paul_10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλήμερα έχω ξεχάση των κωδικό μου. Τι επιλογές έχω ? δοκίμασα hirens αλλά εκεί που μου ζητάει να επιλέξω partision κολλάει και δεν συνεχίζει . Και οταν πληκτρολογώ έναν κωδικό (λανθασμένο ) μου βγάζει το παρακάτω μνμ ""η συσκευή σας βρίσκεται εκτός σύνδεσης .εισέλθετε με τον τελευταίο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιηθηκε σε αυτην την συσκευή "" Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από paul_10
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Ο λογαριασμός σου είναι outlook; Αν ναι μπες στο outlook.com και δοκίμασε από εκεί να αλλάξεις κωδικό.
paul_10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 ναι ειναι outlook αλλά δεν έχω πρόσβαση πλέον ούτε email ξέρω ούτε κωδικό 😂 από τρόπους να σπάσω τν κωδικό τι επιλογές έχω?
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αν είναι outlook τότε πρέπει να σου γράφει το email και να ζητάει τον κωδικό (αν δεν κάνω λάθος). Μετά, μέσα από το hirens ποιο δοκίμασες; Αν έχεις το dvd πρέπει να έχει και το kon boot. Αν δε δουλεύει ούτε αυτό τότε δεν έχεις άλλες επιλογές.
veliel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ναι σε Microsoft Account δεν έχεις επιλογές πας για format αν είναι local λογαριασμός μπορείς μέσα από το repair ή με κάποιο linux distro να μπεις στο sys32 και να αλλάξεις το όνομα του cmd για να το ανοίξεις με κάποιο εικονίδιο στο login screen και από εκεί με 1 command να το αλλάξεις. Δες μήπως μπορείς με τον παραπάνω τρόπο να φτιάξεις ένα local account για να έχεις τουλάχιστον πρόσβαση στα αρχεία σου πριν κάνεις το format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα