Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως δ@ολο καταφεραν να εχουν τοσο χαλια 35-40  frames στο Pro που εχει και το Boost Mode .... Σε σχεση με το Bloodborne και τα βυθισματα σε  20 στο απλό μια χαρα :P  Αναμενωντας τα patch ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενα κατι απο Nioh και κατι απο bloodborne σε level up,rpg στοιχεια,κινηση,buffs,μαγειες,συστημα μαχης.Τελικα δεν εχει τιποτα απο τα 2 αν εξαιρεσουμε τον τυπα τον σαμουραι.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Περιμενα κατι απο Nioh και κατι απο bloodborne σε level up,rpg στοιχεια,κινηση,buffs,μαγειες,συστημα μαχης.Τελικα δεν εχει τιποτα απο τα 2 αν εξαιρεσουμε τον τυπα τον σαμουραι.

Πως το περιμενες αφου ηταν γνωστο απο την αρχη οτι δεν θα ειναι η κλασσικη φορμουλα με level up κτλπ?

• Like 4
Δημοσ.

Τα πρώτα 30 λεπτα και μονο του παιχνιδιού τα βρήκα πιο διασκεδαστικά απο τις 70ώρες+ που έριξα στην loot-o-diablo-ειδή μούφα που ακούει στο όνομα Nioh.

Eιναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε απο ενα souls-ο-ειδές παιχνίδι της FROM : φανταστικό level design, αποπνικτική ατμόσφαιρα, μυστικισμός παντού και gameplay το οποίο είναι ΠΟΛΥ πιο αναπτυγμένο και βαθύ απο οποιοδήποτε αλλο παιχνίδι της "σειράς".Όποιος περιμένει να παίξει χρησιμοποιόντας μονο τα κλασσικά πλέον συστήματα των souls τύπου R1-->roll-->R1-->L1-->R1-->roll μάλλον θα απογοητευτεί καθώς το παιχνίδι είναι πολύ πιο απαιτητικό, και ενώ ενα απο τα καλά του Nioh ηταν το σύστημα μάχης (το μονο καλό θα έλεγα) εδώ είναι ακόμα πιο τεχνικό και απαιτητικό καθώς απαιτεί πραγματική ικανότητα απο τους παίχτες καθώς δεν εχεις να παίξεις με 3443546 stats, πανοπλιούλες και broken κυριολεκτικά buffs/de-buffs (βλέπε: sloth).Αντανακλαστικά χρειάζεσαι μόνο και...να χάσεις καμια 10ριά φορές στη κάθε μάνα/μίνι-μάνα μέχρι να μάθεις τις κινήσεις της 😁

Eίναι - πραγματικά - το πιο δύσκολο souls-ο-ειδές παιχνίδι μέχρι στιγμής στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει η επιλογή του online δεκανικίου υπο τη μορφή του co-op/summons, παρόλα αυτά , εξακολουθεί να παραμένει απίστευτα ικανοποιητικό όπως όλα τα souls.

Σχετικά με το performance του παιχνιδιού τώρα : Tα "χάλια framerate" και "unplayable" που πετυχαίνω απο εδω και απο εκεί ειναι υπερβολές και δείχνει οτι το 99.9% τρέφεται με τα "νέα" του  resetera και τα σχολια του DF. στο youtube.

To framerate είναι ξεκλείδωτο, ναι, και ολοι θα προτιμούσαμε ενα καρφωμένο στα 60 (σε κονσολες), παρόλα αυτά, για παιχνίδι της FROM τρέχει καλά, χίλιες φορές αυτό παρά αυτο του Bloodborne.Mέσος όρος 45-50 fps ειναι καλά και σίγουρα οχι unplayable - εκτός και αν θεωρούμε "χάλια" και το Monster Hunter world, God of war, Evil within 2 κτλπ τα οποία στο performance mode το framerate κυμαίνεται παλι εκεί.Θέλετε να δείτε κακό framerate ? Παίξτε το Thief (reboot 2015) για να ζαλιστείτε (καλό παιχνίδι όμως).
Τα παραπάνω ισχύουν για το Pro και το X, στις βασικές κονσόλες τα 30fps με framepacing ίσως αποτελούν θέμα - οχι πως σταμάτησαν τον κόσμο να παίξει τα καταπληκτικά Bloodborne και DS3 αλλά τέλος πάντων...
Επίσης, για να απαντησω στο φίλο πιο πάνω, το boost mode στο Pro λειτουργεί μόνο σε τίτλους που βγήκαν πριν κυκλοφορήσει το Pro/σε αυτά που δεν είναι "Pro enabled"/δεν εχουν "patch-αριστεί" για το Pro.

Nα πω πως κάποιος που παίζει μονίμως στο PC στα 120+fps να βρίσκει τα 30-φευγα με 60fps απαράδεκτο να πω ΟΚ, να μου πουν πως η FROM δεν φημίζεται για τις τεχνικές επιδόσεις στα παιχνίδια της (Blightown κανείς?) και πως κάποτε θα πρέπει να αρχίσει να συμβαδίζει με τις υπόλοιπες εταιρείες όσων αφορά αυτό να πω πάλι ΟΚ, το unplayable όμως είναι πραγματικά υπερβολή λαμβάνοντας υπόψιν Α) το level design το οποίο περιλαμβάνει μέρη που ειναι κυριολεκτικά τεράστια σε σχέση με προηγούμενα souls-ο-ειδή, Β) την ποιότητα εικόνας η οποία είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση πχ με το Bloodborne το οποίο ειναι ΤΙΓΚΑ στα jaggies, shimmering κτλπ.

Μη περιμένετε patch, είναi καθαρά θέμα CPU των κονσολών (και εν μέρη στην έλλειψη τεχνικών ικανοτήτων της FROM)

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ότι πολλοί κάνουν το λάθος να κρίνουν μόνο από τις εικόνες που βλέπουν και να το συγκρίνουν με άλλα παρόμοια (εικαστικά) παιχνίδια. 

Εξαρχής η From δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν είναι ούτε Dark Souls, ούτε Bloodborne. Το είδαμε παρά πολλές φορές να το αναφέρουν και τα sites σε previews.

Καλό είναι να φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σωστά για παιχνίδια με τέτοιο βαθμό δυσκολίας και όχι να κάνουμε δικές μας εικασίες. Οι λάθος προσδοκίες μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι να φαίνεται κακό απλά και μόνο επειδή περιμέναμε διαφορετικά πράγματα από αυτό. 

Τέλος, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω για την console έκδοση, πρέπει επιτέλους η From να κάνει κάτι με τα τεχνικά θέματα των παιχνιδιών της αντί να τα αγνοεί επιδεικτικά όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι δεν πάει άλλο και καλό θα ήταν να υπάρξει ένα μεγάλο αρνητικό backlash από το community γιατί δεν παίρνουν χαμπάρι από τίποτα. 

Ειδικά στο Sekiro με τις γρήγορες μαχες που η επιβίωση κρίνεται από κάποια milliseconds, θα έπρεπε να δωθεί προτεραιότητα σε σταθερό framerate και σωστό frame pacing. Προσωπικά παίζω τον τίτλο στο PC με locked 60fps και μου είναι αδύνατον να φανταστώ τον εαυτό μου να παλεύει και το framerate μαζί με τους εχθρούς. Είναι που είναι παλούκι, τα τεχνικά προβλήματα το πηγαίνουν σε άλλο level.

Τουλαχιστον ένα σταθερό, καλό 30άρι θα έπρεπε να ήταν σίγουρο και όχι αυτό το μπάχαλο με το ξεκλείδωτο framerate και το άκυρο frame pacing. Έλεος ρε From...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Πως το περιμενες αφου ηταν γνωστο απο την αρχη οτι δεν θα ειναι η κλασσικη φορμουλα με level up κτλ?

Περιμενα να βγει δεν ειχα διαβασει τιποτα.Θα αρεσει σε πολλους εμενα με ξενιζει.Δε πειραζει εμεινε ενα 60 ευρω στη τσεπη.

Περι ορεξεως.Παμε γι αλλα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, red1 είπε

Τα πρώτα 30 λεπτα και μονο του παιχνιδιού τα βρήκα πιο διασκεδαστικά απο τις 70ώρες+ που έριξα στην loot-o-diablo-ειδή μούφα που ακούει στο όνομα Nioh.

επειδη εδω ειναι Sekiro topic και δε θελω να το κανω VS, ενα πραμα θα πω, δεν εχεις ιδεα τι ειναι το ΝΙΟΗ. Με 70 ωρες δεν εχεις δει τιποτα και σιγουρα δε μπορω να ακουω οτι ειναι μουφα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εχοντας παιξει λιγο παραπανω το παιχνιδι,εχω να πω οτι το παιχνιδι με δυσκολευει αρκετα.Αυτο διοτι ακομα δεν το εχω μαθει καλα και ουσιαστικα το παιζω σαν soulsborne παιχνιδι.Eχω περισσοτερο το νου μου να κανω dogde παρα deflect.

Παντως γενικα εγω που σιχαινομαι τα stealth παιχνιδια καθομαι εδω και προσπαθω να πηγαινω στα κρυφα να τους σκοτωσω.Και ισα ισα γουσταρω.Βεβαια δεν ειναι και τιποτο φοβερο το stealth του.Σκοτωνεις εναν και στα 3 μετρα που ειναι ο αλλος δεν σε παιρνει ειδηση.

Ελπιζω σημερα να καταφερω να το λιωσω μπας και μαθω καλυτερα το combat system.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 ώρες πριν, red1 είπε

Alepou-kai-stafylia_mesa.gif

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον εχοντας παιξει λιγο παραπανω το παιχνιδι,εχω να πω οτι το παιχνιδι με δυσκολευει αρκετα.Αυτο διοτι ακομα δεν το εχω μαθει καλα και ουσιαστικα το παιζω σαν soulsborne παιχνιδι.Eχω περισσοτερο το νου μου να κανω dogde παρα deflect.

Παντως γενικα εγω που σιχαινομαι τα stealth παιχνιδια καθομαι εδω και προσπαθω να πηγαινω στα κρυφα να τους σκοτωσω.Και ισα ισα γουσταρω.Βεβαια δεν ειναι και τιποτο φοβερο το stealth του.Σκοτωνεις εναν και στα 3 μετρα που ειναι ο αλλος δεν σε παιρνει ειδηση.

Ελπιζω σημερα να καταφερω να το λιωσω μπας και μαθω καλυτερα το combat system.

Ναι δεν έχει Press Roll το win! :P 

Στις 23/3/2019 στις 3:07 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε

Περιμενα να βγει δεν ειχα διαβασει τιποτα.Θα αρεσει σε πολλους εμενα με ξενιζει.Δε πειραζει εμεινε ενα 60 ευρω στη τσεπη.

Περι ορεξεως.Παμε γι αλλα.

Γιατί πολύ απλά το παιχνίδι ξεκίνησε ώστε να είναι πνευματικός διάδοχος του Tenchu.

https://www.pcinvasion.com/sekiro-shadows-die-twice-activision-from-software-explain/

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε

Madame Butterfly κ τα νευρα μου κουρελια, ετσι «καταστρεφεται» ενα καλο τριημερο :P

Σου εχω νεα :

Aπο εχθές το βράδυ το παλεύω, απλά "δεν"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...