Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Μεχρι το καλοκαιρι μπορει να εχουμε πεθανει .Αφου ειναι τιτλος που θες πολυ να τον παιξεις παρτον στο  pro

.Βασικα το εχεις παρει  ηδη απλα δεν το ξερεις  ακομα :)

Χεχε, έχω πολύ υπομονή, και αυτό γιατί θυμάμαι το σπάσιμο νεύρων στα BB/DS που έπαιξα στο PS4 με τα frame drop..

Σε PC με καλή κάρτα γραφικών σε 4К 60fps  νομίζω η εμπειρία θα είναι άλλου επιπέδου.

Δημοσ.

Aν σου έσπασε τα νεύρα το Bloodborne, τότε περίμενε να παίξεις το Sekiro στο PC.

Εγώ, έχοντας τερματίσει όλα τα DS στο PC, με καρφωτά 60fps, όταν αγόρασα το Bloodborne στο PS4 Pro, το performance του με έκανε τελικά να το παρατήσω.

Σε τέτοια παιχνίδια το υψηλό framerate είναι must και εφόσον έχεις την επιλογή πάς στην πλατφόρμα με το καλύτερο framerate.

Δημοσ.

Mέτρια πράματα κλασσικά σε Ps4, frames drops και τα 30fps προφανώς είναι λίγα για τέτοια παιχνίδια που ακόμα και το τελευταίο πιξελοσεκόντ μετράει... προφανώς σε Pc θα το έπαιζα και εγώ, αν είχα κανένα δυνατό μηχάνημα, έτσι είναι να παίζονται αυτά, τα ξέρεις απότι βλέπω και από τα BB/DS

Δημοσ.
Στις 26/3/2019 στις 12:33 ΜΜ, snake_plissken2112 είπε

σε 5-6 μέρες ''μαθαίνεις'' τα βασικά μόνο (μετά θες απλά practise) + κανένα, άντε δύο βαριά bosses και αν :P

Σε 5-6 μέρες κάποιοι ήμασταν NG+ ,  PCMR >>> console plebs 🙃

Στις 27/3/2019 στις 3:49 ΜΜ, ilos είπε

Με το καλημέρα το any% είναι κάτω από ώρα, και το IS ending κάτω από 1:20.

Με skips ομως οχι legit, θελω να δω all bosses+mini bosses run ποσο θα παρει.

2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Παίδες πως τρέχει στο PS4 pro το παιχνίδι? Δεν το έχω πάρει ακόμη, περιμένω να πάρω καινούριο PC το καλοκαίρι όταν θα βγάλει τους καινούριους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών η AMD,  μήπως και το παίξω σε 4K@60fps.

Από την άλλη αυτή η αναμονή είναι απίστευτα δύσκολη και σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω στο PS4 pro που έχω.. τι λέτε?

Variable frame rate, δεν τρεχει και πολυ καλα εχω ακουσει αρκετα παραπονα. Ειναι παιχνιδι που θες τα 60fps λογο fast paced combat αλλα δεν αξιζει και η μεγαλη αναμονη πρεπει να το παιξεις ..χτες. :P  

Δημοσ.

Στο pro μέχρι Στιγμής μια χαρά τρέχει..έχουν γίνει όλοι pro gamers πλεον και δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδι κάτω από 60..Ο φίλος παραπάνω έχασε ένα έπος επειδή δεν ειχε καλό frame rate το blood borne!Λίγο τραγικό κατά την άποψή μου!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
27 minutes ago, metallica 13 said:

Στο pro μέχρι Στιγμής μια χαρά τρέχει..έχουν γίνει όλοι pro gamers πλεον και δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδι κάτω από 60..Ο φίλος παραπάνω έχασε ένα έπος επειδή δεν ειχε καλό frame rate το blood borne!Λίγο τραγικό κατά την άποψή μου!

Μήπως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Απλά το frame drop είναι μια καλή δικαιολογία που μας εδωσε το DF; :P

Δημοσ.

Τι να πω ρε παλικάρια εγώ είχα καρφωτά 60 καρε (και 75 me to unlock mod) σε pc και πάλι υπήρχαν σημεία που το παιχνίδι έσπαγε μπάλες για να κάνεις σωστά reads. Φαντάσου τώρα το framerate να είναι τιραμόλας από sub30 έως 45-50 και να έχεις μια επιπρόσθετη δυσκολία σε παιχνίδι που απαιτεί άψογα αντανακλαστικά. God gamers δεν είναι οι pc mustard race αλλά οι plebs που θα το τερματίσουν με αυτό το framerate.🤩

Δημοσ.
2 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Αν λες για εμένα έχω platinum στο bloodborne..

