doryforika2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Έχω ένα opel astra j και έχασα το δεύτερο κλειδί μου Πως μπορώ να βγάλω άλλο? Και με τι κόστος? Θεσσαλία υπάρχει κανένας κλειδαράς οικονομικός?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, doryforika2012 είπε Έχω ένα opel astra j και έχασα το δεύτερο κλειδί μου Πως μπορώ να βγάλω άλλο? Και με τι κόστος? Θεσσαλία υπάρχει κανένας κλειδαράς οικονομικός? Θεσσαλια δεν ξερω ...Αττικη ο Πυθαγορας http://www.o-pythagoras.gr/ Φτιαξε οπωσδηποτε δευτερο γιατι αν χασεις κι αυτο ή κατι παθει πας για 300αρα σε Opel. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
doryforika2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αυτός είναι Αθήνα όμως. Εγώ είμαι Τρίκαλα πως να μπορεί να γίνει?
zeys13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ασφάλεια έχεις; αν έχεις anytime και έχεις καλό πακέτο ασφαλείας σου πληρώνει μέχρι 150 ευρώ αν χάσεις το κλειδί σου. Μπορείνα το κάνουν και άλλες ασφαλιστικές δες το συμβόλαιο σου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από zeys13 1
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εγώ που το είχα χάσει στο Astra j αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει 50ε σε αντιπροσωπεία
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, zeys13 είπε Τι ασφάλεια έχεις; αν έχεις anytime και έχεις καλό πακέτο ασφαλείας σου πληρώνει μέχρι 150 ευρώ αν χάσεις το κλειδί σου. Μπορείνα το κάνουν και άλλες ασφαλιστικές δες το συμβόλαιο σου. Ναι εχω anytime και το ειδα κι εγω προσφατα...Αχρειαστο ...
doryforika2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ που το είχα χάσει στο Astra j αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει 50ε σε αντιπροσωπεία 50 ευρώ μόνο? Σε ποια περιοχή?
aGka8l Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 20-60€ παίρνουν για απλό κλειδί με ιμμο όλοι οι κλειδαράδες χωρίς τηλεχειρισμο. Τώρα σε 1-2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, doryforika2012 είπε 50 ευρώ μόνο? Σε ποια περιοχή? Παλαιό Φάληρο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Οπελ , έγινε παραγγελία απο Γερμανία , ήταν πριν 3 χρόνια . άντε να κάνω λάθος και στη χειρότερη να ήταν 70 , παραπάνω δεν ήταν όμως
zeys13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ φτηνά σου στοίχισε, εμένα σε ερώτημα χτες στην αντιπροσωπεία για ενα corsa d μου ζήτησαν περίπου 140 για το απλό και 155 για το αναδιπλούμενο. Χωρίς ΦΠΑ οι τιμές και με την προυπόθεση ότι έχω το κωδικό του imobilizer, αλλιώς + 25 ευρώ. Με τηλεχειρισμό εννοείται.. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από zeys13 1
mclein Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ως κλειδαρας απλα να αναφερω οτι ο κλαδος κατα 99% κλωνοποιει το κλειδι σας - γι'αυτο και το μικρο (εως 50€) κοστος. αυτο εχει τα + και τα - του. αν πχ, καποια στιγμη κατι σβηστει απο τον εγκεφαλο του αυτοκινητου κ δε διαβαζει το Α, δε θα διαβαζει και το Β. οποτε αν θελετε 2ο ή 3ο κλπ κλειδι, πηγαινετε καπου που θα σβησουν εντελως τα κλειδια απο τον εγκεφαλο και θα γραψουν 2 ή περισσοτερα νεα. ειδικα σε Γερμανικα αυτοκινητα (και ακολουθως γενικα σε ευρωπαϊκα) τα προβληματα ειναι απειρα απο τις κλωνοποιησεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από mclein
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Καλησπερα Εχει η κορη μου ενα Audi TT του 2000 με το σπαστο κλειδι και εχασε το ενα και εχει φτιαξει ενα που μονο ανοιγει τις πορτες και βαζει εμπρος το αυτοκινητο με κοστος 50 ευρω. Για ακριβες αντιγραφο με το αρχικο ηθελε ο κλειδρας 100 ευρω .Μπορει να υπαρξει προβλημα αν χασει το ενα γνησιο και εχει μονο το "φτιαγμενο" ? Η ασφαλιστικη (anyttime) καλυπτει εως 150 ευρω για απωλεια κλειδιου αλλα ειχε αλλη ασφαλεια τοτε .
mclein Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλησπερα Εχει η κορη μου ενα Audi TT του 2000 με το σπαστο κλειδι και εχασε το ενα και εχει φτιαξει ενα που μονο ανοιγει τις πορτες και βαζει εμπρος το αυτοκινητο με κοστος 50 ευρω. Για ακριβες αντιγραφο με το αρχικο ηθελε ο κλειδρας 100 ευρω .Μπορει να υπαρξει προβλημα αν χασει το ενα γνησιο και εχει μονο το "φτιαγμενο" ? Η ασφαλιστικη (anyttime) καλυπτει εως 150 ευρω για απωλεια κλειδιου αλλα ειχε αλλη ασφαλεια τοτε . το θεμα ειναι οτι ο μαστορας κλωνοποιησε το υπαρχον κλειδι. φυσιολογικα τα 50€ δηλαδη. στα 100€, ο κλειδαρας θα εφτιαχνε τηλεχειρισμο ιμιτασιον + κλωνο του immobilizer + ζωγραφια το κλειδι ήτοι παλι το κλειδι θα ηταν κλωνος απλως με τηλεχειρισμο. η σωστη διαδικασια, που την κανουν ελαχιστοι κλειδαραδες λογω ελειψης διαγνωστικων & χρονου, ειναι να σβησει καποιος τα κλειδια μεσω του ECU και να γραψει ξανα το υπαρχον και 1 επιπλεον αφου ο πελατης θελει 2ο. φυσικα αυτο θα ηταν μεγαλυτερο σε κοστος αλλα ο απολυτα ασφαλης τροπος & γι'αυτο η αντιπροσωπειες χρεωνουν εργατοωρα + υλικα. με τα κλειδια της TOYOTA εχει απο 2014-15 εως σημερα, εχει γινει μεγαλος χαμος και οσο περνα ο καιρος θα γινεται μεγαλυτερος. υγ - αν η ασφαλεια καλυπτει 150, πας αντιπροσωπεια και δινεις τα λεφτα της ασφαλειας + 100€ και παιρνεις 2ο κλειδακι με τη σωστη διαδικασια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα