billvwrulez Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια επειδη εχω ταλαιπωρηθει με το καλωδιο ethernet μεσα στο σπιτι θελω να το καταργησω και να τοποθετησψ μια καρτα δικτυου στο σταθερο Υπολογιστη μου ετσι ωστε να εχω ασυρματη συνδεση απο το pc μου (χωρις καλωδιο). Επειδη εχω VDSL 50Mbps θελω κατι καλο και αξιοποιστο .... (Ενταξει να μη φθασουμε και στα 100Ε) Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο Asus PCE-AC56 αλλα δεν εχω ιδεα απο καρτες δικτυου .. Δε ξερω εαν υπαρχει προβηλμα και με την motherboard που εχω (στην υπγραφη μου) Οποτε τι εχετε να προτεινεται ???
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εχεις καλώδιο και ταλαιπώρησε; καλύτερη λύση δεν υπάρχει 1
billvwrulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχεις καλώδιο και ταλαιπώρησε; καλύτερη λύση δεν υπάρχει Ναι το ξερω αλλα ποια καρτα δικτυου να επιλεξω ???
jkoukos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στις ασύρματες συνδέσεις παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Κάποιες συσκευές που σε σένα μπορούν να παίξουν άριστα, σε μένα πιθανόν να εμφανισθούν προβλήματα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις, χώροι, αποστάσεις, εμπόδια κλπ τα ίδια παντού και πάντα. Η κάρτα που αναφέρεις φαίνεται εξαιρετικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά: Θα μπει σε ένα PC που είναι χωμένο κάτω από το γραφείο και δίπλα σε γωνία τοίχου ή σε σημείο που δεν θα υπάρχουν εμπόδια τριγύρω της; Σε πόση απόσταση βρίσκεται το router με το οποίο θέλεις να συνδεθείς; Υπάρχουν και πόσα φυσικά εμπόδια μεταξύ της κάρτας και του router; Μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κάποια αντίστοιχη USB κάρτα σε περίπτωση που ο υπολογιστής είναι χωμένος ή έχει εμπόδια γύρω του; Ο router έχει δυνατότητα για AC και του AiRadar (ή Beamforming που έχει η ασύρματη) ή θα έχεις θέματα με τα πολλά ασύρματα γειτονικά δίκτυα; Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις την ταχύτητα, απόκριση και αξιοπιστία που απολαμβάνεις με το καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα