Chocobo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Καλησπερα.Καιρο τωρα εχω ενα θεμα. Τυχαια στο lock screen πεταει αυτο(εικονα) Δεν εχω τιποτα να παιζει μουσικη.Δεν εχω καν τραγουδια. Εχω δοκομασει ολα τα restart και διαγραφη ρυθμισεων. Εξακολουθει να εμφανιζεται δειχνοντας πως κατι παιζει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αν το κλείσεις εντελώς ώστε να μην εμφανίζεται στην lock screen? Settings > Notifications > Music app > Show on lock screen Κάπως πρέπει να ενεργοποιείται όμως ο player για να σου εμφανίζεται. Μήπως από κάνα ασύρματο hands free ή κανένα bluetooth ηχοσύστημα αυτοκινήτου?
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το εχω δοκιμασει και αυτο καθως το ειδα σε μερικα φορουμ αλλα δε δουλεψε για μενα.Ειλικρινα πιστευα μετα το ρεσετ στις ρυθμισεις θα ειχε τελειωσει αλλα οχι. Μενει μονο το erase all content and settings το οποιο ειναι πολυ κακη επιλογη για μενα. Bluetooth δεν εχω χρησημοποιησει ποτε. Αυτο που μου προκαλει υποψιες ειναι μια φορα που εβαλα ενα κλασσικο καλωδιο ηχου με 2.5mm jack και στις δυο πλευρες(καρφι σε καρφι δηλαδη) στο αμαξι να παιξει μουσικη απο youtube app. Αλλα ακομα και αν αυτο φταιει , τωρα τι κανω 😕
taslikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Κάνε επαναφορά και θα φτιάξει κάποια εφαρμογή το κάνει.
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) επαναφορα εννοωντας ; γιατι εχω κανει ολα τα ρεσετ πλην το erase all content and settings Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Albilosha
taslikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Κάνε erase all content and settings. Κάνε backup από υπολογιστη πριν.
spectaculator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Σβήσε όλα τα τραγούδια και βάλτα ξανά. Αν τα φορτώνεις με προγράμματα τρίτων τα XML των τραγουδιών πολλές φορές γίνονται μαντάρα, ειδικά αν τραβήξεις το καλώδιο τη στιγμή που τα σώζουν στο κινητό.
Chocobo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, spectaculator είπε Σβήσε όλα τα τραγούδια και βάλτα ξανά. Αν τα φορτώνεις με προγράμματα τρίτων τα XML των τραγουδιών πολλές φορές γίνονται μαντάρα, ειδικά αν τραβήξεις το καλώδιο τη στιγμή που τα σώζουν στο κινητό. δεν εχω κανενα τραγουδι στο κινητο ουτε ειχα ποτε
spectaculator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Albilosha είπε δεν εχω κανενα τραγουδι στο κινητο ουτε ειχα ποτε Μήπως είναι κάποιο widget που ενεργοποιήθηκε κατα λάθος; Δοκίμασες επίσης να πας στα notifications, να κάνεις disable το Music και reboot; Αν δεν δουλέψουν αυτά, κάνε remove το Music και βάλτο ξανά. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από spectaculator
Chocobo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Διεγραψα το music app και το youtube..Αναμονη κανα δυο μερες και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα