snake_plissken2112 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Παει ο ΦΛΩΡΟΣ με την μια με το που ηρθα απο δουλεια Επικη μαχαρα, worth every penny... και εκει που εκανα διαφορα, προχωρουσα, νεα σημεια κτλ, σκαω forbidden valley σε μια μεγαλη ρηχη λιμνουλα με εν...WHAT THE ACTUAL FUCK! ! !
dekulinkgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Παει ο ΦΛΩΡΟΣ με την μια με το που ηρθα απο δουλεια Επικη μαχαρα, worth every penny... και εκει που εκανα διαφορα, προχωρουσα, νεα σημεια κτλ, σκαω forbidden valley σε μια μεγαλη ρηχη λιμνουλα με εν...WHAT THE ACTUAL FUCK! ! ! Μολις εβγαλα αυτον που λες στην λιμνουλα.Πολυ πιο ευκολη μαχη απο genchiro αλλα και πολυ πιο βαρετη αντιστοιχα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, costacurta είπε Παίδες ποια όπλα χρησιμοποιείται πιο συχνά?? Νιώθω μόνο του κουναι με βοηθάει ίσως καθ το firecracker σε κάποιους εχθρους. (εξαιρώ τη φωτιά καθ το τσεκούρι που πάει συγκεκριμένα) Όλα έχουν την χρήση τους buddy. Ρωτάς για πιο να κανεις upgrade η έτσι απλά? Προσωπικά έπαιξα πολύ με το poison blade αλλα συνήθως προτιμώ να κρατήσω emblems για power moves. 1
costacurta Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όλα έχουν την χρήση τους buddy. Ρωτάς για πιο να κανεις upgrade η έτσι απλά? Προσωπικά έπαιξα πολύ με το poison blade αλλα συνήθως προτιμώ να κρατήσω emblems για power moves. Ναι και γω σιγά σιγά βρήκα το στυλ που μου ταιριάζει και με τα υπόλοιπα δεν θα ασχοληθω τουλάχιστον προς το παρόν θα κάνω upgrade aυτα που χρησιμοποιώ κυρίως. Κάτι άλλο που δεν πολυκατάλαβα. Υπάρχουν στο παιχνίδι items που είναι reusable μετά από rest?? Δηλ που να τα χρησιμοποιώ μια φορά μετά να απενεργοποιειται και έπειτα από rest να μπορώ να το ξανακάνω μια φορά και ξανα. (έτσι δεν εννοώ φυσικά ότι έχω στο held και storage)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, costacurta είπε Υπάρχουν στο παιχνίδι items που είναι reusable μετά από rest?? Ναι, άμα εννοείς αυτά που παίρνεις από Headless η αγοράζεις από το ψάρι.
costacurta Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι, άμα εννοείς αυτά που παίρνεις από Headless η αγοράζεις από το ψάρι. Αυτα ναι. Άρα έτσι λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός ε, δεν είναι μια και τέλος. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, costacurta είπε Αυτα ναι. Άρα έτσι λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός ε, δεν είναι μια και τέλος. Yap, ειδικά το terror είναι αρκετά χρήσιμο, τώρα από ποιον το παίρνεις θα σε γελάσω. Απλά άμα θυμάμαι καλά δεν κάνουν το ίδιο ακριβώς με τα non-reusable, νομίζω σου δίνουν resistance αλλα δεν σου κάνουν heal το ήδη υπάρχον?! Δεν θυμάμαι καλά, θα το δεις. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Αυτος ο corrupted monk δεν παλευεται...... Δηλαδη posture damage δεν του κανεις σχεδον καθολου οσο και να τον χτυπας και με 1-2 χτυπηματα αυτος σε ξεσκιζει. Δεν θελω καν να σκεφτομαι πως θα ειναι η 2η φαση.Εδω δυσκολευομαι παρα πολυ στην 1η φαση.