Δεν με πειραζουν τα χαμηλότερα fps σε κονσόλα οχι σε ενα τέτοιο game που παίζεις με τα timings ομως, θα πρεπει να ηταν προτεραιοτητα της from τα καρφωτά 60 καΙ στις κονσολες αυτό δεν αλλάζει και ούτε είναι παράλογο να το περιμενεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ADHD είπε

Αν λες για εμένα έχω platinum στο bloodborne..

Δεν με πειραζουν τα χαμηλότερα fps σε κονσόλα οχι σε ενα τέτοιο game που παίζεις με τα timings ομως, θα πρεπει να ηταν προτεραιοτητα της from τα καρφωτά 60 καΙ στις κονσολες αυτό δεν αλλάζει και ούτε είναι παράλογο να το περιμενεις.

Δεν λέω για σένα αδερφέ!!Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες και δίκιο έχεις απλά πλέον έχουν γίνει όλοι ευαίσθητοι!!να το πει ένας gamer σαν εσένα που ξέρω από δω μέσα ότι τα παιχνιδια τα λιωνεις και γενικά Έχω καταλάβει ότι είσαι skilled πάιχτης Ναι να το καταλάβω γιατί όντως κάνει την διαφορά!!!Όχι όμως και η κουτσή Μαρία έμαθε ένα 60fps και το αραδιάζει από δω κ από κει και Ούτε την  Στις τηλεόρασεις τους οι περισσότεροι δεν έχουν σωστές ρυθμίσεις για να μειώσουν έστω λίγο το input lag που Για μένα παίζει το κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια και δεν το λέει κάνεις!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Δεν λέω για σένα αδερφέ!!Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες και δίκιο έχεις απλά πλέον έχουν γίνει όλοι ευαίσθητοι!!να το πει ένας gamer σαν εσένα που ξέρω από δω μέσα ότι τα παιχνιδια τα λιωνεις και γενικά Έχω καταλάβει ότι είσαι skilled πάιχτης Ναι να το καταλάβω γιατί όντως κάνει την διαφορά!!!Όχι όμως και η κουτσή Μαρία έμαθε ένα 60fps και το αραδιάζει από δω κ από κει και Ούτε την  Στις τηλεόρασεις τους οι περισσότεροι δεν έχουν σωστές ρυθμίσεις για να μειώσουν έστω λίγο το input lag που Για μένα παίζει το κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια και δεν το λέει κάνεις!

Thnx αλλα δεν θεωρώ οτι ειμαι καθολου skilled σε αυτα τα games το πλεονεκτημα μου ειναι οτι απλα δεν τα παρατάω ποτε, θα κατσω εκει μεχρι να το περάσω και ταυτόχρονα θα ψαχνω optimal strats.. :P

Anyway στην τελευταία προταση που λες εχεις δικιο αλλα σκεψου οτι higher fps = less input lag ακομα και οταν δεν κανει match το refresh rate της οθονης, η διαφορα πχ απο 30 σε 60 ειναι αισθητή απο 60 σε 120 επισης απο κει και περα ομως χτυπας diminishing returns.  Ενταξει καποια πραγματα οντως εχουν γινει καραμελα χωρις νοημα, αν παρακολουθουσες και το pc topic θα εβλεπες τι γραφουν για την ανάλυση (4k is god και ολα τα υπολοιπα σκουπιδια) ενω στην ουσια μιλαμε απλα για higher pixel count και τιποτα παραπάνω.

https://www.blurbusters.com/faq/benefits-of-frame-rate-above-refresh-rate/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες παρέλαβα σημεραέβαλα γιά δοκιμή κάι δέν ι πήρα χαμπαρι πραγματικά ποτέ πέρασε το δίωρο. Κάποιες αρχικές απορίες 

1)προς το  παρόν με τα  λεφτά /σεν αγοράζει μόνο γιά το όπλο πυρομαχικών. Μετά θά ανοίξουν και άλλα items? Να μαζεύω λεφτά? 

2)κλασσικά λεβελ απ δεν έχει όπως στα souls για vitality stamina. Εδώ τα λεβελ απ είναι είτε σκοτονωντας υπαρχηγους και με 4 breads αναβαθμιστώ είτε με τη ν μπλε μπλε γραμμή exp ανοίγοντας σκιλς σωστά? Αυτό δεν ειναι το  κονσέπτ μπακαλιστικα. 

