Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, seithan είπε

Καλά ναι δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Εάν πας σε αυτού του είδους τις αποστολές χωρίς να έχεις ξεκλειδώσει περκς, gl-hf. Κατά τα άλλα ναι είναι αυτονόητο ότι θα επικεντρωθείς σε χεντιδια. 

Παιδιά εάν έχετε nvidia, παίξτε με το details, κάνει θαύματα. 

Έχω αρχίσει να ξεκλειδώνω με την καραμπίνα σαν πρώτο όπλο, δεν έχω φτάσει ακόμη στο armor piercing αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι βούτυρο μετά. 

--------------

Το MSI Afterburner σας εμφανίζει overlay.; εμένα όχι 😭

για να παρεις  overlay κανε το εξης μπες στο rtss και κανε αυτα που σου δειχνω !!:-D

xfbcfc.JPG

RAGE2_2019_05_16_14_23_45_563.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Thanks 1
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

AA Off και 4K..Άλλο παιχνίδι έγινε..

Τελικα το ΤΑΑ και εδω θολωνει ετσι? Δοκιμασα χθες σκετο FXAA σε 1080p σε 40αρα και καθαρισε το παιχνιδι οσο δεν γινεται. Τα textures εκτος απο βραχια/δρομους ειναι παρα πολυ καλα για apex μηχανη. 

Να πουμε επισης οτι το loading ειναι μηδενικο ακομα και απο HDD. Τρομερη δουλεια εδω. Με 2-3 patch το παιχνιδι μπορει να γινει απο καλο εως πολυ καλο. Αγαπησα το mad max και τα far cry οποτε το rage 2 ηταν οτι επρεπε. Απιστευτα smooth η μηχανη με 570 που παιξαμε. Στην 1070ti ακομα δεν το επαιξα αλλα ελπιζω να εχω stable 75 σε ultrawide.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Σίγουρα είναι πιο "Rage" από το πρώτο, που σιγά το πρώτο ένα "serious" Borderlands wannabe ήταν με κάκιστο engine.

Προσωπικά μονο το over the top combat/gore είναι αρκετό για μένα. Το μονο που με χαλάει λίγο είναι που δεν έχει finishers σαν το DOOM.

τι λες ρε φιλε...το πρωτο ηταν ένα σοβαρο παιχνιδι...αυτό εδώ είναι ένα πανηγυράκι.

8 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Προφανώς γιατί η Avalanche έχει εμπειρία με την Apex Engine που χρησιμοποίησε στα προηγούμενα παιχνίδια (Mad Max, Just Cause). Πάντως δεν θα την έλεγα σκουπιδο-engine. Το Just Cause 4 ήταν πολύ εντυπωσιακό. Απλώς στο Rage 2 έπρεπε να θυσιάσουν κάποια πράγματα για να τρέξουν τα Pro και X στα 60 fps.

μη γραφετε ότι να ναι ρε παιδια...το Just cause 4 παιζει να χει και τα χειροτερα γραφικα της δεκαετιας...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το παιχνίδι αξίζει τελικά τα 30 ευρώ δεν εχω παιξει κάτι αντίστοιχο στυλ madmax κλπ αλλα μου φαίνεται ωραίο!

Υπάρχει πραγμα να κανείς η καταντάει μονότονο;

Επεξ/σία από Vasilis1996
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Βαζεις ενα reshade και ησυχαζεις ;) Πλεον το reshade ειναι στανταρ σε καθε game που ξεκιναω.

Δεν δουλεύει το reshade, χρησιμοποιεί Vulkan API.

Βάλτε off στο AA και ανεβάστε ανάλυση, άλλο παιχνίδι γίνεται.

7 λεπτά πριν, Vasilis1996 είπε

Παιδιά το παιχνίδι αξίζει τελικά τα 30 ευρώ δεν εχω παιξει κάτι αντίστοιχο στυλ madmax κλπ αλλα μου φαίνεται ωραίο!

Υπάρχει πραγμα να κανείς η καταντάει μονότονο;

Σαν open-world κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται επαναλαμβανόμενο, αν σ' αρέσει το post-apocalyptic και το combat το παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αγαπαμε bethesda 😍

Βαζεις ενα reshade και ησυχαζεις ;) Πλεον το reshade ειναι στανταρ σε καθε game που ξεκιναω.

Θα παίξω με dsr και geforce experience. Reshade βάζουμε πάντα αλλά μόνο σε dx11/10/9 παιχνίδια δεν δουλεύει αλλού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΑΑ το καταστρέφει τελείως το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενεργοποίησα DSR 4K, έκλεισα το ΑΑ και δεν πιστεύω την διαφορά που βλέπω. Από 'κει που έλεγες τι βαζελίνη είναι αυτή, τώρα κάθεσαι και το χαζεύεις σε αρκετά σημεία, λολ.

Απλά βαραίνει αρκετά σε 4Κ και θες OC'ed 2080Ti για να έχεις 60+FPS.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν δουλεύει το reshade, χρησιμοποιεί Vulkan API.

Βάλτε off στο AA και ανεβάστε ανάλυση, άλλο παιχνίδι γίνεται.

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα παίξω με dsr και geforce experience. Reshade βάζουμε πάντα αλλά μόνο σε dx11/10/9 παιχνίδια δεν δουλεύει αλλού. 

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ΑΑ το καταστρέφει τελείως το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενεργοποίησα DSR 4K, έκλεισα το ΑΑ και δεν πιστεύω την διαφορά που βλέπω. Από 'κει που έλεγες τι βαζελίνη είναι αυτή, τώρα κάθεσαι και το χαζεύεις σε αρκετά σημεία, λολ.

Mιας και εχω 1080p monitor θα δοκιμασω κι εγω με dsr αν και δεν ξερω κατα ποσο θα μου σηκωνει σταθερα 60fps με τη καρτα μου εστω σε 2k γιατι τα εχει τα χρονια της οπως και να το κανεις, στο A Plague Tale: Innocence παντως που δοκιμασα dsr 2κ σερνοταν, σε αλλα παιχνιδια παλι παει καλυτερα, who knows, θα δειξει 😕

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γενικά το ΤΑΑ στο 99% των παιχνιδιών δίνει μια μεγάλη θολούρα και καταστρέφει πρακτικά την εικόνα. Θα παίξω με dsr και gsync χωρίς ΑΑ το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...