snake_plissken2112 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Εφαγα με τρελα πουστικο τροπο τον πιστολα #2 στη σπηλια Spoiler Εκει που εβριζα μου λεει η δικια μου «μα τι ειναι αυτη η γλιτσα». Της κανω λιμνη μ δηλητηριο κ μεσα στην αφελεια της μου λεει γιατι δεν τον πετας μεσα... κ του σκαω ενα πισοπλατο deathblow κ μετα απομακρυνομαι απεναντι στο λοφο με την ομπρελα κ αναμενω... ο τυπος πλησιαζει, μπαινει λιμνη κ μετα απο λιγο τον πιανει το poison! Ε τον αφησα μεχρι να του παει στο μινιμουμ το health κ τον εφαγα με ενα hit 😛 So far, headless + το αλλο το δεμονιο στα εγκατα + πιστολερο #1 + γοριλας, αδυνατω να τους ριξω πανω απο 2 σπαθιες... μονο τον headless εφτασα στο τσακ αλλα μεσα στο πανικο μου εμπλεξα τα κουμπια κ τον ηπια... τωρα ομως εχω πεισμωσει, αν εχει φτασει κανεις, με την O rin of the Water, αρρωστο mini boss σε αρρωστο σκηνικο γοριλας παντως θα αργησει, με εφτασε στα ορια κ αυτος
metallica 13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι στον τελευταίο και πραγματικά τα χω βρει σκούρα τα πράγματα..το καλό είναι το με τις ώρες βλέπω μια ελάχιστη βελτίωση στον τρόπο που παίζω Αλλά και πάλι μιλάμε για εξαιρετικά δύσκολο boss..Πριν από αυτό έφαγα Τον hatred demon που βγάλε και αυτός την ψυχή μέχρι να τον κερδίσω..Δεν ξέρω νομίζω ότι γενικά σαν παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αλλά σε κάποια boss το πήγανε σε άλλο level δυσκολίας..Πρέπει να καταλάβουν εκεί στην from ότι εκτός από διάθεση υπομονή και επιμονή που μπορεί να δείξει ένας παίχτης υπάρχει Και ένα όριο στον καθένα και ένα ταβάνι στις δυνατότητες του..Είναι το μοναδικό παιχνίδι που βλέπω την from να απαιτεί από τον Κάθε παίχτη συγκεκριμένο επίπεδο ικανοτήτων χωρίς όμως να δίνει μια εναλλακτική λύση σε κάποιον που ίσως απλά δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τς επίπεδα..με έχει ενοχλήσει λίγο αυτό γιατί παρόλο που είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μου Έχουν απορροφήσει τόσο πολύ ενέργεια τα τελευταία boss Στο να μάθω τα πάντα τέλεια,που σχεδόν Έχω ξεχάσει τι έχω παίξει και τι έχω δει μεσα στο παιχνίδι! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από metallica 13
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) το παιχνιδι ειναι γεματο headless, δεν ασχοληθηκα με κανεναν τους...το ιδιο και με τους δυο schichimen. για το γοριλα στρακαστρουκες και εγω στον ishin ειμαι, το genichiro τον τρωω ευκολα, αλλα τον αλλον δεν ξερω τι πρεπει να κανω...Τεσπα ακομα μαθαινω τις κινησεις του, αλλα εχει πολλες...θα παρει χρονο η μλκια, δεν το πιεζω και πολυ... o hatred demon που ειναι? μαλλον μου ξεφυγε... οπως και να χει, αυτη η ικανοποιηση μολις βγαλεις εναν αρχηγο, δεν μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο παιχνιδι...Εγω για αυτο αγαπαω τα παιχνιδια της from software....Τον gwyn στο dark souls πχ δεν θυμαμαι ποσσο καιρο τον παλευα... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από xavier
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Demon είναι στα outskirts μετά το Ogre. Ο τελευταίος δεν είναι δύσκολος απλά κάναν μαλακια που βάλαν τόσα hp bars χωρίς την δυνατότητα για stealth όπως στον Monk που και αυτός είχε 3 bars. Οι Headless είναι εύκολοι με το που καταλάβεις τι παίζει ώστε να διαλύεις το fog και να του κόβεις το ass backstab. Για τον Corrupted Monk χρησιμοποίησε τα green seeds που κάνουν dispel και λογικά έχεις άπειρα Η Orin επίσης γίνετε τρελό cheese στην γέφυρα αλλα άμα θες τελείως legit kill τότε spam deflect και jump kick, το posture τις είναι αστείο Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
metallica 13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ο Demon είναι στα outskirts μετά το Ogre. Ο τελευταίος δεν είναι δύσκολος απλά κάναν μαλακια που βάλαν τόσα hp bars χωρίς την δυνατότητα για stealth όπως στον Monk που και αυτός είχε 3 bars. Οι Headless είναι εύκολοι με το που καταλάβεις τι παίζει ώστε να διαλύεις το fog και να του κόβεις το ass backstab. Για τον Corrupted Monk χρησιμοποίησε τα green seeds που κάνουν dispel και λογικά έχεις άπειρα Η Orin επίσης γίνετε τρελό cheese στην γέφυρα αλλα άμα θες τελείως legit kill τότε spam deflect και jump kick, το posture τις είναι αστείο Δεν σε δυσκόλεψε ο τελευταίος?έχεις κάποιο τιπ για την δεύτερη φάση του?με το δόρυ λέω!!Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι κοντά η να φεύγω μακριά!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω έχω κάνει παρόμοιο post στο άλλο thread. Βασικά θέλει full aggressive και deflect όσο έχει σπαθί και evade δεξιά, στο δεύτερο form μπορείς να το κολλήσεις και να μην τραβήξει spear, εάν δεν τότε πας defensive και αφήνεις αυτόν να έρχεται, 1-2 hit max και άμυνα, αφού ρήξεις το hp πας για deflect και συνεχίζεις με 1-2 hits max. Στο τρίτο form εγώ προσωπικά πήγα ninja sprint tactic και απλά περίμενα τους κεραυνούς που με τα hits που του περνάς όσο είναι stunned είναι το 1/4 του hp του, rinse and repeat Ελπίζω να βοήθησα κάπως. p.s. Κουραστικός όχι δύσκολος γιατί πρέπει να μάθεις 4 διαφορετικά movesets, άμα ήταν χωρισμένη η μάχη στα δυο θα ήταν όσο δύσκολο έπρεπε χωρίς κούραση. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα