snake_plissken2112 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 σε 5-6 μέρες ''μαθαίνεις'' τα βασικά μόνο (μετά θες απλά practise) + κανένα, άντε δύο βαριά bosses και αν
thanasis tr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, jon_pallis είπε https://howlongtobeat.com/game.php?id=57415 ευχαριστώ πολύ φίλε. οπότε πιστεύεις και σύμφωνα με το site ότι με μία ενοικίαση και λίγο λιώσιμο τερματίζεται σε 5-6 μέρες. Γιατί με την προσφορά 6 μέρες 6 ευρώ των seven απο θέμα κόστους αξίζει
jon_pallis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, thanasis tr είπε ευχαριστώ πολύ φίλε. οπότε πιστεύεις και σύμφωνα με το site ότι με μία ενοικίαση και λίγο λιώσιμο τερματίζεται σε 5-6 μέρες. Γιατί με την προσφορά 6 μέρες 6 ευρώ των seven απο θέμα κόστους αξίζει Δεν το εχω παιξει. Δεν ξέρω. Φημες λενε οτι σπαει @@ αλλά είναι παιχνιδαρα Αλλοι εδω μεσα θα σου πουν - γι αυτό το μετακίνησαν 1
thanasis tr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε σε 5-6 μέρες ''μαθαίνεις'' τα βασικά μόνο (μετά θες απλά practise) + κανένα, άντε δύο βαριά bosses και αν δλδ φίλε πάμε αναγκαστηά σε αγορά ε? Δεκαήμερο και βάλε. Δύσκολο gameplay απ ότι διαβάζω
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, thanasis tr είπε με μία ενοικίαση και λίγο λιώσιμο τερματίζεται σε 5-6 μέρες. Καλή τύχη. Δύο πιθανά σενάρια. Ή θα πορωθείς τόσο πολύ που θα το αγοράσεις (γιατί δεν το κόβω να το βγάζεις με "λίγο" λιώσιμο σε 5-6 μέρες), ή θα το γυρίσεις τρέχοντας και βρίζοντας πίσω στο Seven στο πρώτο μισάωρο. Σε καμία περίπτωση μην πας για αγορά αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρώτα. 4 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Noίκιασέ το καλύτερα πριν το αγοράσεις ναι, να το τερματίσεις επουδενί σε 6 μέρες, να πάρεις όμως μια καλή ιδέα ναι, αξίζει έτσι... 1
dekulinkgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Καλή τύχη. Δύο πιθανά σενάρια. Ή θα πορωθείς τόσο πολύ που θα το αγοράσεις (γιατί δεν το κόβω να το βγάζεις με "λίγο" λιώσιμο σε 5-6 μέρες), ή θα το γυρίσεις τρέχοντας και βρίζοντας πίσω στο Seven στο πρώτο μισάωρο. Σε καμία περίπτωση μην πας για αγορά αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρώτα. 7 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε Noίκιασέ το καλύτερα πριν το αγοράσεις ναι, να το τερματίσεις επουδενί σε 6 μέρες, να πάρεις όμως μια καλή ιδέα ναι, αξίζει έτσι... Αυτο ακριβως.Δυστηχως βλεπω οτι το παιχνιδι δεν ειναι για μενα.Δυσκολευομαι παρα πολυ με το posture.Και πλεον δεν εχω την υπομονη,τα αντανακλαστικα αλλα και τον χρονο για να το λιωσω προκειμενου να το μαθω. Ενα αρνητικο που εχει για μενα το παιχνιδι ειναι η καμερα.Ειδικα οταν αντιμετωπιζεις γρηγορους εχθρους το autolock με την καμερα ειναι οτι ναναι. Δεν κλαιω παντως τα λεφτα που εδωσα για το παιχνιδι αλλα το οτι δεν θα το λιωσω. Δεν πειραζει παω να τελειωσω το dlc του bloodborne. 2
