snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Corrupted monk my ass, 5 tries κ ψοφος ρε @ που γελας κιολας 😛 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από snake_plissken2112
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε Corrupted monk my ass, 5 tries κ ψοφος ρε @ που γελας κιολας 😛 Και μενα μου εσπαγε τα νευρα αλλα την εβγαλα τελικα.Θα σε spoilαρω τουλαχιστον δεν εχει 2η φαση.Υπομονη και θα βγει. Εβγαλα και την αλλη που λες που εκλαιγε.Μου αρεσε περισσοτερο σαν μαζη απο το monk. Εκανα εξερευνηση μετα και τωρα ειμαι στο καστρο. Ωπα ξεκιναει η ταινια....
snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Και μενα μου εσπαγε τα νευρα αλλα την εβγαλα τελικα.Θα σε spoilαρω τουλαχιστον δεν εχει 2η φαση.Υπομονη και θα βγει. Εβγαλα και την αλλη που λες που εκλαιγε.Μου αρεσε περισσοτερο σαν μαζη απο το monk. Εκανα εξερευνηση μετα και τωρα ειμαι στο καστρο. Ωπα ξεκιναει η ταινια.... Spoiler Attacks κ deflect μετα μονο με mortal blade κ καπου στη μεση αρχισα να σπαω φασολια κ ο monk εφυγε χωρις να τον καταλαβω σχεδον!! Τωρα σειρα ο Κονγκ, στο τσακ με τρωει στο φιναλε, δε μπορω με τιποτα να θυμηθω το patern του, παντελως ζωο 😛 κ η κλαιουσα εφυγε κ αυτη, τρομερη μαχη οντως!
di maria kun Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Παίδες για τον owl 2. Πως βρίσκω αυτή την αναθεματισμνεη καμπάνα? Είδα κάτι οδηγούς αλλά δέν έβγαλαν άκρη.
ADHD Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, di maria kun είπε Παίδες για τον owl 2. Πως βρίσκω αυτή την αναθεματισμνεη καμπάνα? Είδα κάτι οδηγούς αλλά δέν έβγαλαν άκρη. http://www.powerpyx.com/sekiro-shadows-die-twice-how-to-get-all-endings/ Πας για το purification ending, είναι πολύ ξεκάθαρα τα βήματα.
costacurta Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Zabimaru δουλεύει κάνεις? Αξίζει? Είμαι πριν το τέλος το ξέχασα κιόλας κατά λάθος το θυμήθηκα. Να πειραματιστώ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, costacurta είπε Zabimaru δουλεύει κάνεις? Αξίζει? Είμαι πριν το τέλος το ξέχασα κιόλας κατά λάθος το θυμήθηκα. Να πειραματιστώ? Στις 6/4/2019 στις 10:09 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Προσωπικά έπαιξα πολύ με το poison blade The best imho.
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 το έχω χρησιμοποιήσει λίγο και πχ στον snake eyes έκανε καλή ζημιά..δεν το έχω γενικά μάθει όμως τόσο καλά αν και θα αξίζει πολύ περισσότερο υποθέτω Κατά τα άλλα, έχοντας προχωρήσει αρκετά νομίζω overall ότι το παιχνίδι είναι στο κομμάτι που δεν αφορά bosses και Mini bosses πιο εύκολο από τα Souls, ειδικά αν ανέβεις levels και δυναμώσεις/αποκτήσεις διάφορα skills... δύσκολα πλέον να χάσω σε encounters με casuals, ακόμα και με πιο σκληρούς αντιπάλους όπως πχ τους ninja-something στον Ναό με την διπλή λεπίδα και τις κωλοτούμπες 😛 Αλλά στα Mini-bosses και bosses το πηδήξανε 😛 , έχει μερικά που σε σκίζουν δίχως αύριο και με έχουν κάνει να πεθυμήσω παλιά καλά soulborne bosses... είναι η ταχύτητα, είναι δυστυχώς η κακή κάμερα, είναι ότι η συχνότητα των επιθέσεων δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα, είναι η πολυπλοκότητα κάποιων κινήσεων, είναι πολλά! κατά τα άλλα, νομίζω ότι το χωριό κοντά στην O'rin και το μετά, είναι το αγαπημένο μου μέρος στο Sekiro, βγάζει και μια darksouls-ίλα τρομερή + αυτό το τρομακτικό και παράλληλα άρρωστο των νοσηρών Ιαπωνέζικων μύθων
di maria kun Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε πιο εύκολο από τα Souls αν δεν τελειωσες μεχρι και τι τελευταιο μπος μην ανοιγεσαιιιι....🤗
ultralisk Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) λέει στο κομάτι που δεν αφορά mini bosses και Bosses σε αυτό συμφωνώ...πέρα από την αρχή του παιχνιδιού, τα random mobs δεν είναι κάτι σπουδαίο αφού ζήτημα να ψόφησα 2-3 φορές μετά το πρώτο upgrade hp/attack τα bosses από την άλλη... χτες έφτασα στο τελευταίο boss και μπορώ να πω ότι με έχει πιάσει ήδη απελπισία Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από ultralisk
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Το τελευταίο boss υπάρχει απλά για να test ότι έχεις μάθει...προσωπικά άμα δεν ήμουν τόσο πεισματάρης θα το παρατούσα και θα έβαζα να δω τον τερματισμό στο yt.
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το τελευταίο boss υπάρχει απλά για να test ότι έχεις μάθει...προσωπικά άμα δεν ήμουν τόσο πεισματάρης θα το παρατούσα και θα έβαζα να δω τον τερματισμό στο yt. για μεγαλο κουμπουρα με κοβω...και οσο βλεπω οτι εχει αλλες 2 ζωες, κλαιω....Το πηγαινω λιγο λιγο καθε μερα οσο αντεχουν τα νευρα μου....
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι οριακα να το παρατησω για κανα δυο μηνες λογω πιθηκου... πραγματικα αδυνατω να κανω το παραμικρο, μια φορα καταφερα με τρελη κωλοφαρδια να παω phase two κ με διελυσε γτ δεν μπορουσα να του ριξω μιση σπαθια..ειδα κ διαφορα guides αλλα ψαχνω λογο να μην το παρατησω εδω κ τωρα -μονο δλδ γτ εδω τοχετε περασει οι περισσοτεροι κ το παιρνω εγωιστικα κ μονο να το συνεχισω 😛 - Οτιναναι boss, καμια λογικη κ κανενα pattern, σιγουρα το χειροτερο για μενα ως τωρα απο πλευρας δυσκολιας -κ αυτο δε το λεω σαν επαινο, εχουν κανει τα bosses στο 60% τους πραγματικα σπαστικα- Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από snake_plissken2112
Alastor192 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ο πιθηκος ειναι απτα αγαπημενα μου fights,αν και ηταν το πιο ευκολο για μενα σε σχεση με τα υπολοιπα(πλην των gimmick bosses)
dekulinkgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι οριακα να το παρατησω για κανα δυο μηνες λογω πιθηκου... πραγματικα αδυνατω να κανω το παραμικρο, μια φορα καταφερα με τρελη κωλοφαρδια να παω phase two κ με διελυσε γτ δεν μπορουσα να του ριξω μιση σπαθια..ειδα κ διαφορα guides αλλα ψαχνω λογο να μην το παρατησω εδω κ τωρα -μονο δλδ γτ εδω τοχετε περασει οι περισσοτεροι κ το παιρνω εγωιστικα κ μονο να το συνεχισω 😛 - Οτιναναι boss, καμια λογικη κ κανενα pattern, σιγουρα το χειροτερο για μενα ως τωρα απο πλευρας δυσκολιας -κ αυτο δε το λεω σαν επαινο, εχουν κανει τα bosses στο 60% τους πραγματικα σπαστικα- Κοιτα εγω στο 2ο phase κυριως ετρεχα συνεχεια.Δεν τον πλησιαζα καθολου.Οταν εκανε κυριολεκτικα βουτια για να με πετυχει πηδαγα απο πανω του και του εριχνα 2-3 χτυπηματα το πολυ.Μην μενεις πολυ κοντα του λογω terror.Αλλη φαση που περιμενα ηταν οταν πηδαγε προς τα πανω και επεφτε κατω κανοντας swipe.Ημουν σχετικα μακρυα του και λιγο πριν προσγειωθει ετρεχα προς το μερος του και παλι πετυχαινα χτυπηματα. Σε ολες τις υπολοιπες κινησεις απλα μακρυα και αγαπημενοι.Μου πηρε ωρα βεβαια να τον βγαλω αλλα βγαινει σχετικα ευκολα. Αλλα θα σε στεναχωρησω αν σε δυσκολευει τοσο αυτος δεν θες να ξερεις τι σε περιμενει μετα.......😮 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από dekulinkgr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα