Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας πλεον ασχοληθει περισσοτερο με το παιχνιδι και ακουγοντας τις συμβουλες των παιδιων εδω μεσα εχω να πω οτι αρχιζω σιγα σιγα να ξεμαθαινω το soulsborne που εχει ποτισει μεσα μου και να αρχιζω να παιζω σωστα το παιχνιδι.Εκει που τα minibosses με τσακιζανε στο ξυλο πλεον μετα απο 5-6 προσπαθιες τους κερδιζω.Eρωτηση προς τους πιο προχωρημενους ποια skills αξιζουν να ξεκλειδωσουμε πρωτα?Γκλυκοκοιταζω πολυ αυτο που σου δινει επιπλεον ζωη με καθε deathstrike αλλα βαριεμαι να φαρμαρω για να παρω 5 skill points.

Τωρα εγω να πω συγχαρητηρια στην from software που εν ετη 2019 καταφερε και εβγαλε ενα τοσο καλο παιχιδι με μια τοση προβληματικη-τραγικη καμερα!!!!!!!!!!!!!!!Μιλαμε δεν υπαρχει αυτο.Η καμερα ξαφνικα να γυριζει μονη της και να προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται αλλα πλεον σε εχουν ηδη σκοτωσει.Να χανεται το auto lock γιατι ετσι.Τρανο παραδειγμα ειναι ο purple ninja κατω στο πηγαδι που εχει αναφερει και ο snake_plissken που σε τοσο κλειστο χωρο και με τοσο gtp καμερα δεν παλευεται καθολου.

Ενα αλλο που με ενοχλει ειναι που για να πολεμησει παλι καποια minibosses πρεπει να σκοτωσεις καθε φορα καποιους απλους στρατιωτες που ειναι γυρω τους

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Κοίταξε, αν είχες βγάλει πολλαπλές φορές όλα τα DS με σταθερό 60αρι frame rate, μιλάμε για εκατοντάδες ώρες, και μετά έβλεπες το slideshow του Bloodborne και δεν σε χαλούσε μπράβο σου. 

Αφιέρωσα πάνω από 30 ώρες μέχρι να πω ότι δεν μπορώ να απολαύσω το game λόγω του performance του. 

Δεν είμαστε χθεσινοι, ούτε στο φόρουμ ούτε στο gaming, ο χρόνος μας πλέον είναι πολύ περιορισμένος για να προσπαθούμε να κάνουμε να μας αρέσει ένα game που για τον Α ή Β λόγο δεν μας αρέσει. Έχει ένα σκασμό παιχνίδια εκεί έξω να δούμε.

Δεν αμφιβάλλω ότι τό παιχνίδι είναι έπος. Ας το έκαναν να τρέχει σωστά. 

Δεν ήξερα ότι έχεις ασχοληθεί τόσες ώρες!Νόμιζα ότι το παρατήσες με το που το είδες να τρέχει στα 30!Όπως και να έχει τουλάχιστον συμφωνούμε ότι Είναι παιχνιδαρα!!Στα του sekiro!θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός σε ένα τόσο fast paced παιχνίδι που απαιτεί από σένα να είσαι επιθετικός η καλύτερη να παίζεις επιθετική άμυνα,να κανείς δέκα ώρες να πάρεις ενέργεια η sugar κτλπ!!έλεος ρε from δέκα ώρες να σηκώσει το μπουκαλακι...

• Like 1
Δημοσ.

Metallica και εγώ το παράτησα περιμένοντας κάποτε να το παίξω σε μια remaster έκδοση σωστά.Το παιχνίδι το θεωρώ έπος αλλά δε μπορούσα να το απολαύσω έτσι τρισαθλια που έτρεχε.Το performance του ήταν άθλιο, ειδικά για ένα είδος παιχνιδιού που το framerate πρέπει να βρίσκεται σε τοπ επίπεδα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Metallica και εγώ το παράτησα περιμένοντας κάποτε να το παίξω σε μια remaster έκδοση σωστά.Το παιχνίδι το θεωρώ έπος αλλά δε μπορούσα να το απολαύσω έτσι τρισαθλια που έτρεχε.Το performance του ήταν άθλιο, ειδικά για ένα είδος παιχνιδιού που το framerate πρέπει να βρίσκεται σε τοπ επίπεδα.

Μια 1060/580 και ένα οποιοδήποτε σύγχρονο cpu το τρέχει 1080p/60 άνετα max settings πάντως.🤩

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ilos είπε

Μια 1060/580 και ένα οποιοδήποτε σύγχρονο cpu το τρέχει 1080p/60 άνετα max settings πάντως.🤩

Για το Bloodborne μιλούσαμε φίλε μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε

Για το Bloodborne μιλούσαμε φίλε μου.

Ουπς sorry.😎

Πάντως και το BB με το boost σε ps4pro έχει μια μικρή διαφορά, δε πέφτει κάτω από τα 30 σε σημεία που πέφτει το απλό.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

Για πλάκα με την 580 1080/max κολλημένα 60fr μου φτάνει μέχρι 50 βαθμούς θερμοκρασία μόνο. 

Απλά να πω την αλήθεια μου προερχόμενος από την resi 7 μηχανή στα πρόσφατα resident evil 2 Remake και devil may cry 5 τα γραφικά είναι αρκετά κατώτερα. Το παιχνίδι βέβαια είναι ότι περίμενα και πολύ καλύτερο. 

Δημοσ.

Τι να πω εγώ πάντως μια χαρά άνετα παίζω στο ps4 pro το sekiro, είτε εχετε συνηθίσει τόσο πολύ τα κολλημένα 60αρια στο pc, η εγώ έχω συνηθίσει τα 30αρια και μου φαίνεται μια χαρά.

Πέρα από την κάμερα το παιχνίδι παίζεται άνετα κατ εμε και η κίνηση μου φαίνεται αρκετά ομαλή δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

κάνα τιπ για την

Spoiler

face 3 του Genichiro? Πλέον μετά από 3-4 ώρες σερί, μπορώ να φτάσω στην τρίτη του φάση με ressurection καβάτζα + 4-5 μπουκαλάκια + 3 pelts, αλλά με σκίζει σε δευτερόλεπτα... η μαλακία είναι ότι κάνω αρκετή ώρα να τον φάω στις 2 πρώτες του φάσεις και μετά δεν έχω κουράγιο να κάτσω να μελετήσω την τρίτη φάση... βσκ με τους κεραυνούς τi κάνετε? είδα διάφορα στο youtube αλλά δεν έχω προλάβει να τα εφαρμόσω ακόμα πχ άλμα και attack που υποτίθεται του γυρίζει πίσω τον κεραυνό... να πω οκ την φουνταριστή του επίθεση την κάνω block, τον παίζω κ επιθετικά αρκετά αλλά μόλις γυρίσει σπαθί ή βγάλει τόξο, έχω σχεδόν πεθάνει, νιώθω ανήμπορος 😛

μου έχει σπάσει τα νεύρα 😛 είμαι 2 βδομάδες σε αυτόν κολλημένος...κάνω παράλληλα ότι side έχει τριγύρω + εξερεύνηση, νομίζω έχω τερματίσει τον κόσμο so far και δεν μπορώ να προχωρήσω εξαιτίας αυτού του μαλάκα :P

Δημοσ.

ναι στο Κάστρο πάνω... είχα την εντύπωση ότι μου είχε ρίξει με τόξο στην αρχή 2-3 φορές (ίσως κάνω λάθος, τον έχω τόσο τετ α τετ όσες φορές τον έχω παίξει που δεν έχει απομακρυνθεί πολύ έκτοτε για να μου ρίξει ή να τσεκάρω τόξο). 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

ναι στο Κάστρο πάνω... είχα την εντύπωση ότι μου είχε ρίξει με τόξο στην αρχή 2-3 φορές (ίσως κάνω λάθος, τον έχω τόσο τετ α τετ όσες φορές τον έχω παίξει που δεν έχει απομακρυνθεί πολύ έκτοτε για να μου ρίξει ή να τσεκάρω τόξο). 

Ααα ωραια.Εχει και 3η φαση ο συγκεκριμενος??!!Χθες τον παλευα κανα 2ωρο και εχανα παντα λιγο πριν του βγαλω και την 2η ζωη.Και ειπα σημερα θα τον βγαλω......

Οποτε παω να συνεχισω την εξερευνηση στις γυρω περιοχες να ανεβασω λιγο τα stats του wolf και τον δοκιμαζω αργοτερα.

Δημοσ.

τη κυριακή το πρωί τον άρχισα σοβαρά... κάπου απόγευμα 😛 με κάμποσα breaks για φαί χάζεμα κτλ, έφτασα στο σημείο να φτάνω στην τελευταία φάση, με σχεδόν τα πάντα στο φουλ. Θέλει απίστευτα επιθετικό παίξιμο για να βγεί μέχρι εκεί, τύπου να μην τον αφήνεις να πάρει ανάσα.. κάτι που με βοήθησε ήταν 

Spoiler

η shadowrun επίθεση, αμα την κάνεις μαζικά σε μια φάση μπορείς με λίγη προσοχή σε 1,1,5 λεπτό να του φάς σχεδόν την μια μπάρα.. εγώ δλδ με shadorun τον πάω πλέον μέχρι τέλους, δεν μπορεί να την αποκρούσει και κάνει κ καλό damage

αλλά ναι υπομονή πολύ και εξάσκηση θέλει, οι κινήσεις του σιγά σιγά μαθαίνονται και προβλέπονται εύκολα...μέχρι ένα σημείο 😛

Tα μόνα mini bosses που έχουν μείνει ακόμα πλην αυτού είναι τα 2 στα έγκατα τους οποίους δεν έχω προσπαθήσει ακόμα, μου φαίνονται παλούκια επίσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε

κάνα τιπ για την

Απόκρυψη περιεχομένων

face 3 του Genichiro? Πλέον μετά από 3-4 ώρες σερί, μπορώ να φτάσω στην τρίτη του φάση με ressurection καβάτζα + 4-5 μπουκαλάκια + 3 pelts, αλλά με σκίζει σε δευτερόλεπτα... η μαλακία είναι ότι κάνω αρκετή ώρα να τον φάω στις 2 πρώτες του φάσεις και μετά δεν έχω κουράγιο να κάτσω να μελετήσω την τρίτη φάση... βσκ με τους κεραυνούς τi κάνετε? είδα διάφορα στο youtube αλλά δεν έχω προλάβει να τα εφαρμόσω ακόμα πχ άλμα και attack που υποτίθεται του γυρίζει πίσω τον κεραυνό... να πω οκ την φουνταριστή του επίθεση την κάνω block, τον παίζω κ επιθετικά αρκετά αλλά μόλις γυρίσει σπαθί ή βγάλει τόξο, έχω σχεδόν πεθάνει, νιώθω ανήμπορος 😛

μου έχει σπάσει τα νεύρα 😛 είμαι 2 βδομάδες σε αυτόν κολλημένος...κάνω παράλληλα ότι side έχει τριγύρω + εξερεύνηση, νομίζω έχω τερματίσει τον κόσμο so far και δεν μπορώ να προχωρήσω εξαιτίας αυτού του μαλάκα :P

2 τακτικές μπορείς να δοκιμάσεις...η πρώτη με περισσότερo ρίσκο, να εξασκηθείς στο να κάνεις counter την αστραπή του...πάρε απόσταση και περίμενε να πηδήξει να το castάρει...counter με R1 όπου γίνεται stun και του κόβεις πολύ posture damage μαζί με λίγα hits από κοντά

η δεύτερη τακτική με την οποία τον σκότωσα κιόλας είναι συνεχώς jump προς τα πίσω μέχρι να κάνει το thrust attack μπροστά οπότε πηδάς προς αυτόν και τον χτυπάς...repeat συνέχεια ένα-ένα hit...είσαι σχετικά safe αν έχεις distance από αυτόν 

το θέμα είναι σε αυτό το phase να τους κόψεις λίγο λίγο το health...δεν θα τον κάνεις posture stun όπως στις δύο πρώτες φάσεις εύκολα..επίσης το heal είναι σχεδόν αδύνατο σε αυτό το phase αφού σε στριμώχνει άμεσα μόλις δει heal

μακράν το δυσκολότερο boss μέχρι στιγμής

Επεξ/σία από ultralisk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...