Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής καθαρά για gaming. 

Θέλω να αλλάξω τον ssd (καθώς μάλλον είναι στα τελευταία του) και ενώ έχω γνώσεις από υπολογιστές, πότε δεν ασχολήθηκα με σκληρούς. 

Είμαι ανάμεσα στους 2. Αν επιλέξω τον 960 θα πάω στα 250GB ενώ αν πάω στον 850 θα επιλέξω 500GB.

Οι διαφορές στις ταχύτητες πρακτικά σε gaming υπάρχουν; πόσο διαφορά σε loading παιχνιδιών/Windows boot έχουν; 

Γενικά τι προτείνετε 

Δημοσ.

εγω θα προτιμουσα τον χωρο βασικα γιατι πλεον βλεπεις κατι παιχνιδια 60 και 100 γιγα ... και οκ μπαινουν και στο 250αρι αλλα ποιο ζορικα...

αλλα αν ειναι να παρεις παρε τον 860 οχι τον 850...

επισης ο 500αρης απο οσο ξερω ειναι ποιο γρηγορος σχετικα με τον 250αρι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

εγω θα προτιμουσα τον χωρο βασικα γιατι πλεον βλεπεις κατι παιχνιδια 60 και 100 γιγα ... και οκ μπαινουν και στο 250αρι αλλα ποιο ζορικα...

αλλα αν ειναι να παρεις παρε τον 860 οχι τον 850...

επισης ο 500αρης απο οσο ξερω ειναι ποιο γρηγορος σχετικα με τον 250αρι....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνήθως έχω 1-2 βασικά παιχνίδια (fallout 4 100gb....) που παίζω στον SSD. Αλλά ακόμα και αυτά όντως τον γεμίζουν. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

ε ναι νταξ καιγω συνηθως 1-2 αντε 3 παιχνιδια να εχω μεσα αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα 3 παιχνιδια μπορει να πιανουν και 150-200 γιγα κοντα..

βαλε και τα windows + κατι προγραμματα ετσι αλλιως παπαλα :P 

και επισης απο οσο γνωριζω οσο ποιο γεματος τοσο ποιο αργος...

τωρα για τους 960 κλπ δε το εχω ψαξει και τοσο αν αξιζει οντως και εχουν τοσο μεγαλες διαφορες και που φενονται αυτες...

οποτε περιμενε και αλλες γνωμες και βλεπεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μια μικρή αναβάθμιση από τον 850 ο 860. Αν έχεις 850 δεν αξίζει να πας σε 860 αλλά αν δεν έχεις και ψάχνεις τότε πας σε 860 που είναι ένα κλικ πιο γρήγορος και με μεγαλύτερο όγκο δεδομένων στην εγγύηση του. Στην ίδια τιμή οι δύο δίσκοι για Ελλάδα...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επέλεξα τον 860. Σας ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Καλησπέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής καθαρά για gaming. 

Θέλω να αλλάξω τον ssd (καθώς μάλλον είναι στα τελευταία του) και ενώ έχω γνώσεις από υπολογιστές, πότε δεν ασχολήθηκα με σκληρούς. 

Είμαι ανάμεσα στους 2. Αν επιλέξω τον 960 θα πάω στα 250GB ενώ αν πάω στον 850 θα επιλέξω 500GB.

Οι διαφορές στις ταχύτητες πρακτικά σε gaming υπάρχουν; πόσο διαφορά σε loading παιχνιδιών/Windows boot έχουν; 

Γενικά τι προτείνετε 

Κανέναν από τους δύο. Διαφορές για τέτοιου είδους χρήση δεν θα καταλάβεις. Πάνε είτε στον 860 είτε στον Crucial MX500 που είναι ακόμα φθηνόερος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...