Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αλλά αυτό ''πιάνει'' και την LGBTQ κοινότητα..

Σωστός, αλλά είμαι 30+ year old privileged white male τι να κάνω. Δηλαδή το κακό της κοινωνίας προσωποποιημένο  ;)

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Σωστός, αλλά είμαι 30+ year old privileged white male τι να κάνω. Δηλαδή το κακό της κοινωνίας προσωποποιημένο  ;)

Αδύνατο να πιστέψω ότι η επίλογη έγινε βάση τις σεξουαλικής προτίμησης, απλά βάζουν ένα χρώμα το οποιο το βλέπεις σπανια σε games έτσι για την διαφορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αδύνατο να πιστέψω ότι η επίλογη έγινε βάση τις σεξουαλικής προτίμησης, απλά βάζουν ένα χρώμα το οποιο το βλέπεις σπανια σε games έτσι για την διαφορα.

Αν σου πω ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι από τα αγαπημένα μου... Απλώς δεν το βρίσκω να "κολλάει" εδώ. Να το βάλουν πχ στο Forza Horizon ή σε κάποιο platform με πιο χαλαρή θεματολογία, το καταλαβαίνω και γουστάρω. 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

1485193319672.png

Ειλικρινά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο quote για το ταλέντο και τις καλύτερες αποφάσεις είναι κοροιδευτικό ή σοβαρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φανεί στις πωλήσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έτσι Psycho σίγουρα :D Luffy προσωπικά το ροζ δεν μου αρέσει καθόλου, είναι κάτι το οποιο θα περίμενα από τις πιτσιρίκες ανιψιές μου αλλα το τι χρώμα γουστάρει ο καθένας είναι δικό του θέμα, κριτική στο γούστο ανούσιo και κατάλαβα τι λες makes more sense. ;) Προσωπικά το περνάω στο αδιάφορο άμα είναι ok το game όπως έκανα και στο FC.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αλλά αυτό ''πιάνει'' και την LGBTQ κοινότητα..

μπα, δεν εχει να κανει με αυτο. ειναι η millennial μοδα γενικα, ενας αχταρμας απο φανταχτερα χρωματα και wacky designs. οπως κανει το Fortnite και το Borderlands.

και δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο, η αισθητικη του παιχνιδιου εχει εντονο vibe απο Bloodragon:

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KilliK είπε

μπα, δεν εχει να κανει με αυτο. ειναι η millennial μοδα γενικα, ενας αχταρμας απο φανταχτερα χρωματα και wacky designs. οπως κανει το Fortnite και το Borderlands.

και δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο, η αισθητικη του παιχνιδιου εχει εντονο vibe απο Bloodragon:

To Blood Dragon πάντως ήταν love letter to the 80s, οπότε κόλλαγαν τα neon χρώματα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι έτσι Psycho σίγουρα :D Luffy προσωπικά το ροζ δεν μου αρέσει καθόλου, είναι κάτι το οποιο θα περίμενα από τις πιτσιρίκες ανιψιές μου αλλα το τι χρώμα γουστάρει ο καθένας είναι δικό του θέμα, κριτική στο γούστο ανούσιo και κατάλαβα τι λες makes more sense. ;) Προσωπικά το περνάω στο αδιάφορο άμα είναι ok το game όπως έκανα και στο FC.

Kι εγώ θα το προσπερνούσα το χρώμα (στα μενού τουλάχιστον) αν το παιχνίδι είχε πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και ατμόσφαιρα κατάλληλη με τη θεματολογία του.

Πέρα από αυτό, το New Dawn και το Blood Dragon ήταν spin-offs μιας σειράς που δεν συνδέεται ο κόσμος και η πλοκή του ενός παιχνιδιού με το άλλο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι direct sequel ενός πιο σοβαρού παιχνιδιού με εντελώς διαφορετικό τόνο. Είναι σαν βγει πχ το Kingdom Hearts 4 με στοιχεία splatter, ξεκοίλιασμα και... finisher moves. Είναι περισσότερο η ατμόσφαιρα παρά το gameplay.

Ή φανταστείτε το Borderlands 4 με δόσεις από Metro Exodus... Εκτός τόπου και χρόνου.

Αν το Rage 1 το είχαμε γνωρίσει με αυτή τη μορφή, τότε δεν θα είχα πρόβλημα.

Ελπίζω αυτή η τάση του να μπερδεύουμε τα πράγματα μόνο και μόνο για να φαίνεται "διαφορετικό", να μείνει με την Avalanche και να μη συνεχιστεί και στο Doom Eternal...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Η κατάσταση έτσι θα 'ναι από 'δω και πέρα. Φανταχτερά χρωματάκια, γελοιότητες και sin boy mama.

44 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ειλικρινά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο quote για το ταλέντο και τις καλύτερες αποφάσεις είναι κοροιδευτικό ή σοβαρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φανεί στις πωλήσεις.

Δεν είναι κοροϊδευτικό, είναι η νοοτροπία της αριστεράς αυτή, η ''διαφορετικότητα''.

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος, το πρωτο παιχνιδι δεν πηγε και ιδιαιτερα καλα. οποτε το εκμοντερνισανε για να ειναι πιο ελκυστικο στο νεοτερο κοινο. δεν τους ενδιαφερει το continuity, τους ενδιαφερει να γινει franchise.

7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

direct sequel του 5 δεν ειναι το New Dawn? 🤔

• Like 1
Δημοσ.

Χρώματα, διαφορετικότητα, LGBTQ και sin boy αποτελούν μια μείξη νοητικού αχταρμά που πάντα λατρεύεις να ανακαλύπτεις στο insomnia και μάλιστα σε ανάλυση video game. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KilliK είπε

direct sequel του 5 δεν ειναι το New Dawn? 🤔

Να σου πω την αλήθεια δεν το έπαιξα και νόμιζα ότι ήταν σαν το Blood Dragon... Ατυχές παράδειγμα τότε.

Πάντως απ' ότι φένεται ούτε το Rage 2 θα τα πάει καλά. Ο εκμοντερνισμός μάλλον δεν αρκεί από μόνος του για να κάνει ένα παιχνίδι επιτυχία. 

• Like 1
Δημοσ.

Να αφήσουν τα βαρετά open-world παιχνίδια πρέπει και να φτιάξουν linear SP παιχνίδια των 10 ωρών με δυνατό story, χαρακτήρες κλπ..Δεν είναι όλα τα παιχνίδια Witcher, ας το πάρουν χαμπάρι..Αλλά όχι, θέλουν άρμεγμα με cosmetics και game as a service τύπου Ubi.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν είναι κοροϊδευτικό, είναι η νοοτροπία της αριστεράς αυτή, η ''διαφορετικότητα''.

Το γνωρίζω και το θεωρώ εντελώς ανεγκέφαλο να μπαίνει σε προταιρεότητα η διαφορετικότητα κάποιου αντί οι ικανότητες του και οι γνώσεις. Ας κάνουν ότι θέλουν στα games και στις ταινίες. Κανείς δεν θα πάθει κάτι κακό με αυτά. Αρκεί να μη προχωρήσει σε επαγγέλματα που μπορούν να θέσουν σε πραγματικό κίνδυνο την ζωή κάποιου.

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να αφήσουν τα βαρετά open-world παιχνίδια πρέπει και να φτιάξουν linear SP παιχνίδια των 10 ωρών με δυνατό story, χαρακτήρες κλπ..Δεν είναι όλα τα παιχνίδια Witcher, ας το πάρουν χαμπάρι..Αλλά όχι, θέλουν άρμεγμα με cosmetics και game as a service τύπου Ubi.

Το sandbox με copy paste αποστολές είναι πολύ πιο εύκολο από ένα linear SP με δυνατό story, κλπ. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Κάτι άλλο που το βλέπω στα indies προς το παρόν και δεν μου αρέσει καθόλου είναι το procedural generation. Αν ενωθούν αυτά, bye bye gaming από μένα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...