3)αυτό με τους dragon root χαρακτηρες που αρρωσταινουν δέν το κατάλαβα. Πως το θεραπεύω? Και το  μειονέκτημά αν μηδενιστεί το essence ποιο είναι το ότι θα χάνω όλα τα exp points μετά από permanant death? 

4)αυτα τα καμπανάκια/μεμοριες πού ανοίγουν κόσμους στο παρελθόν είναι μέρη του  κανονικού σεναρίου η σαν Side quests? Πρπει νά τα κάνω άμεσα όταν τα βρίσκω ήταν να τα αφήνω. 

5)πια skills είναι μαστ γιατί αρχή? 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Eξαιρετικος ελιτισμος του κωλου. Αφου παραδεχεσαι οτι λοιπον το 60αρι επηρεαζει, ενοχλεισαι που το αναφερει κοζμος που κ δεν τον ξερεις κ δεν εχεις ιδεα συνεπως το background του -λες κ εχει αυτο καμια σημασια μπροστα στο προφανες ριξιμο των 30 εναντι 60-, μονο κ μονο επειδη δεν «πληρει καποια Χ κριτηρια» που προφανως εχουν να κανουν με συχνοτητα ποστς ή whatever...

κ παλι εξαιρετικος ελιτισμος τ κωλου με ολιγη απο λογικη 12χρονου + μηδενικης σημασιας/αξιας ποστ επι του θεματος

ωραιος

ιν αδερ νιουζ, γκενισιρο εβγαλε κανεις; Ειμαι στο τσακ ν το παρατησω για καμια βδομαδα πριν σπασω κανα χειριστηριο... 

Επεξ/σία από snake_plissken2112
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Eξαιρετικος ελιτισμος του κωλου. Αφου παραδεχεσαι οτι λοιπον το 60αρι επηρεαζει, ενοχλεισαι που το αναφερει κοζμος που κ δεν τον ξερεις κ δεν εχεις ιδεα συνεπως το background του -λες κ εχει αυτο καμια σημασια μπροστα στο προφανες ριξιμο των 30 εναντι 60-, μονο κ μονο επειδη δεν «πληρει καποια Χ κριτηρια» που προφανως εχουν να κανουν με συχνοτητα ποστς ή whatever...

κ παλι εξαιρετικος ελιτισμος τ κωλου με ολιγη απο λογικη 12χρονου + μηδενικης σημασιας/αξιας ποστ επι του θεματος

ωραιος

ιν αδερ νιουζ, γκενισιρο εβγαλε κανεις; Ειμαι στο τσακ ν το παρατησω για καμια βδομαδα πριν σπασω κανα χειριστηριο... 

Ηρέμησε λίγο φίλε για παιχνίδια μιλαμε δε χρειάζεται να νέυριαζεις!Εγώ απλά είμαι της άποψης ότι πρώτα παίζει ρόλο αν είναι καλό παιχνίδι και μετά σε τι frames τρέχει!δεν λέω ότι δεν επηρεάζει απλά είπα ότι οι πιο πολλοί ίσως εκεί έξω που γκρινιάζουν ίσως να μη τους φταίει το frame rate!όπως και να έχει δείχνει σημάδια βελτίωσης η from σε αυτόν τον τομεα σε σύγκριση και με τα προηγούμενα παιχνίδια της!εκεί που κόλλησες θέλει να είσαι επιθετικός δε θέλει μεγάλες αποστάσεις!είναι πολύ δύσκολος αρχηγος !

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, metallica 13 είπε

σε εμένα αναφέρεσαι ?

Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 11:53 ΠΜ, metallica 13 είπε

Κοίταξε, αν είχες βγάλει πολλαπλές φορές όλα τα DS με σταθερό 60αρι frame rate, μιλάμε για εκατοντάδες ώρες, και μετά έβλεπες το slideshow του Bloodborne και δεν σε χαλούσε μπράβο σου. 

Αφιέρωσα πάνω από 30 ώρες μέχρι να πω ότι δεν μπορώ να απολαύσω το game λόγω του performance του. 

Δεν είμαστε χθεσινοι, ούτε στο φόρουμ ούτε στο gaming, ο χρόνος μας πλέον είναι πολύ περιορισμένος για να προσπαθούμε να κάνουμε να μας αρέσει ένα game που για τον Α ή Β λόγο δεν μας αρέσει. Έχει ένα σκασμό παιχνίδια εκεί έξω να δούμε.

Δεν αμφιβάλλω ότι τό παιχνίδι είναι έπος. Ας το έκαναν να τρέχει σωστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...