red1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δεν ειναι παιχνίδι τύπου Uncharted/last of us/Tomb raider τα οποία τα νοικιάζεις για να περάσεις "ευχάριστα" ενα ΣΚ και μετα να το επιστρέψεις. Στην καμία των περιπτώσεων σε 5-6 μέρες, εδώ εχω 20 ώρες και είμαι ακόμα Στην 2η μάνα (στρατηγός πάνω στο άλογο), ο λόγος ? Είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί οπωσδήποτε και grinding/farming σε κάποιες περιοχές για να μαζέψεις XP/φράγκα για να κάνεις τα ανάλογα lvl up τα οποία χρειάζονται έξτρα ώρα/ώρες. Υπάρχουν επίσης σημεία (βλέπε"bosses") στα οποία θα κουτουλάς το κεφάλι σου στον τοίχο και οπου μετα απο 10-20-30 θανάτους καλό θα είναι να κλείσεις κονσόλα και να το ξεκινήσεις αλλη ώρα/μέρα με πιο /καθαρό" κεφάλι γιατί απλά "δέν"... Τώρα, αμα ειναι να προσπερνάς την κάθε περιοχή με εχθρούς με τον γάντζο και να μην εξερευνείς τις περιοχές οπως πρέπει, ναι, 'φχαριστώ πολύ, θα μειώσεις σημαντικά τον χρόνο παιξίματος - εδω ξέρω τύπο που ειχε "τερματίσει" το ES: Oblivion σε 3 μέρες κάνοντας μονο τις κύριες αποστολές, ετσι όμως δεν εχει πλάκα, και στην τελική, στο Sekiro θα εχεις πάντα το προβλημα της δυσκολίας/αρχηγών που ούτως ή άλλως θα πρέπει να τους βγάλεις. Τετοιου είδους παιχνίδια δεν είναι - κατα την άποψή μου - για ενοικίαση, να μου έλεγες resident evil 2 remake, devil may cry 5, ace combat 7 κτλπ να το καταλάβαινα (αμα ηθελες απλα να κανεις ενα playthrough), souls-ο-ειδή τίτλο όμως οπως το Sekiro οχι 2 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Αυτο ακριβως.Δυστηχως βλεπω οτι το παιχνιδι δεν ειναι για μενα.Δυσκολευομαι παρα πολυ με το posture.Και πλεον δεν εχω την υπομονη,τα αντανακλαστικα αλλα και τον χρονο για να το λιωσω προκειμενου να το μαθω. Εγώ πάντως εχθές το βράδυ έπαθα μια.. πως να το πω? Αναλαμπή? Μετά από ένα 20λεπτο περίπου practice σε mikiri counters και evades με τον Hanbei στο Dilapidated Temple, έφαγα και τους 3 generals που είχα αφήσει το ΣΚ σε λιγότερο από ένα μισάωρο. Πράγμα που το θεωρούσα αδιανόητο να κάνω σύμφωνα με τις ικανότητες μου. Σε καμιά περίπτωση δεν έγινα "καλός", αλλά το training με βοήθησε πολύ στο να απομνημονεύσω μερικά πράγματα στα αντανακλαστικά μου. Ειδικά το mikiri counter άλλαξε εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζω πλέον τις δύσκολες μάχες. Ενώ πριν με το που έβλεπα το κόκκινο kanji έτρεχα πανικόβλητος όπου φύγει φύγει και τις έτρωγα, τώρα έχω μάθει επιτέλους ότι η καλύτερη τακτική είναι να μείνεις στη θέση σου ψύχραιμος χωρίς να κινείσαι σπασμωδικά και να προσπαθήσεις να κάνεις counter με άμυνα+Β. Όσο αναφορά τα deflections, το βρίσκω ευκολότερο να σπαμάρω συνέχεια το κουμπί της άμυνας αντί να κάθομαι και να υπολογίζω το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα κάνει land ένα hit. Το 60% των επιθέσεων καταλείγει σε deflect με αυτό τον "φτηνό" τρόπο και μαζεύεται σιγά σιγά το posture για το deathblow. Πιστεύω ότι το practice με τον Hanbei έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ και είναι μεγάλο λάθος. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που αυτός ο χαρακτήρας είναι εκεί ως μηχανισμός. Βοηθάει πάρα πολύ στο να αποκτήσεις αντανακλαστικά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από D.Luffy 3
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Βασικα τον εφαγα με Σεπούκου για να δω τι item ριχνει γμτο παει το practice .
snake_plissken2112 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Όσο αναφορά τα deflections, το βρίσκω ευκολότερο να σπαμάρω συνέχεια το κουμπί της άμυνας αντί να κάθομαι και να υπολογίζω το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα κάνει land ένα hit. Το 70% των επιθέσεων καταλείγει σε deflect με αυτό τον "φτηνό" τρόπο και μαζεύεται σιγά σιγά το posture για το deathblow. η καλύτερη λύση για μερικούς υπερβολικά γρήγορους εχθρούς και δη σε στενούς χώρους ή αν σας έχουν cornered πουθενά... με τον Knight που λέει Νι στην γέφυρα, μόνο έτσι στα στερνά του τον κατάφερα... και εγώ πάντως με τον Hanbei έλιωσα αρκετά πριν ξεχυθώ στον κόσμο, αξίζει φουλ και βοηθάει τρομερά.... 27 λεπτά πριν, red1 είπε Τώρα, αμα ειναι να προσπερνάς την κάθε περιοχή με εχθρούς με τον γάντζο και να μην εξερευνείς τις περιοχές οπως πρέπει, ναι, 'φχαριστώ πολύ, θα μειώσεις σημαντικά τον χρόνο παιξίματος - εδω ξέρω τύπο που ειχε "τερματίσει" το ES: Oblivion σε 3 μέρες κάνοντας μονο τις κύριες αποστολές, ετσι όμως δεν εχει πλάκα, και στην τελική, στο Sekiro θα εχεις πάντα το προβλημα της δυσκολίας/αρχηγών που ούτως ή άλλως θα πρέπει να τους βγάλεις. Καλά και πάλι, μπορεί να φτάνει στο επόμενο boss έτσι, αλλά θα τρώει ξύλο για πάντα αν δεν έχει μαζέψει στο ενδιάμεσο XP + προπάντων εμπειρία στην μάχη... στην αρχή του παιχνιδιού πήγαινα λίγο μπάλα στα mini bosses και έσφαξα 1-2 μόνο, κουτουρού για την κερά πεταλούδα και με ξεφτύλιζε επί μια μέρα Μετά άρχισα μεθοδικά τα mini bosses που άφησα πίσω + τους εχθρούς τριγύρω και την έβγαλα στο τέλος (καλά με ξεφτύλισε και πάλι, χάρη μου έκανε και πέθανε )... γενικά, είναι souls-οειδές: αν δεν το παίξεις δεν έχει κοκο Tώρα θέλω XP+6 για shadowrun, μιας και έχω μπανίσει ότι χωρίς αυτό δεν θα δω άσπρη μέρα στην κορυφή του Ashina Castle, ο τύπος είναι φονιάς.- 1
Alastor192 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thanasis tr είπε ευχαριστώ πολύ φίλε. οπότε πιστεύεις και σύμφωνα με το site ότι με μία ενοικίαση και λίγο λιώσιμο τερματίζεται σε 5-6 μέρες. Γιατί με την προσφορά 6 μέρες 6 ευρώ των seven απο θέμα κόστους αξίζει Αν το λιωσεις κανονικα,6 μερες πιστευω θα σου φτασουν. Οντως καλη προσφορα 6 ευρω για 6 μερες,,αλλα καλο θα ηταν να εχεις ιδεα τι σε περιμενει απο αποψη υπομονης και δυσκολιας,γιατι θελει μεγαλο skill και εξοικοιωση το combat για να καταφερεις να προχωρησεις το παιχνιδι. Σε οποιαδηποτε περιπτωση τι ψυχη εχουν 6 ευρω για 6 μερες ψυχαγωγιας,πες οτι τα δωσες σε σινεμα,οποτε καντο 2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Μετά από 4 μέρες ανελέητου λιωσίματος: Δεν μπορώ να το κατατάξω ακριβώς στην κατηγορία soulborne αλλά και μπορώ λιγάκι . Δεν υπάρχει το rpg κομμάτι, υπάρχει ένα άλλου είδους σύστημα πιο πολύ action based με πόντους για ξεκλείδωμα skills το οποίο δουλεύει για μένα 100%, χωρίς να σημαίνει ότι οκ το συνήθισα αμέσως. Ναι μου λείπει το rpg κομμάτι των stats αλλά έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι, με την ταχύτητα και την πληθώρα των εχθρών + το διαφορετικό combat system + τα επίπεδα και την κίνηση μέσα σε αυτά με το grabling hook, δεν νομίζω ότι θα έκανε καλό το να υστερώ σε πχ defense ή stamina (καλά άμα είχε stamina θα ήταν πραγματικά unplayable). Με ενοχλεί λίγο καμιά φορά σε σημεία οι εχθροί που είναι λίγο επαναλαμβανόμενοι (ειδικά από τα απλά φαντάρια, ο μαν με το μουστάκι κ μουσάκι στο Ashina Castle, τον μισώ for some reason, παρότι πεθαίνει με 2 κινήσεις), όπως και το θεματάκι στους στενούς χώρους που χάνω καμιά φορά το lock και ψάχνομαι...δεδομένης της ταχύτητας μου, είναι δύσκολο καμιά φορά να επανέλθω και την τρώω. Το level design είναι εντυπωσιακό μεν, άκρως κινηματογραφικό σε σημεία, λίγο επαναλαμβανόμενο δε μέχρι ένα σημείο του παιχνιδιού... δεν με ενοχλεί, δεν με εντυπωσιάζει πάντα... προφανώς υπάρχουν -και ακόμα υποθέτω δεν έχω δεί πολλά- levels που μένεις με το στόμα ανοικτό ελέω fromsoftware, είναι και άλλα κομμάτια που λες ''χμ, εντυπωσιακό 5ο κάστρο σερί, χμ, άλλη μια εντυπωσιακή σκεπή κτλ). Περιμένω περισσότερα -και πιστεύω δλδ ότι θα δώ- στη συνέχεια... Ισχύει και το παραπάνω -που εμένα δεν με ενοχλεί-, ότι τα quests είναι ότινάναι και θέλει άπειρο λιώσιμο για να τα βρείς όλα και να μην χάσεις κάτι.... Το combat system είναι που με κερδίζει 100% και εν τέλει το μεγάλο breakthrough του παιχνιδιού, αν και ίσως αποτρεπτικό για μερικούς. Ξεχνάς τα DS + BB. Τελείως.- Είναι κάτι άλλο, πατάει σε αυτά αλλά το κάνει τόσο διαφορετικά. To posture system που υιοθετεί σου αφήνει 100% την αίσθηση της ξιφομαχίας με τα μέταλλα να σκάνε το ένα πάνω στο άλλο. Το όλο Setting με τον εχθρό και εμένα να κινούμαστε κυκλικά αργά μέχρι το final blow σαν από ταινία του Κουροσάβα, εμένα μου φαίνεται εξαιρετικό. Με μερικούς εχθρούς ειδικά, όπως την κερά πεταλούδα, ήταν πιο πολύ σαν χορός παρά σαν μάχη, αν έπαιζες με αυτό τον τρόπο. Τα ίδια και με τον General κάτι, από τους 4 καραβανάδες, αυτόν στα σκαλιά του Ashina Castle με την σπαθάρα. Τον έφαγα με health στο Minimum, χωρίς ρακάκι που πίνεις για να κάνεις refill ενέργεια, ούτε pelts ούτε resurection -τα σκάτωσα πριν κοινώς - και τα τελευταία 2-3 λεπτά της μάχης με τα reflexes μου στην τσίτα και την προσοχή μου σε κάθε Pixel του, ήταν μαγεία. Το Stealth αν και φαινομενικά όχι κάτι σπουδαίο, δίνει βάθος στο gameplay καθώς και σε κάνει να μπείς στο πετσί του shinobi περισσότερο και βοηθά αρκετά σε σημεία που δεν θες να εμπλακείς με τη σάρα και την μάρα για 100η φορά. Θα μου πείς, αυτό γ@μούσε στα souls. Ε ναί, το παιχνίδι έχει ''ευκολίες'' και είναι πιο προσιτό στον νέο παίκτη από αυτά + ίσως σε αρκετές μάχες με απλούς στρατιώτες, πιο εύκολο. Επουδενί όμως δεν θα το έλεγα πιο εύκολο από τα souls. Με αυτό το gameplay, νομίζω ότι επιβάλλεται να έχεις διαφορετική διακύμανση δυσκολίας στους νέους εχθρούς και so far, τα main bosses + τα μισά Mini bosses είναι hard as hell. Ισχύει το ίδιο με τα souls ότι αν μάθεις το combat system και εξοικειωθείς πολύ με το παιχνίδι, η φάση γίνεται πιο εύκολη και τρώς πλάσματα σε δευτερόλεπτα, όπως και bosses -όπως με τον πάου ρέηντζερ παραπάνω, τον οποίο τον άρχισα στo posture damage και δεν κατάλαβε από που του ήρθε, ή τον Knight who says Ni, ο οποίος καριόλης βέβαια είχε αφήσει μια ''έκπληξη'' για το τέλος και με κούρασε αρκετά-... Γενικά το difficulty level του δεν απογοητεύει -βασίζεται πιο πολύ στα reflexes και όχι στα stats, εξού και η ένταση που βγάζει-, ίσα ίσα νομίζω με έχει ζορίσει ένα τσίκ πιο πολύ από τα souls και bb λόγω και των αλλαγών αλλά και ... τώρα είμαι στην κορυφή του Ashina Castle και έχω φάει το ξύλο του αιώνα. Έχω ακόμα πιστεύω πολύ, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για το σύνολο του παιχνιδιού, so far όμως με καμιά 40+ ώρες, το παιχνίδι σαν πρώτα από όλα ένας συνδυασμός Tenchu και Soulsborne + shinobi και μετά σαν ένα καθαρόαιμο soulsborne παιχνίδι, για μένα παίρνει βαθμό κοντά στο άριστα και σίγουρα είναι η καλύτερη αγορά παιχνιδιού που έχω κάνει μετά τα hollow knight και botw πέρυσι... Ευχαριστιέμαι επίσης πολύ περισσότερο ένα παιχνίδι χωρίς το stamina bar, ή να το πώ διαφορετικά, όταν το Stamina bar ουσιαστικά κ άτυπα έχει γίνει Posture bar... αυτά, καλές φάπες Καταρχην πρεπει να βγαλουμε το καπελο στην FROM,γιατι εφτιαξε ενα combat system που εχει τεραστιο skill cap. Εβγαλε ενα παιχνιδι καθαρα για τους οπαδους της,ασχετα αν ειναι το πιο διαφορετικο "Souls" μεχρι στιγμης. Γενικα το παιχνιδι δεν συγχωρει τα λαθη,θελει πολυ καλη γνωση των mechanics και αντανακλαστικα στα δυσκολοτερα fights και παιζουν μεγαλυτερο ρολο οι ενεργειες του παικτη παρα οι αριθμοι damage/defense/health οπως επαιζαν στα Souls fights,που αναλογως equipment και stats αλλαζει και η δυσκολια των bosses. Για μενα μονο για το παραπανω αξιζε τα φραγκα Day 1,διοτι λιγες εταιρειες δεν υποκυπτουν στον πειρασμο του να διευρυνουν το κοινο τους με καθε κοστος. ΥΓ: Το Sekiro θα ναι επισης παρα πολυ ενδιαφερον για speedrunning,περιμενω να δω τι θα σκαρφιστουν Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Alastor192 3 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, red1 είπε Τετοιου είδους παιχνίδια δεν είναι - κατα την άποψή μου - για ενοικίαση, να μου έλεγες resident evil 2 remake, devil may cry 5, ace combat 7 κτλπ να το καταλάβαινα (αμα ηθελες απλα να κανεις ενα playthrough), souls-ο-ειδή τίτλο όμως οπως το Sekiro οχι Η ενοικίαση βοηθάει σε αυτή την περίπτωση για να καταλάβει κάποιος τι θα αντιμετωπίσει στο παιχνίδι και να αποφασίσει αν του αρέσει η πρόκληση που προσφέρει. Προφανώς δεν προτείνεται για να απολαύσει το παιχνίδι κάποιος στο έπακρο και να εξερευνήσει τον κόσμο του και τους μηχανισμού του. 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Φέρνει το παιχνίδι τίποτα σε Bushido Blade στις μάχες? Από τα reviews πάλι με την απορία έμεινα. Είμαι με τον κέρσορα hovering στο checkout. Ένα ναι και πάτησα click!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Φέρνει το παιχνίδι τίποτα σε Bushido Blade στις μάχες? Από τα reviews πάλι με την απορία έμεινα. Είμαι με τον κέρσορα hovering στο checkout. Ένα ναι και πάτησα click! Ακόμα περιμένεις?! Προφανώς είχες αποφασίσει ήδη άμα περίμενες ένα ναι από τον οποιοδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα