Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK, βασικά μην κανεις heal, δεν σου δίνει χρόνο, προσπάθησε να ξεκινήσεις με full hp. Ξεκινάει πάντα με thrust οποτε κανε counter και περνα μερικά hits, συνέχισε aggressive άμυνες και hits  μέχρι να φύγει μακριά και ετοιμάσου για thrust or swipe counter.  Aμα πιάσεις κεραυνό (jump R1) rush για μερικά free hits. Φυσικά άμα έχεις firecrackers cheese him ώστε να chip το hp του για να μην πέφτει γρήγορα το posture του. Που να δεις τον τελευταίο :D

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα ο genishiro μου φάνηκε σχετικά βατός?νομίζω ότι αν τον παίξεις βασισμένος στην φιλοσοφία του παιχνίδιου Δηλαδή να παίζεις επίθετη άμυνα Τον βγάζεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο!για την τρίτη φάση Όταν σηκώνεται να ρίξει τους κεραυνούς μείνετε κοντά του από κάτω του!δεν θέλει απόσταση θέλει συνέχεια να είσαι επιθετικός και κοντά!!πιο πολύ με δυσκόλεψε ο guardian ape η Όπως λέγεται τέλος πάντων!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, katman2000 είπε

τελικα καλο το game?

αμα παιζεις dark souls,bloodborne κτλ ειναι καλο. Αν δεν σου αρεσουν εκεινα, για τους ιδιους λογους δεν θα σου αρεσει και αυτο...Απλα το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο και για αυτους που παιζαν τα προηγουμενα παιχνιδια, τουλαχιστον μεχρι να συνηθισουν το νεο συστημα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Πριν λιγο εβγαλα την madame butterfly.Ενταξει το ολο σκηνικο πραγματικα μου θυμισε λες και εβλεπα ταινια martial arts.Απλα απιστευτο.Τωρα μενει να καταφερω τον genchiro.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

genichiro έπιασα λίγο χτες κατά τις 12, πριν την πέσω έτσι για την φάση (αφού είχα υποστεί 2 ώρες masterchef + ανάλυση μετά από τους διάφορους μέχρι να φύγουν από το σπίτι μου και να με αφήσουν στην ησυχία μου 😛 )και τον έφτασα στις 4 φορές που παίξαμε τις 3 στο final stage με το posture του 99,9% γεμάτο... και έχασα

στην τρίτη φορά έφυγε και το joypad μαζί με διάφορα για την μητέρα του και και τώρα είμαι με -1 joypad =/

Spoiler

ΓΑΜΩ

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Sad 3
Δημοσ.

double post ελπίδας όμως,  να πω ότι στην phase 3 τον έφτασα κάθε φορά στα 3 με 5 λεπτά μάχης, με full health + το ressurection άθικτο, οπότε μην απελπιστεί κανείς, ΓΙΝΕΤΑΙ 🤗

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

double post ελπίδας όμως,  να πω ότι στην phase 3 τον έφτασα κάθε φορά στα 3 με 5 λεπτά μάχης, με full health + το ressurection άθικτο, οπότε μην απελπιστεί κανείς, ΓΙΝΕΤΑΙ 🤗

Που να δεις τι σου ρχεται παρακάτω!!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Genichiro οπως ειχα πει ειναι καλο skill check (ειδικα αν τον βγαλεις χωρις firecrackers κλπ) για αυτο ειναι και απο τις καλύτερες μαχες στο παιχνιδι, αν δεν εχεις πιάσει το combat system απλα ..δεν σε αυτα που ερχονται μετα. :P 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

Μετα απο συνολικα κανα 5ωρο τον εβγαλα.Οι 2 πρωτες φασεις τις ειχα μαθει νερακι και ηταν λες και χορευαμε,απλα απολαυση πραγματικα.Η 3η φαση δεν ειναι τοσο δυσκολη παντως απλα ειναι το κωλοlighting που κανει.Υπομονη ομως θα βγει

Εγω δυστηχως ομως αντι να λιωσω το παιχνιδι θα παω για δουλεια......😕

• Like 1
Δημοσ.

καλά και εγώ πλέον ούτε firecrackers oύτε shadowrun, pure ξύλο και deflect... το lightning στο φινάλε χτες πχ δεν με βρήκε ούτε μια φορά, κατάλαβα το κόλπο πια και το αποφεύγω. Θα μου άρεσε βέβαια να το κάνω deflect στα μούτρα του αλλά ίσως το δοκιμάσω σήμερα αργότερα!

το deflect πάντως το έχω ξεσκίσει, πίνω άντε 2 κούπες Max από το ξύδι μου, ίσα ίσα για να έχω full health στον final phase, δεν με αγγίζει καν πλέον και ναι είναι πραγματικά σαν χορός, πολύ εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα... ακόμα και η δικιά μου που απεχθάνεται να με βλέπει να παίζω, μένει και χαζεύει όταν παίζω αυτόν ή την μανδάμ πεταλούδα νωρίτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες ποια όπλα χρησιμοποιείται πιο συχνά?? Νιώθω μόνο του κουναι με βοηθάει ίσως καθ το firecracker σε κάποιους εχθρους. (εξαιρώ τη φωτιά καθ το τσεκούρι που πάει συγκεκριμένα) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...