σκεφτομαι οτι μαλλον ηρθε η ωρα να αποτελειωσω τους headless.Πολεμησα με εναν μονο,εχασα βεβαια αλλα δεν μου φανηκε ιδιαιτερα δυσκολος.Τωρα ειδικα που μπορω να παιρνω και confetti λογικα αυτο θα κανω το βραδυ.

Δημοσ.

το τελείωσα και εγώ μετά από μεγάλο χτικιό με το final boss

προσωπικά το βάζω πολύ πιο κάτω από Dark souls,Demons και φυσικά Bloodborne...όσο και αν με ξετρελαίνει το japanese setting και γενικά το art του παιχνιδιού απλά δεν...περίμενα πως και πως να τελειώσει και φυσικά ούτε καν ενδιαφέρον για NG+

πολύ έξυπνο και εντυπωσιακό το σύστημα με το posture damage, το deflect κτλ αλλά πέρα από τα αρχικά mobakia όπου χρειαζόταν απαραίτητα, μετά τα πρώτα upgrades οκτώ στους δέκα εχθρούς ήταν RB spam και Deathblow (με ταυτόχρονο heal)...φυσικά ψόφος από απλούς εχθρούς μετά την μέση του παιχνιδιού ούτε καν...καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της FROM που ανά πάσα στιγμή σε τέντωνε για πλάκα ένα random mob...βάλε και την επιλογή του ressurection που απλά συγχωρούσε κάποιο λάθος σου, το game μεταξύ των bosses ήταν walk in the park...το άλλο δε που αν έπεφτες σε κανά βάραθρο σε έβγαζε πάλι πίσω,wtf seriously

τελείωσα το game με 21 skills καβάτζα αφού όλα, πέρα από ελάχιστα, είναι useless στα bosses και φυσικά στα mobakia αφού όπως είπα πιο πάνω ----> RB spam...τα δε prosthetics πέρα από τα "σκορδάκια" που λειτουργούν σε αρκετές περιπτώσεις και το dagger με το poison που είναι ενδιαφέρον, παντελώς άχρηστα

το μεγαλύτερο μείον για μένα όμως είναι η έλλειψη builds στο παιχνίδι που οδηγεί στην έλλειψη ενδιαφέροντος για NG+...σε όλα τα souls παιχνίδια καπάκι ξεκινούσα NG+ και μετά NG++ για να δοκιμάσω διαφορετική προσέγγιση σε setups kai builds αφού άλλαζε όλο το gameplay, να ασχοληθώ με invasions,arena,co-op κτλ...εδώ από την στιγμή που βγάζεις εντελώς το online feature, οφείλεις να βάλεις μεγαλύτερο depth στο character customization...για τα unstable fps και την κάμερα δεν θα σχολιάσω κάτι αφού ξέρουμε ότι δυστυχώς η FROM στον τεχνικό τομέα δεν το έχει

δεν είναι άσχημο σαν παιχνίδι γενικά (σίγουρα όχι για 90-91 που έχει στο metacritic), αλλά έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη με τις προηγούμενες παιχνιδάρες, το Sekiro μένει πολύ πίσω...δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να το βάλει πιο πάνω από κάποιον προηγούμενο τίτλο της

και κάποια παρατήρηση...όταν θες να κάνεις δύσκολο ένα παιχνίδι το κάνεις "έξυπνα" όπως το έκανε στους προηγούμενους τίτλους της, όπου έτρεμες να μπεις σε κάποιο room φοβούμενος τι θα έχει μέσα ή προχωρώντας προσεκτικά σε στενά μονομάτια και γέφυρες με τον φόβο μην πέσεις και όχι βάζοντας στα bosses 100 HP bars

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...