giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι εχει χαμουλι, σε amd καρτες και κατω απο gtx 1080 δε παιζει να κραταει 60αρι ουτε για αστειο, οποτε καλυτερα πιστευω GFE & ingame antialising, το dsr ειναι για ''αλλο budget'' Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσύ παίξε με το GFE Freestyle για να βάλεις sharpness και κράτα το FXAA μόνο ενεργό. Ναι αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω ώστε να μην έχω σοβαρό drop στα fps. 4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Το παιχνιδι εχει χαμουλι, σε amd καρτες και κατω απο gtx 1080 δε παιζει να κραταει 60αρι ουτε για αστειο, οποτε καλυτερα πιστευω GFE & ingame antialising, το dsr ειναι για ''αλλο budget'' Με 570 σε 1080p ρίξαμε medium ssao και shadows και είχε σταθερά 60αρι και σπανια πήγαινε 58 σε πολύ δύσκολες σκηνές. Χωρίς OC η κάρτα. Το dsr είναι για πιο μεγάλες κάρτες. Πολύ optimised η apex πάντως και λόγω vulkan. Ακόμα και στο drive δεν κατάλαβα hitching που αναφέρθηκε.
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Σε native 4K με TAA δεν είναι τόσο θολό όσο περιγράφετε πάντως. Σίγουρα όχι "βαζελίνη". Βασικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό μέχρι που διάβασα εδώ τα παράπονα...
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Η αληθεια ειναι απο οσα ακουω πως ειναι αρκετα optimised, αν τρεχει οπως ετρεχε και το τελευταιο doom τοτε μεγαλο μπραβο.
Arkin Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Σε native 4K με TAA δεν είναι τόσο θολό όσο περιγράφετε πάντως. Σίγουρα όχι "βαζελίνη". Βασικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό μέχρι που διάβασα εδώ τα παράπονα... Σε native 4k είναι κομπλέ αλλά κυρίως γράφουμε για 1080p αναλύσεις. Προσωπικά με ΤΑΑ μόνο βράχια και δρόμος μου φάνηκαν αρκετά θολά. Τα textures μέσα στα κτίρια και στις ARK ήταν εντυπωσιακά όπως και το όπλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Σε native 4K με TAA δεν είναι τόσο θολό όσο περιγράφετε πάντως. Σίγουρα όχι "βαζελίνη". Βασικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό μέχρι που διάβασα εδώ τα παράπονα... Δίνει πολύ το 4Κ εδώ, όταν ενεργοποίησα το DSR ένιωσα λες και άλλαξα μονιτορ(Δεν πήρα ακόμα το 4Κ :P)
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Η αληθεια ειναι απο οσα ακουω πως ειναι αρκετα optimised, αν τρεχει οπως ετρεχε και το τελευταιο doom τοτε μεγαλο μπραβο. Καλά, είπαμε είναι optimized αλλά όχι σαν το Doom. Είναι πολύ πιο βαρύ. Η id tech 6 δεν πιάνεται σε αυτό τον τομέα.. 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δίνει πολύ το 4Κ εδώ, όταν ενεργοποίησα το DSR ένιωσα λες και άλλαξα μονιτορ(Δεν πήρα ακόμα το 4Κ :P) Λίγο... Οροκουσάκι μου θύμησε αυτό . Αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Σίγουρα το downsampling βοηθάει πολύ σε αυτή την περίπτωση. Το ίδιο έκανα κι εγώ παλιότερα με Dark Souls 3 (αφού είχε ΑΑ για τα μπάζα) και το 1080p monitor και η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από D.Luffy
valkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Παιχνιδάκι του 15αρικου ή σε κανα humble μαζί με άλλα μέτρια. 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Vasilis1996 είπε Παιδιά το παιχνίδι αξίζει τελικά τα 30 ευρώ δεν εχω παιξει κάτι αντίστοιχο στυλ madmax κλπ αλλα μου φαίνεται ωραίο! Υπάρχει πραγμα να κανείς η καταντάει μονότονο; Υπάρχει και το ίδιο το παιχνίδι Mad Max της Avalanche, αν σου άρεσαν οι ταινίες. Αν και ναι, γινόταν κι εκείνο επαναλαμβανόμενο μετά από ένα σημείο και δυστυχώς το main story ήταν μικρό, είχε το Mad Max feel και φάση.
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μολης εβαλα να το δοκιμασω πως τρεχει κι εγω και το πρωτο σχολιο που εχω να πω.. ουτε για αστειο dsr και πανω απο 1080p, απλα εμετος, 30 fps με 1070, απο rtx 2080 και πανω το συζηταμε, full hd λοιπον και φυγαμε! Τα γραφικα ειναι last gen (ιδια με του apex legends) και κατω του μετρίου λογικο να τρεχει καλα σε full hd, σε μεγαλύτερες αναλυσεις θελει καρτα του χιλιαρικου+ για να πιασει 60αρι, πραγμα αδικαιολογητο για αυτα τα γραφικά. Θα παιχτει rush mode και uninstall Edit: ε δεν αντεξα το εφαγε πριν το τερματισμό το uninstall, το παιχνίδι κατα την αποψη μου ειναι απο τα χειροτερα που εχω παιξει μεχρη σημερα, 0/10 και πολυ. Επομενο.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
seithan Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το ΜΕ:Α είχε πολύ καλύτερα μοντέλα χαρακτήρων - εάν μπορεί να γίνεται αυτό, και όμως γίνεται. Βασικά το μόνο που σώζει το παιχνίδι είναι καθαρά το κόμπατ, τα γραφικά του είναι αρχαϊκά, εξού και τρέχει καλά σε παλιά συστήματα. Θεωρώ οτι ΔΕΝ έχει τοσο καλό optim όπως λένε πολλοί. Με τέτοια γραφικά θα περίμενε κανείς μια 1070ΤΙ να μπορεί να το τρέξει 4κ ψιλοχαλαρά (σόρυ αλλά φαίνεται τόσο παλιό στα γραφικά, σε πολλά σημεία). Ultra 2880 ανάλυση, FXAA + NV Details με sharpness/ clarity/ HDR highlighing/ Bloom Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από seithan
D.Luffy Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Συμφωνώ με τα reviews πάντως. Ωραίο combat αλλά ο κόσμος του είναι εντελώς αδιάφορος και οι περιοχές έχουν έλλειψη ατμόσφαιρας και φαντασίας. Ίσως να φταίει επίσης και ο τόνος του παιχνιδιού που από το σοβαρό μεταποκαλυπτικό, κατέληξε σε μια κακόγουστη παρωδία. Ηλίθιοι διάλογοι και χαρακτήρες, παντού νέον, σπρέυ και παρδαλά χρώματα. Το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο.
thanosAIAS Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε AA Off και 4K..Άλλο παιχνίδι έγινε.. Μια από τα ίδια. Και νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου!
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Συμφωνώ με τα reviews πάντως. Ωραίο combat αλλά ο κόσμος του είναι εντελώς αδιάφορος και οι περιοχές έχουν έλλειψη ατμόσφαιρας και φαντασίας. Ίσως να φταίει επίσης και ο τόνος του παιχνιδιού που από το σοβαρό μεταποκαλυπτικό, κατέληξε σε μια κακόγουστη παρωδία. Ηλίθιοι διάλογοι και χαρακτήρες, παντού νέον, σπρέυ και παρδαλά χρώματα. Το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο. Ναι αλλά αυτό ''πιάνει'' και την LGBTQ κοινότητα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι αλλά αυτό ''πιάνει'' και την LGBTQ κοινότητα.. Και όλοι αυτοί γουστάρουν τρελα ροζ?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα