Sakisoriginal21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Καλημερα σας.Εχω συνδεση vdsl 24αρα ταχυτητα.μενω σε μεζονετα και το ρουτερ τοεχω κατω στο σαλονι.και πανω στον δευτερο οροφο εχω παρει εναν ενισχυτη σηματος.αλλα δεν δινει καλο σημα ατο tv box που εχω και κολαει συνεχεια.η δεν συνδεεται.τι μου προτεινετε?.σας ευχαριστω!!!
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 α.τι μαρκα πηρες? β.μπορεις να ριξεις Utp μεχρι πανω και να βαλεις access point? γ.ειναι κοινο ρολοι δεη να βαλεις Powerlines με wifi ειτε Powerline και μετα access point? 2 hours ago, Sakisoriginal21 said: Καλημερα σας.Εχω συνδεση vdsl 24αρα ταχυτητα.μενω σε μεζονετα και το ρουτερ τοεχω κατω στο σαλονι.και πανω στον δευτερο οροφο εχω παρει εναν ενισχυτη σηματος.αλλα δεν δινει καλο σημα ατο tv box που εχω και κολαει συνεχεια.η δεν συνδεεται.τι μου προτεινετε?.σας ευχαριστω!!! 1
Sakisoriginal21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το εβαλα στο δωματιο μου και δεν κολαγε το σημα.θα κοιταξω να παρω αλλο πιο δυνατο.και παλι σας ευχαριατω για το χρονο σας!!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 19 hours ago, Sakisoriginal21 said: Το εβαλα στο δωματιο μου και δεν κολαγε το σημα.θα κοιταξω να παρω αλλο πιο δυνατο.και παλι σας ευχαριατω για το χρονο σας!! δεν σημαινει οτι θα βρεις πιο δυνατο.επισης το Wifi ειναι και send και Receive.οποτε το να αλλαξεις και να βαλεις ενα πιο δυνατο access point /repeater δεν σημαινει οτι θα κερδισεις παρα πολλα αν η αλλη πλευρα δεν ειναι πιο δυνατη και αυτη. το να βρεις την ιδανικη θεση για το repeater μπορεις να το κανεις.αλλα οτι παιζεις σε repeater/extender mode σιγουρα δεν σου δινει Full ταχυτητα αλλο τοσο αν και η αποσταση ειναι λιγο μεγαλη οποτε και το Repeater δεν μπορει να πιασει σωστο σημα. για αυτο ειπα μετα για καλωδιο ethernet ή για powerlines.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Για ethernet στον δευτερο οροφο που ειμαι δεν με βολευει.τωρα για powerline.τι θα μου προτεινες?και παλι σε ευχαριστω!!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Powerlines σε νορμαλ λεφτα ειναι τα tp link 4010p kit. αν ειναι το ιδιο ρολοι δεη κατα 95% δεν θα εχεις θεμα να παιξουν. αυτα ειναι χωρις wifi βεβαια οποτε θα πρεπει μετα να μπει καποιο access point πανω σε αυτο.αν μου πεις ποιο Repeater εχεις βαλει μπορω να σου πω αν παιζει και access point.σαν access point μπορει να παιξει βεβαια και καποιο παλιο adsl router που σου περισσευει.αλλιως εννοειται μπορεις να παρεις powerline με ενσωματωμενο wifi.πχ https://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/f/553124_553127/asyrmati-Kit.html?keyphrase=powerline+tp+link καλο ειναι να ειναι και passthrough βεβαια να εχουν δηλαδη πριζα πανω τους για να βαλεις τις αλλες συσκευες που εχεις σε εκεινη την πριζα ωστε να παρεις το μεγιστο.εκτος αν στην πριζα δεν θα βαλεις τιποτα.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εχω παρει αυτο .και μολις το εβαλα στο διπλα δωματιο απο εμενα ολα οκ.δεν κολαει το tv box.κανει streaming τελεια.αν συνεχιζε τοτε θα πηγαινα σε αγορα αλλου.και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.οτι αλλο χρειαστω πανω σε αυτο το θεμα.θα συμβουλευτω εσενα.σε ευχαριστω!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 4 minutes ago, Sakisoriginal21 said: Εχω παρει αυτο .και μολις το εβαλα στο διπλα δωματιο απο εμενα ολα οκ.δεν κολαει το tv box.κανει streaming τελεια.αν συνεχιζε τοτε θα πηγαινα σε αγορα αλλου.και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.οτι αλλο χρειαστω πανω σε αυτο το θεμα.θα συμβουλευτω εσενα.σε ευχαριστω!! αν παρεις powerline απλα να σε ενημερωσω οτι τo tp link 850re που απο οτι καταλαβα ειναι αυτο που εχεις παιζει και σε access point mode.Οταν μπεις στην Ip πανω δεξια εχει επιλογη Mode και απο Repeater το κανεις access point.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Οκ φιλε μου θα το δοκιμασω.και θα σου ξαναστειλω.ναι αυτο εχω παρει.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 31 minutes ago, Sakisoriginal21 said: Οκ φιλε μου θα το δοκιμασω.και θα σου ξαναστειλω.ναι αυτο εχω παρει. αν υποθεσουμε οτι εισαι ιδιο ρολοι ΔΕΗ και παιξουν τα Powerlines και το βαλεις το tp link re850 σαν access point θα παιξεις πολυ καλυτερα σε οποιο σημειο θες γιατι πλεον δεν θα χρειαζεται το Repeater να πιασει σημα απο το router(οποτε δεν χρειαζεται και να ψαχνεις που πιανει καλο σημα το Repeater απο το router) .οποτε το βαζεις σε οποιο μερος θες για να καλυψει το χωρο που επιθυμεις.επισης επειδη ακριβως δεν θα παιζει repeater θα εχεις και πολυ καλυτερη ταχυτητα/μικροτερο Ping αρκει να υπαρχει ενα σχετικα καλο Link μεταξυ των Powerlines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα