Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mclein είπε

το θεμα ειναι οτι ο μαστορας κλωνοποιησε το υπαρχον κλειδι. φυσιολογικα τα 50€ δηλαδη.

στα 100€, ο κλειδαρας θα εφτιαχνε τηλεχειρισμο ιμιτασιον + κλωνο του immobilizer + ζωγραφια το κλειδι ήτοι παλι το κλειδι θα ηταν κλωνος απλως με τηλεχειρισμο.

η σωστη διαδικασια, που την κανουν ελαχιστοι κλειδαραδες λογω ελειψης διαγνωστικων & χρονου, ειναι να σβησει καποιος τα κλειδια μεσω του ECU και να γραψει ξανα το υπαρχον και 1 επιπλεον αφου ο πελατης θελει 2ο. φυσικα αυτο θα ηταν μεγαλυτερο σε κοστος αλλα ο απολυτα ασφαλης τροπος & γι'αυτο η αντιπροσωπειες χρεωνουν εργατοωρα + υλικα.

με τα κλειδια της TOYOTA εχει απο 2014-15 εως σημερα, εχει γινει μεγαλος χαμος και οσο περνα ο καιρος θα γινεται μεγαλυτερος.

υγ - αν η ασφαλεια καλυπτει 150, πας αντιπροσωπεια και δινεις τα λεφτα της ασφαλειας + 100€ και παιρνεις 2ο κλειδακι με τη σωστη διαδικασια.

Σωστος κλειδαρας δεν μπορει να κανει αυτη ττη διαδικασια που κανει η αντιπροσωπεια ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Σωστος κλειδαρας δεν μπορει να κανει αυτη ττη διαδικασια που κανει η αντιπροσωπεια ?

ο Πυθαγορας (που ανεφερες πριν) μπορει αλλα δεν ξερω αν το κανει, σε ποια τιμη & αν σε συμφερει να πληρωσεις ιμιτασιον κελυφος κλειδιου.

ολοι οι συναδελφοι που ασχολουνται με προγραμματισμους σε εγκεφαλους / κλειδια αυτοκινητων, μπορουν. 99% ομως δεν το κανουν γιατι θελει κοπο & χρονο.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/06/2018 at 22:29, Γιάννης Platano said:

Ναι εχω anytime και το ειδα κι εγω προσφατα...Αχρειαστο ...

Που αναφέρει το συμβόλαιο για την αντικατάσταση κλειδιών; Ευχαριστώ πολυ :)

Edit: Με  πιο προσεκτικο search το βρήκα

Επεξ/σία από VonLoutsos
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, το δικό μου αμάξι έχει ένα κλειδί με τηλεχειρισμό και ένα απλό. 

Έχω χάσει το πρώτο, με τον τηλεχειρισμό. Μπορώ να βγάλω ακόμα ένα απλό αλλά σε περίπτωση που βρω το πρώτο να συνεχίσει να δουλεύει; Γιατί 99% είναι μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, το δικό μου αμάξι έχει ένα κλειδί με τηλεχειρισμό και ένα απλό. 

Έχω χάσει το πρώτο, με τον τηλεχειρισμό. Μπορώ να βγάλω ακόμα ένα απλό αλλά σε περίπτωση που βρω το πρώτο να συνεχίσει να δουλεύει; Γιατί 99% είναι μέσα στο σπίτι.

Ανάλογα το αυτοκίνητο...

Σε μερικά (ειδικά σε παλιότερα μοντέλα) είναι εφικτό να φτιάξεις αντίγραφο που θα δουλεύει κανονικά χωρίς να πειράξεις την κωδικοποίηση των άλλων κλειδιών.

Σε άλλα δεν είναι εφικτό να φτιάξεις αντίγραφο, μπορείς μόνο να φτιάξεις συμβατό κλειδί και να κωδικοποιήσεις από την αρχή το συμβατό και όσα κλειδιά έχεις στα χέρια σου, συνεπώς αν βρεις το παλιό θα πρέπει να ξανακάνεις κωδικοποίηση και σε αυτό και στα άλλα για να δουλέψει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ανάλογα το αυτοκίνητο...

Σε μερικά (ειδικά σε παλιότερα μοντέλα) είναι εφικτό να φτιάξεις αντίγραφο που θα δουλεύει κανονικά χωρίς να πειράξεις την κωδικοποίηση των άλλων κλειδιών.

Σε άλλα δεν είναι εφικτό να φτιάξεις αντίγραφο, μπορείς μόνο να φτιάξεις συμβατό κλειδί και να κωδικοποιήσεις από την αρχή το συμβατό και όσα κλειδιά έχεις στα χέρια σου, συνεπώς αν βρεις το παλιό θα πρέπει να ξανακάνεις κωδικοποίηση και σε αυτό και στα άλλα για να δουλέψει.

Σ' ευχαριστώ. Είναι ένα bravo του 2008. Θα ψάξω ακόμα λίγο και θα ρωτήσω σε κλειδαρά αν δεν το βρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σ' ευχαριστώ. Είναι ένα bravo του 2008. Θα ψάξω ακόμα λίγο και θα ρωτήσω σε κλειδαρά αν δεν το βρω.

Τότε μάλλον ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, το κλειδί σου πρέπει να είναι κάποιο από τα παρακάτω:

https://kleidia.biz/kleidia-autokinitou-mixanis/kleidia-immobilizer-autokinitou-me-kentriko-kleidwma/fiat-kleidia-immobilizer-autokinitou-me-kentriko-kleidwma-remote-control-kleidia-me-plaketa

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...